babalar bir mahalli belgesel üzerinde çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki bu işler meşşekatli işler çalışmanın değeri tartışılamaz ama 0.25 ytl lik boş bir cd bütün emeklerimizin çalınmasına izin veriyor. birtür cd şifreleme programı arıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürederim.
quote:
Orjinalden alıntı: houston
babalar bir mahalli belgesel üzerinde çalışıyorum fakat biliyorsunuz ki bu işler meşşekatli işler çalışmanın değeri tartışılamaz ama 0.25 ytl lik boş bir cd bütün emeklerimizin çalınmasına izin veriyor. birtür cd şifreleme programı arıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürederim.
valla hocam kopyalanamayan cd- dvd vs diye birşey yok.. şu körolası pc işin içine girdimi kıralamayacak birşey kalmadı ...he sen yinede koruma koyayım diyorsan kullandığın programa göre değişik koruma yolu var programın içerisinde.
CSS gibi işe yaramayan teknikler mevcut ama pratikte böyle birşey yok, her ama her türlü dijital veri öyle yada böyle kopyalanır,
Hatta DHCP diye geçen yeni donanimsal high definition korumasının bile modifiye alet ve firmware ile çatır çatır kırılabilineceğinden bahsediliyordu cdinfonun forumlarında... HD-DVD ve BlueRay lar gelsin ne gibi yontemler kullanılacak, HDCP nasıl kırılacak göreceğiz.
bablar ben bu cd yi mahalli biryerde satacağım için nero clone cd vs ile kopyalanamayacak bir cd yapmak istiyorum ne tür bi program tavsiye edebilirsiniz?
clone cd programının lopyalayamayacağı hiçbir cd yok maalesef. çünkü kopya korumasıyla birlikte kopyalıyor.
ilkel bir yöntem ama denenebilir.kesinliği yok.programı cd ye kopyala boş olan kısımları çiz.
quote:
Orjinalden alıntı: dijitek
ilkel bir yöntem ama denenebilir.kesinliği yok.programı cd ye kopyala boş olan kısımları çiz.
bunu denedin mi hic.. cizdiktensonra cd calisti mi..??
arkadaşım yapmıştı. cd okunuyor .ama bu kesinlikle kopyalanamayacağı anlamına gelmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme