Hocam geçen seneki tyt koruma işi bu sene çok karışık. Yorum yapamayacağım ama sizi üzecek bir sıralama olmaz. En kötü 4-5k içinde olursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam geçen seneki tyt koruma işi bu sene çok karışık. Yorum yapamayacağım ama sizi üzecek bir sıralama olmaz. En kötü 4-5k içinde olursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
100kya hazırlanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2k < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ah be hocam 90k nın oluru yok mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şuna da bir baksan hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titeuf -- 16 Temmuz 2022; 16:50:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
85 tyt ile 2020 sıralaması ne geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3.3 milyonun hepsi 200 puan üstü dahi alsa 5k olmuyor siz tyt koruma nasıl yapılıyor biliyor musunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstihbarat01 -- 16 Temmuz 2022; 16:57:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam ben 942 tytmi 1300 alıyorum sizin de 1,6kdan kötü olamaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ora nere kardeş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eyvallah kardeş sağol durumum yok garibanım. Sen şu cahil Ertem değil misin geçen seneden hatırlıyorum seni barajı geçememiştin. Bu sene şanslısın baraj da kalktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |