Şimdi Ara

Korayspor'dan uzak durun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şubat 2017 de açılmış bir başlık var. Orada da buna benzer durumlar konuşulmuş. Sosyal hesaplarına bakıyorum ve hala aynı şikayetler devam ediyor.

Hala stokta olmayan ürünleri varmış gibi satıyorlar. 10 -15 gün sonra arayıp para iadesi yapalım ya da başka ürün seçin diyorlar. Başka ürün seçeyim diyorsun yine ellerinde olmayan ürünlerle dolu site. 3 alışverişimde de aynı hikayeyi yaşadım. 100/300 ya da %30 gibi ciddi indirimler yapıyorlar ama aldanmayın sakın. Kafam rahat olsun diyorsanız uzak durun. Harcadığınız efora ve zamana yazık. Daha stok yönetimini yapamayan beceriksizler ordusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• medusaman M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bende önermiyorum , stok sorunu ve ürün kalitesi kötü(çakma mal sattığı oluyor) ancak fiyatları dehşet indiriyorlar şansınıza ürün varsa ucuza alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere aynı durumu yaşamanıza rağmen ısrarla bu hatada diretmeniz onların değil sizin suçunuz maalesef. ayrıca elinizde mesafeli satış sözleşmesi var, size muadil yada daha iyi ürünü fiyat farkı almadan vermekle mükellefler.

• İlk ikisinde iyi niyetli davranıp operasyonel hata yapmışlardır dedim ve anlayışla karşıladım. Hata ettiğimin farkındayım. Aynı hatayı ilk seferde siz yaşamayın diye yazıyorum zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu firmadan uzak durun Egptyair
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.