Şimdi Ara

Kore de _Turkey_ Guildi Kurulmuştur ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gelicemm yanlız bu fos client ından çalışıyo dimi banada bi üyelik laırsınız dimi benimkileri forumdan arkadaşlara dağıttım
  • kardeşim kore oyunnu bana mı öğreteceksin sen bizde biliyoruz onu vatandaşlık numarasının çalınması için bi site var ordan buluyorsun vatandaşlık numarasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: seytan41

kardeşim kore oyunnu bana mı öğreteceksin sen bizde biliyoruz onu vatandaşlık numarasının çalınması için bi site var ordan buluyorsun vatandaşlık numarasını

Ben bütün aldığım üyelikleri program kullanarak aldım.
    Sadece o siteden alınmayla kimseye yetmez zaten..
  • walla çok ii olmuş ama online oyun hangini oynucagımı şaşırdım bütün online oyunlarda türk server ları açılıdı bide zaten suan oynuyom bide baska bir oyun açarsam baya vaktimi alır diye düşünüyom neyse EÇ i(kore) ye katılan arkadaşların bizi ii temsil edecegine inanıyorum herkese kolay gelsin....
  • Vallah korea serverına bayıldım.İlk gunden 24'um şimdi server 3 saatliğine beklemeye girdi.Parti sistemi super yav lvl 90 arkadaşın olsun seni bir gunde 40 yapar.Avrupa yaratıkları da felaket zor ölüyorlar.Hele kafasında mavi olanlar.lvl 24 iken full str iken keserken ölüm tehlikerleri atlatıyorum hatta bazen ölüyorum.İşte aradığım oyun mantığı buydu sro için vallah kim tutar artık beni
  • biraz geç gördüm konuyu ama guildinizde boş yer varmı?
    bide Flara sen saat kaçta giriyorsun bi seni oyunda bulamadım
  • bısı sorcam avrupa ıle kore serverlarının farkı ne avrupa serverını oynamak ıcın asya dil paketi gerekmıodur umarım o zaman avrupa serverına gecelım dımı lag falan yoktur orda?? bu arada bız hangsını oynuoruz avrupayı mı yoksa? oleyse cine gelmek ıstıorum ben ama butun yazıların ??????? dıe olmasını sewmıorum yaa
  • Yaklaşık 2-3 aydan beri Kore'ye girmiyorum..Dersler vs. çok yoğun..Normal Silkroad desen zaten ona girene kadar kafayı yersin..Şuan derslere kafayı yordum yaz tatilinde inşallah çok rahat oynarım. Ama DeaThLoRd var oynayan şuan bildiğim kadarıyla forumdaki id'si benbasar11 ona pm atabilirsin..Bana şu gün şu saatte gir dersen eğer uygun olursam girerim..Hatta Guildi(beni ve AxeLord'u atmaman kaydıyla) sana aktarabilirim..Nasılsa yazın dönücez..
  • GUİLDİNİZ HAYIRLI OLSUN
  • Legal olarak girebildiğimiz server ların içine ettik haydin sıra korede.Emeğinize saygım sonsuz azminizede.Valla ne diyim hocam içine etmediğimiz bi orası kalmıştı inşallah antin kuntin abur cubur adamlar girmez de cümle cihan da bize sempati duyan tek milletede kendimize küfür ettirmeyi başarmayız.

Saygılar,başarılar...
  • Valla o konuda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum çünkü o seviyedeki bir oyuncunun bu oyundan zevk alarak oynama süresi 5-6 saat falan. Sonra canı sıkılıp ve kimsenin onlara 10k vermediğini görüp bırakıyorlar..
  • Hocam umarım dediğin gibi olur fakat şunuda söylemek isterim sırf bu ruhu odun gövdesi ağaç kafası suntadan yapılma insan özetleri "aaa bak koreye gidilebiliomuş" demesinler diye kore serverına nasıl girildiğinin orda süper eventlerin olduğunun forum ortamında anlatılmasını şiddetle kınıyıor şiddetle ıkınıyorum.Bu gibi bilgilerin oyunu harbiden insan gibi oynayan oyundan zevk olan,rakiplerinede zevk veren adamlara msn yada pm ile anlatılması taraftırıyım.
  • orda lwl durmu kolaymı deişklik olan neler biliomda yinede farkı gormek lazım
  • Parti canavarları var yani 8 kişi birlikte bir parti kurup beraber kasabiliyorsunuz. Zaten Avrupa karakterleri bu bakımdan birbirini tamamlıyor. Biri sana hp basıyorsa diğeri mp basıyor diğeri zehirlenmeni önerken bir diğeri defansını arttırıyor..Oyun beraber oynayınca zevkli oluyor yani..Lv kasma durumu aynı tek başına kasarsan aynı hızla gidiyorsun. Ama Avrupalı karakterlerin 1 kere pot içmesi 30sn. sürüyor yani 30sn.'de 1 kere içebiliyorsunuz..Bu da oyunu oynayan kişiyi sıkıyor ve yavaşlatıyor...Eski mod heretic bu yüzden normal çin karakteri açmıştı..
    Diyorum 10k'cı zihniyetin oynama süresi o kadar uzun değil..Merak etmeyin siz..Sadece girip bakmak isteyen arkadaşlara gezip görsünler diye id ve şifre (18- serverında karakter bulunmaktadır..):
    serperansalih
    smallwille
    girin gezin görün neymiş ne değilmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Parti canavarları var yani 8 kişi birlikte bir parti kurup beraber kasabiliyorsunuz. Zaten Avrupa karakterleri bu bakımdan birbirini tamamlıyor. Biri sana hp basıyorsa diğeri mp basıyor diğeri zehirlenmeni önerken bir diğeri defansını arttırıyor..Oyun beraber oynayınca zevkli oluyor yani..Lv kasma durumu aynı tek başına kasarsan aynı hızla gidiyorsun. Ama Avrupalı karakterlerin 1 kere pot içmesi 30sn. sürüyor yani 30sn.'de 1 kere içebiliyorsunuz..Bu da oyunu oynayan kişiyi sıkıyor ve yavaşlatıyor...Eski mod heretic bu yüzden normal çin karakteri açmıştı..
    Diyorum 10k'cı zihniyetin oynama süresi o kadar uzun değil..Merak etmeyin siz..Sadece girip bakmak isteyen arkadaşlara gezip görsünler diye id ve şifre (18- serverında karakter bulunmaktadır..):
    serperansalih
    smallwille
    girin gezin görün neymiş ne değilmiş..

bilgin için tsk inglizce olsaydı daha ii olurdu birde ordaki sistem farklı 0dan ogrenmek zor olur elbet onuda gorcez az kişi oynuo suan

• Zaten üstteki Fos - Ksro konusuna bakarsanız orada Ingilizce yapmanın yolu var o da gayet basit..Tek sorun bütün Korelilerin Ingilizce bilmemesi..Hi dediğinizde anlamadığınız cevaplar alabilirsiniz..Ama Koreliler baya yardımsever ya bana çok yardım etmişlerdi..Yeterki 10k pls demeyin ortalıklarda.. Direk size parti atıp sizi kasmayı teklif edenlerde var parti için arkasından süründürenlerde.. Umarım en iyi şekilde oynarsınız.
  • Koreyide alıcaz Allah kısmet ederse
  • Ben üye oldum, Şimdi Kore Clientini indiriorum.. EÇİ serverına gelmek istiorum ama hangisinin EÇİ olduğunu nasıl anlicam.. Bir yardmcı olabilirseniz sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.