Yaklaşan #Netflix dizisi, DPDogDay / #DeserterPursuit dizisinin kadrosuna #GoKyungPyo katıldı. Konu: Webtoon'a dayanan 6 bölümlük dizi, askeri firarileri bulmak ve yakalamakla görevli bir askerin hikayesini anlatacak. |
OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
#OCN dizisi, #Island dizisinin kadrosuna #ImSiwan katıldı.
Dizi, 2021'in üçüncü çeyreğinde yayınlanacak.
20 bölüm sürücek.
Konu: Yeni bir hayata başlamak için bir adaya yerleşip burada öğretmenlik yapan bir kadın, adanın şeytanlar ve hayaletlerle dolu olduğunu keşfeder.
#KimNamGil / #SeoYeJi / #ImSiwan
-
Yaklaşan #SBS dizisi, #ThePenthouse2'den görseller yayımlandı.
-
Yaklaşan #JTBC dizisi, #BeyondEvil dizisinden special posterler yayınlandı.
-
Yaklaşan #OCN dizisi, #Times dizisinden yeni teaser yayımlandı.
-
Yaklaşan #KBS dizisi, #RiverWhereTheMoonRises dizisinden poster yayımlandı.
-
#SBS dizisi #ThePenthouseS3 bildirildiğine göre, Mayıs ayından itibaren her hafta Pazartesi veya Çarşamba günleri bir bölüm yayımlanacak, 3. sezon Temmuz / Ağustos aylarında bitecek.
-
Yaklaşan #JTBC dizisi, #SisyphusTheMyth dizisinden #ChoSeoungWoo ve #ParkShinHye'li görsel yayımlandı.
-
#JTBC dizisi, #SabotageCity dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.
Dizi, 2021'in ikinci çeyreğinde yayımlanacak.
Konu: Soo Ae, Sung Jin Kültür Vakfı'nın başkanı ve Sung Jin Group'un gayri meşru oğlu #KimKangWoo ile evli. Kocasını ülkenin başkanı yapmak için geleceğin Başsavcısı ile birlik olur ve Sung Jin Group'a karşı savaşa girer.
#SooAe / #KimKangWoo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 4 Şubat 2021; 10:55:15 >
-
Netflix, #tvN dizisi, #DevilJudge dizisinin haklarını satın aldı.
Dizi, 2021'in ikinci çeyreğinde yayımlanacak. Netflix Asya bölgesinde haftalık olarak yayınlanacak, diğer bölgelere sezon tamamlandığı zaman eklenecek.
Konu: Dizi, mahkeme salonu gösterisiyle açgözlü ve güce aç olanları cezalandıran "şeytan yargıç” aracılığıyla adalet hakkında bir mesaj vermeyi amaçlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 4 Şubat 2021; 11:21:48 >
-
Yaklaşan #tvN + #Netflix dizisi Vincenzo dizisinden teaser yayınlandı.
-
#KakaoTV dizisi, #LovestruckInTheCity yayın haklarını Netflix satın aldı.
23 Şubat'ta Netflix'e eklenecek.
-
Hayatım boyunca kore dizilerini hiç sevmedim konuşmaları vs. çok komik geliyordu bana geçen gün Gyeongiroun Somun isimli bir dizi gördüm bu neymiş diye açtım baktım bağımlılık yaptı yemin ederim konuşmaları hala komik geliyor bana ama ne bileyim diziyi çok sevdim 3.bölümü izliyorum şuan zaman oldukça'da açıp devam edicem diziye fena sardı bu tarz diziler varsa öneririseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 5 Şubat 2021; 11:15:42 > -
Kore dizileri hayat bakış açımı değiştirdi 8 ay oldu başlayalı Kore dizilerine şuan da bırakamıyorum o kadar güzel diziler var ki ve gelecek bir sürü kaliteli diziler gelicek. 1 aydır da Kore sinemasının kült efsaneleşmiş filmlerini izliyorum. Ön yargılarınızı her zaman kaldırın. Türklerden sonra en sıcak insanlar Koreliler sonra Japonlar geliyor aslında dil olarak da aynı aileden geliyoruz aslında konuşması da kolay yıllardır korece ve japonca zor dediler diye oralı olmadık insanların yorumlarına bakarak kısıtlamayın kendinizi. Bende düne kadar ön yargılı davranırdım iyi ki Asya dizileri var dedim.
Ben tavsiye vermiyorum kimseye şu bu diziyi izle diye, izlediğim dizileri paylaşıyorum ve gelecek dizilerden görseller, haberler, tanıtımlar vs yayınlıyorum tür olarak hangisi hoşunuza gidiyorsa o dizilere yönelmeniz de fayda var.
-
korece öğrenebildin mi hocam :)
-
Webtoon uyarlaması #AFrozenFlower Live-Action dizisi hazırlanıyor.
Yönetmen Yoo Ha diziden sorumlu olucak.
Dizi, 1970'li yıllarda Gangnam'da geçicek. Baek Ah-jin adlı, üst düzey bir aktrisin düşüşünü anlatacak ve onun karanlık gizli tarafı hakkında.
-
#ParkHaeJoon, #Netflix dizisinden ayrıldı. #MoneyHeist Kore versiyonun da Berlin karakterini #ParkHaeSoo canlandırıcak.
Çekimler Mayıs ayında başlıyor.
Dizi #Voice'un yönetmeni tarafından yönetilecek.
Yoo Jitae & Professor
Jeon Jungseo & Tokyo
Kim Yoonjin & Raquel
-
Yaklaşan #SBS dizisi, #ThePenthouse2'den #KimSoYeon'lu görseller yayınlandı.
-
Yaklaşan #KBS dizisi, #RiverWhereTheMoonRises dizisinden #KimSoHyun'lu görseller yayınlandı.
-
Yaklaşan #JTBC dizisi, #SisyphusTheMyth dizisinden #ParkShinHye'li görseller yayınlandı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X