Netflix'in dev oyuncu kadrosunun bulunduğu Silent Sea dizisinin çekimlerinden Bae Doona (Sense8, Stranger, Kingdom) yakın arkadaşları sete kahve kamyonu göndermiş. Dizi her hangi bir aksilik olmazsa 2021'de yayınlanması bekleniyor. Konu: Dünya çölleştiği için yiyecek ve su sıkıntısı yaşayan insanlar, terk edilmiş bir araştırma üssünden gizemli örnekler alması için özel bir ekibi Ay’a gönderir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Aralık 2020; 11:16:10 > |
OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
-
Dizinin son fragmanından sonra kötü bir dizi olacağına kanaat getirdiğim dizi.
Hayır madem absürt yaratıklar yapacaksın, bütçe ayır diziye de kaliteli bir şeyler yap. Günümüzde Kaldı mı böyle görsel efektler ya
Beklentileri en dibe çektim, puanlarına göre izlerim.
-
Dizi webtoon'dan uyarlanma, çizgi roman da neyse onu yapmış adamlar fragman gayet iyi olmuş. İkincisi Netflix'in şimdiye kadar yapmış olduğu Kore dizilerin arasında en büyük bütçeli dizisi, bölüm başına 2,4 milyon dolar harcanmış bunun haberini geçenlerde yazmıştım görmedin galiba. :)
Webtoon ile dizi kıyaslaması gelmiş bile. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 7 Aralık 2020; 11:53:8 > -
Hayır görmedim haberi, bilmiyorum fragmana göre yorumluyorum ve fragmanda yaratıkların görselleri sırıtıyor gibi geldi bana. Özellikle dk 1:53 de olan yaratık hoşuma gitmedi.
Yorumları ve puanları yayınlansın bakalım, belki ters köşe yapar beni izleriz.
-
Devil Judge adlı dizi 2021'de geliyor. #tvN #Netflix
Başroller de Ji Sung'un (Doctor John, Familiar Wife, Defendant, Kill Me, Heal Me) bulunduğu dizinin konusu, kötülüğü cezalandırmak için mahkemeyi bir realite şovuna dönüştüren bir baş yargıcı ve başka bir baş yargıcın gerçek kimliğini öğrenmeye çalışırken ki kovalamacayı anlatacak.
Ji Sung, Kim Min Jung, Park Gyu Young, Park Jin Young
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Aralık 2020; 11:17:1 > -
Apple TV+ da yayınlanacak Mister Robin (Mr. Robin) dizisi 2021'de geliyor dizi 6 bölümden oluşucak.
Konu: Webtoon'a dayanan dizi dahi bir nörologun ölü bir kişinin beynine erişirken karşılaştığı şeyi anlatan tıbbi bir gizem-gerilim olacak.
Dizinin başrollerinde Lee Sun Gyun (Parasite, My Mister) var. Kadın başrol oyuncusu ise Lee Yo Young (The Lies Within)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Aralık 2020; 11:17:26 > -
Apple TV+ yayınlanacak Pachinko adlı dizisi 2021'de geliyor.
Dizi, Koreli bir göçmen ailenin 4 neslini takip ederek Kore, Japonya ve ABD’de ortaya çıkan destanlarını anlatıyor.
#LeeMinHo organize suçla bağlantılı zengin ve güçlü bir tüccar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Aralık 2020; 11:18:11 > -
Geçen haftalar da yapılan The 2020 Asıa Artıst Awards ödüllerinde 2020'nin en iyi dizileri seçilmiş.
Lee Joon-gi (The Flower of Evil)
Kim Soo Hyun (It's Okay Not Be Okay)
Seo Ye-ji (It's Okay Not Be Okay) -
Netflix dizisi #Kingdom ve tvN dizisi #ItsOkayToNotBeOkay New York Times'da 2020'nin En İyi Uluslararası Şov Programları seçildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 7 Aralık 2020; 13:28:2 >
-
Chocolate (2019) adlı dizi eklendi.
Başlık güncellendi.
-
Song Joong-ki'nın yeni dizisi 2021'in başların da geliyor. #Vincenzo #tvN
Tür: Dram, Suç, Gerilim, Romantik
Konu: İtalyan mafya babasının avukatlığını yapan Vincenzo, İtalya'yı evlat edinmiş bir Koreli'nin Kore'ye gittikten sonra acemi bir avukat olan Hong Cha-young ile nasıl tanıştığını anlatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Aralık 2020; 11:18:34 > -
Netflix'in yeni dizisi #Suriname adlı dizi 2021'de geliyor.
6 bölüm sürücek.
Konu: Amerika - Suriname'de uyuşturucu lordu olan bir Güney Koreli vatandaş hakkında orijinal bir hikayeye dayanmaktadır.
#HaJungWoo ve #HwangJungMin
-
Designated Survivor: 60 Days (2019) adlı dizi eklendi.
Başlık güncellendi.
-
Something in the Rain (2018) adlı dizi eklendi.
Başlık güncellendi.
-
Netflix'in Cuma günü yayınlanacak Sweet Home dizisinin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.
-
Ji Chang-wook'un yeni Romantik-Komedi dizisinden fragman yayınlandı.
Dizi, Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin tüm bölümleri (16 bölüm) yayınlandıktan sonra Netflix TR'ye eklenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 16 Aralık 2020; 11:41:40 >
-
Webtoon'dan uyarlanma The Uncanny Counter 2021'in başlarında Netflix TR'ye eklenecek.
Konu: Dizi, kendilerine 'Counter' adını verdikleri bir grubun etrafında dönmektedir. Her birinin kendine özel yetenekleri vardır. Amaçları, kötü ruhları yakalamaktır ve kendilerini bir noodle restoranın çalışanı olarak gizlemektedir.
-
Run On adlı Romantik-Drama dizisinden fragman yayınlandı.
Dizi, Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin tüm bölümleri (16 bölüm) yayınlandıktan sonra Netflix TR'ye eklenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 16 Aralık 2020; 11:50:10 >
-
Jo Seung Woo (Stranger) Park Shin-hye (Memories of the Alhambra) başrollerde olduğu Sisyphus: the Myth adlı Fantastik-Gerilim-Drama dizisi 2021'de yayınlanması bekleniyor.
Konu: Han Tae-sool (Jo Seung-woo) adlı çok zeki bir mühendisi canlandırıyor. Quantum ve Time adlı başarılı bir şirketin kurucularından biridir ve geliştirmeleri şirketin dünya çapında büyümesine yardımcı olmuştur. Yeniliklerinden dolayı Kore halkı tarafından iyi tanınmakta ve sevilmektedir. Ancak bilmedikleri şey, ağabeyinin 10 yıl önce aniden öldüğünden bu yana şirket hisselerinin istikrarsız olduğudur. Jo nihayet kardeşinin ölümünün ardındaki gerçeği öğrendiğinde, hayatını sonsuza dek değiştirecek tehlikeli bir yolculuğa çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 16 Aralık 2020; 12:3:6 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X