Şimdi Ara

Kore Malı note3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • duruşu için değilse neden replika arıyorsunuz diyecektim ama gm e belediye dağıtmış diyorsunuz yani caka hava için telefon arıyorsanız elinize bir s5 kalıbı alın gezdirin

bu forumda o kadar çok reklamını yapan gördümki ben artık inanmıyorum nerden bileyim o sitenin senin olmadığını. o kapıda ödemeler 1 ay garantilerede 5 yaşındaki çocuklar inanmaz kalıpsa kalıp laf ama doğru
  • Öncelikle birebirürünlerden ve sattıkları Note 3 den başlayalım, o cihaz 1.7 Ghz Turbo işlemci MT6589T felan değil kardeşim MT6582, FHD ekran diyorlar yalan 1280x720 hatta 1279x720, yazılım olarakda 4.4 diye satıyorlar ama 4.2 SDK üzerine kurulmuş bir sistem var, 650 TL pahalı ben o cihazların satıcılara geliş fiyatlarınıda biliyorum emin ol birebirürünlerin sahibi 650 TL ye , 2 tane note 3 alabiliyor Ayrıca şuan için tek alınası olan replika Note 3 ler, S5 ler felan dandik, MT6572 512 MB RAM var, En azından Note 3 lerde MT6582 ve 1 GB RAM var, illa replika alacam diyorsan forumda aynı cihazı aynı Note 3 ü siyah,beyaz iki renginide 400 TL ye satan arkadaşlar var sıfır olarak, onlarda kar yapıyor, 650 TL ye satanda artık sen düşün o birebirürünler denen firmanın yaptığı karı Ben kendim şuan replika s4 mini kullanıyorum, eğer az çok anlamıyorsan bu işlerden telefonun brick olduğunda fazla yardım alabileceğin yazılar felan olmuyor, sırf replika telefonlar için açılmış forumlar var ama onlardan cevap gelene kadar sen zaten yaparsın kendin, eğer fazla bütçem yok diyorsan alınabilir belki ama 650-700 TL bütçen varken, gidip daha adam akıllı telefonlar alman daha mantıklı olur, Turkcell de şuan yüzde 50 indirimle 599 TL ye xperia sp alınabiliyor, alacaksan onu al

• quote:

Orijinalden alıntı: waltran

duruşu için değilse neden replika arıyorsunuz diyecektim ama gm e belediye dağıtmış diyorsunuz yani caka hava için telefon arıyorsanız elinize bir s5 kalıbı alın gezdirin

bu forumda o kadar çok reklamını yapan gördümki ben artık inanmıyorum nerden bileyim o sitenin senin olmadığını. o kapıda ödemeler 1 ay garantilerede 5 yaşındaki çocuklar inanmaz kalıpsa kalıp laf ama doğru

çok güldürdün beni ne diyim. adam yazmıs şu site diye bende aynı siteleri arastırdığımdan tesadüf geldik ve konusmaya basladık farkındaysan konuyu da ben açmadım. donanim olarak da gm den güclü bilmem farkında mısın mübarek adam. ayrıca donanimdan anlarım kardes merak etme benim işim bu. senin gibi okuduğum seyleri gelip burda anlatmıyorum sadece yasayarak görerek öğreniyorum ve söylüyorum. bilgimin olmadığı konuda da konusmam. xaomi nin sadece donanimi güclü diye öven onlarca adam var. daha telefona bile dokunmamıstır eminim. sen git onlara karşı çık onlara muhalefet ol. ayrıca emin de olmak istiyorsan o sitenin benim olmadığına p.m. olarak tc kimlik numarama profillerime kadar da verebilirim. dediğim gibi tek amacımız doğruyu yaşayarak ögrenmek millete bi faydamızın olması. ya da kendimizin fayda görmesi. ayrıca herkes de bilir parası olsa gidip G3 almasını sende bunu çok iyi biliyorsun. daha fazla kalabalık yapmamanı rica ederim.. günün iyi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Öncelikle birebirürünlerden ve sattıkları Note 3 den başlayalım, o cihaz 1.7 Ghz Turbo işlemci MT6589T felan değil kardeşim MT6582, FHD ekran diyorlar yalan 1280x720 hatta 1279x720, yazılım olarakda 4.4 diye satıyorlar ama 4.2 SDK üzerine kurulmuş bir sistem var, 650 TL pahalı ben o cihazların satıcılara geliş fiyatlarınıda biliyorum emin ol birebirürünlerin sahibi 650 TL ye , 2 tane note 3 alabiliyor Ayrıca şuan için tek alınası olan replika Note 3 ler, S5 ler felan dandik, MT6572 512 MB RAM var, En azından Note 3 lerde MT6582 ve 1 GB RAM var, illa replika alacam diyorsan forumda aynı cihazı aynı Note 3 ü siyah,beyaz iki renginide 400 TL ye satan arkadaşlar var sıfır olarak, onlarda kar yapıyor, 650 TL ye satanda artık sen düşün o birebirürünler denen firmanın yaptığı karı Ben kendim şuan replika s4 mini kullanıyorum, eğer az çok anlamıyorsan bu işlerden telefonun brick olduğunda fazla yardım alabileceğin yazılar felan olmuyor, sırf replika telefonlar için açılmış forumlar var ama onlardan cevap gelene kadar sen zaten yaparsın kendin, eğer fazla bütçem yok diyorsan alınabilir belki ama 650-700 TL bütçen varken, gidip daha adam akıllı telefonlar alman daha mantıklı olur, Turkcell de şuan yüzde 50 indirimle 599 TL ye xperia sp alınabiliyor, alacaksan onu al

test ettin o zaman cihazı madem donanimi hakkında bu kadar bilgin var?

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Valla ne olacak bu halimiz.Ben acele etmemekten yana kullanıcam tercihimi.Yaz bitimine kadar Xiaomi Gelirse direkmen alırım.Yoksa Replika yada t50 yönelmeyi planlıyorum..

tamam hocam simdiden hayırlı olsun ne alırsan. güzel bir inceleme videosu bekleriz.. her ne alırsan al bekleriz..
  • Kapıda ödemede hiç bir kargo şirketi paketi açtırmaz.Ödemeyi yaparsınız ancak ondan sonra paket açılır.Olurda beğenmediniz yada içi boş çıktı yanlış ürün geldi tutanak tutturulur.
    Bilmediğiniz konularda yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.

Türkiyede satılan replikaların yarı fiyatına yurt dışından sipariş verebilirsiniz.Zira özellikleri ne kadar doğru ne kadar yanlış tartşılır.
    Forumda replika konusu mevcuttu ordan sahte özellikli replikalara bakabilirsiniz.

Türkiye den replika almayın kesinlikle.Cihaz özelliklerini sahte gösteren uygulamalr yükleniyor 2 gb ram görüyorsunuz cihaz 512mb yada 1 gb ram oluyor...
    Çinden sipariş verin daha güvenilir olur o kadar söliyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASPlayground

Kapıda ödemede hiç bir kargo şirketi paketi açtırmaz.Ödemeyi yaparsınız ancak ondan sonra paket açılır.Olurda beğenmediniz yada içi boş çıktı yanlış ürün geldi tutanak tutturulur.

Türkiyede satılan replikaların yarı fiyatına yurt dışından sipariş verebilirsiniz.Zira özellikleri ne kadar doğru ne kadar yanlış tartşılır.
    Forumda replika konusu mevcuttu ordan sahte özellikli replikalara bakabilirsiniz.

Türkiye den replika almayın kesinlikle.Cihaz özelliklerini sahte gösteren uygulamalr yükleniyor 2 gb ram görüyorsunuz cihaz 512mb yada 1 gb ram oluyor...

• http://forum.donanimhaber.com/m_91908641/tm.htm

Kalemi çıkardığınızda açılan menüde air command mı yazıyor öyleyse 6589 ve üstüdür.min 1gb ram vardır. s3 yada gm discvery performansındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ASPlayground

Kapıda ödemede hiç bir kargo şirketi paketi açtırmaz.Ödemeyi yaparsınız ancak ondan sonra paket açılır.Olurda beğenmediniz yada içi boş çıktı yanlış ürün geldi tutanak tutturulur.

cihazı aldın mı kardes alsan soyle bi güzel inceleme hazırlasan ben almayı düsünüyorum da.

• Sanırım air command yazıyor.Fakat şuanda replikadan ötürü Türkcell t50 olabilir.Xiaomi olabilir. 2 Ürün düşünmeye başladım napacağımı bilmiyorum :D
  • Güncelleme gelemeyecek ayrıca servisi olmayan bir ürüne 600-650 TL vermek akıllı bir iş değil. Bu rakama motorola moto g alınacak bir tel gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test etmek sayılmaz biraz kullanma imkanım oldu o kadar, ayrıca bu bilgileri bilmek için katip felan olmaya gerek yok, şuan Türkiye piyasasında satılan cihazlar bunlar, 10 telefoncunun 8 i replika satıyor zaten, ama onlar bile ne sattıklarından haberleri yok. Note 3 ler 3 e ayrılıyor şuan için TR piyasasında ;

5.3 İnç MT6572 - 512 MB RAM - 4GB Dahili Hafıza - 5 MP Kamera
    5.7 İnç MT6582 - 1 GB RAM - 4GB Dahili Hafıza - 8 MP Kamera
    5.7 İnç MT6589 - 1 GB RAM - 4GB Dahili Hafıza - 8 MP Kamera

Ama aralarında en stabili ve yazılımı orjinale yakın olanı MT6582 olanlar, MT6582 olanda ikiye hatta üçe ayrılıyor ;

1 - Thinkstation kernel olanlar çoğunlukla bu cihaz satılıyor ve yazılım kısmında en iyisi bu ve çift tıkla açma, gibi yazılımsal özellikleri geliştirilmiş ROM lar da mevcut bu cihaz için ayrıca 4.4.1 kitkat ROM uda var. Yani yazılım ve sorunlarına çözüm bulma kısmında en iyi cihaz bu.

2 - Lixuiyun kernel olanlar bu cihazı kolay kolay bulamazsınız, ama bu cihaz içinde komple noktası noktasına türkçe yapılmış bir ROM var ama fazla ROM desteği yok ve pek fazla kişide olmadığı için sorunun olduğunda çözümleri zor.

3 - se.infra kernel olanlar bu cihazla 1 kez karşılaştım, yazılım yönünden çok eksik bir cihaz, ROM bulmayı,çözüm yolu bulmayı geçtim,kesinlikle uzak durulması gereken bir model

• hocam peki biz bu adamın sattığının 6582 nin hangi sınıfı olduğunu nerden bileceğiz? 1. sınıfsa alırım mesela 3. sınıfsa almam nasıl öğrenecez
  • Replikalardan yavaş yavaş soğuyorum ama keşke düzgün olsaydıda note 3 alsaydık.Xiaomi yada Türkcell t50 bekliyeceğim artık..
  • Moto g al daha iyi parani cope atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6589 lusunu kullandım.Kamera ses ve pil rezaletti.
  • huawei g700 de uygun telefona benziyor fakat satan yer bulamadım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.