WAAİİİ BE BU KORE LİLER 1000 LvL olsa Onu da yaparlar hayvanlar günün 49 saat i online bunlar ayrıca bunlar artık KO daki gibi warrior rogue mage falan açılmış hatta müzik aleti bile var valla oyunun tadı anca o zaman çıkacak gibi
Burda magazine diyor bence daha yukseltilmemiş sadece ilerideki updati anlatıyor.Bir çinli solyemişti ne zamanki cape kore'de 100 oalcak o zaman global serverdada cape 80'e çıkarılacak burası ne akdar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi açıkçası.Neyse bu karakterlein yapılandırması nasıl oalcak çok merak ediyorum
bugün neden olmasın?
abow bunlarda rogue fln var ben nukerim ne olcam warlock mu wizard mı onu düşünüom
quote:
Orjinalden alıntı: clubber_fg
bugün neden olmasın?
Sence bir notice vermeden yaparlarmı bunu yaparlarsa felaket kufur ederim joymax'a.Notice vermeleri lazım cunku sp farmı bitrmiş olup cape lvl sınırının artırılmasını bekleyen bir suru insan var çoğuda oynamıyor cunku yapacak işi yok onlar isyen ederler.Bi girmişsin adamlar 80 olmuş peh çk kötü bir durum
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Flower
abow bunlarda rogue fln var ben nukerim ne olcam warlock mu wizard mı onu düşünüom
biz warriwor nuker olalım kardeş hem guild ALESTA kaptan felan nasıl low napyonuz?! __mua__ nın öküzü sizde uğramasın aman dikkat edin
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
quote:
bugün neden olmasın?
Sence bir notice vermeden yaparlarmı bunu yaparlarsa felaket kufur ederim joymax'a.Notice vermeleri lazım cunku sp farmı bitrmiş olup cape lvl sınırının artırılmasını bekleyen bir suru insan var çoğuda oynamıyor cunku yapacak işi yok onlar isyen ederler.Bi girmişsin adamlar 80 olmuş peh çk kötü bir durum
bu adamlar haber vermeden server açtı lvl cap yükseltmek için haber vermeyebilirler
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: archerxx
quote:
bugün neden olmasın?
bu adamlar haber vermeden server açtı lvl cap yükseltmek için haber vermeyebilirler
Vallah silk road'un sitesini açamıyorum inş korktugum başıma gelmez.Bir açılıyo taklamakn açık o zaman deli olurum işte taklamakn demek kasmanın 1 ay daha uzaması demek yanarız o zaman işte
bnde yeni char kasıorum şimdi öteki kaldı 67de 80 e yükselirse vay benim halime skillerim ezik deil ama istediğim düzey bu deil 70 olup 15 gün sp farm yapmak gibi bi niyetim var hala.joymax bana kıyak yaaaaaaaap
YÜKSEKMESİN YAW 2 3 HAFTA SONRA YÜKSELSİN ZTN EZİĞİZ 70 LWL ADAMLARA BAŞIMIZI KALDIRIP BAKIOK. BUNLARA HİÇ BAKAMİCAZ O ZMN. GÖZLERİM KAMAŞACAK. YAPMA SRO GÖZÜNÜ SEVEYİM.
quote:
bnde yeni char kasıorum şimdi öteki kaldı 67de 80 e yükselirse vay benim halime skillerim ezik deil ama istediğim düzey bu deil 70 olup 15 gün sp farm yapmak gibi bi niyetim var hala.joymax bana kıyak yaaaaaaaap
bence daha açılmaz 80 sınırı diğer serverlardaki adamlar 70 olcakda o zaman açılcak biraz uzun iş.3-4 ay sonra açılır bence.
ben şimdiden başladım bile sp kasmaya.
öteki serverları neden beklesin ki açılcaksa açılır kimin umunda öteki serverlar herkes bi zaman sonra top lvl olcak zaten
iice kafam karıştı yaw neyse onemli deil galiba benim için.Zaten benim adam daha 3 lvl
beyler o fotoların sro ile ilgisi olduğundan emin misiniz bana biraz sacma geldi cleric filan ekliyecekler resimlere göre yapılandırması nasılolucak hangi büyüler olucak hem su an yüksek lwl i adamlar yapılandırmalarını nasıl değiştirecek arkadas o fotolar joymax in planladığı baska bi oyun ya da sadece bikaç çizim olmasın kesin bilgisi olanların aydınlatmasını rica ediyorum tesekkürler
Yanlış ınız var... O resimdekiler yeni silahlar değil , Euro karakterler ve Euro karakterlerin silahlari ,Sum magazinin sayfalarını gezerseniz Euro yaratıklar ve yeni mekanlar gözünüze çarpacaktır...
koreliler aşmış kendini beaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme