Şimdi Ara

koreye gidenler belli oldu :)yarışmadan izlenimler ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GNGWC 2008'de Türkiye elemelerinden şuan geldim

gerçektende çok güzel bir organizasyondu bir silkroad oyuncusu olarak böyle güzel bir organizasyona imza atan GameSultan çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ederim .

koreye giden talihlilerden biri nuker s/s fire + lightingti ( bu gün sabahtan bu konudaki favorimi belli etmiştimde birileri cold cold fire olurmu diyordu :) kimin çok bildiği belli oldu.. )

koreye giden diğer bir yapılandırmada full str blade oldu :) (son dakika golü ile :) yoksa gene s/s nuker olacaktı ..

yarışmacıların tek şikayeti lagtı onun haricinde kayde değer bir sorun yaşanmadı

genel olarak yarışma ile ilgili izlenimlerim şunlar..

caveye girmeden önce cape takıyorsunuz (mecburi) daha sonra içrede monstırları kesiyorsunuz ve her kestiğiniz monsterdan sun düşüyor ,düşen sunları görseniz sanırım ağzınızın suyu akardı :) müthişti görüntü ..
    yarışmanın özü şu elemeler esnasında çok çabuk monster kesip puanınızı yükseltiyorsunuz ve düşen sun itemlerden kendinize uygun oları üstünüze giyiyorsunuz ve suretle monster kesmeye devam baktınız iyi puan topladınız diğer oyunculara pk yaparak kesip puanızı daha da açıyordunuz ya da monster keserek puan almaya devam etmeniz gerekiyordu elemeler esnasında ilk elemelerde bazı gruplardaki oyuncular açık ara grup birincisi geldi koreye gidecek 2 kişi son elemelerdeki iki gup halinde yarıştı ve bu sekiz kişiden ikisi koreye gitmeye hak kazandı son tur gayet çekişmeli ve heyecanlı geçti blader yapılandırma kendisinden önde olan nukeri son 10 saniyede ekarte etti o anda salonda müthiş bir heyecan yaşandı sanırım salondakiler ve koredeki izleyicler dahil böylesine bir çekişmeye az şahit olmuştur.

sonuç olarak şunu söyleyebilirim ilk eleme turunda bazı yarışmacılar kendi arkadaşlarını koreye göndermek için şirket yaptılar bu alenen ortaya çıkınca son turda yarışmacıların nikleri gizlendi yani kim hangi charla yarışıyor belli edilmedi dolayısıyla ilk turlarda yaşanan bu sıkıntıya son verdiler bence bu olay yarışmanın başından itibaren bu şekilde olmalıydı fakat ilki düzenlenen bu turnuvada bu sene yaşanan bazı şeyler önümüzdeki sene tecrübeler doğrultusunda yaşanmayacaktır ,turnuvanın favori oyuncuları elendi ..turnuvanın diğer bir süpriz yanı turnuvaya yedek olarak katılıp ancak gelmeyen diğer bir katılımcının yerine ,yarışmaya katılan arkadaş yarı finale kadar yükseldi (bence çok büyük bir şanstı ..)

dikkatimi çeken diğer bir konu yarışmacıların dışında seyirci olarak giden kişilerin çok az sayıda olmasıydı diğer bir süpriz yarışmacılardan biri bayandı ve 2 nci turda yarışmaya veda etti yarışma sonunda o da çok fazla lag olduğundan şikayetçiydi ...

Turnuva yarışmacıların ödüllerini ve hediyelerini alması ile sona erdi bu arada hediyelerden biri olan silkroad amblemli tişört harikaydı bu yarışmada yorumcu olarak görev yapan arkadaşım yavuz sayesinde bir tanede ben kaptım

3 seneyi aşkın silkroad maceramda oyun içersinde tanışmış olduğum kişilerle orada yüz yüze gelme imkanını buldum benim açımdan çok güzel bir olaydı ..

GAME SULTAN'A TEKRAR TEŞEKKÜRLER, HER ŞEY ÇOK HARİKAYDI ..

not: Bu arada çok önemli bir konuyu unuttum ona değineyim, yarışma için koreden gelen temsilciye bazı arkadaşlar bu oyunla ilgili Türkiye de çok emek veren arkadaşlar olduğunu ancak joymaxın bu oyunu oynayan kişilere çok ilgisiz kaldığı hacklenen veya bir hata sonucu accountları banlanan veya oyundaki olağanüstü durumları (bug kitlenme vs..)konusunda oyuncuların derdini anlatabilmesi için herhangi bir joymax yetkilisine yada derdini anlatabilecek bir yetkiliye ulaşmakta çok güçlük yaşadığı iletildi ,ilgili kişi konu hakkındaki bu serzenişi gerekli kişilere ileteceğini söyledi ..

BİLGİLERİNİZE ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 11 Ekim 2008; 21:48:46 >

• Bende gidecektim , tek basıma olmaz dedım yukarı cıktım evde bir dedem vardı

Sonra Kuzenim ile teyzem bize geldi eniştem nerede diye sorunca bilmiyoruz dediler bende kesin turnuvaya gitmiştir dedimVe haklı çıktım.
    Ayrıca Kore'ye giden oyuncuların nick lerini biliyor musun
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bende gidecektim , tek basıma olmaz dedım yukarı cıktım evde bir dedem vardı

Sonra Kuzenim ile teyzem bize geldi eniştem nerede diye sorunca bilmiyoruz dediler bende kesin turnuvaya gitmiştir dedimVe haklı çıktım.
    Ayrıca Kore'ye giden oyuncuların nick lerini biliyor musun

hayır bilmiyorum çünkü yarışmadaki nikler o anda oluşturuldu ve yarışma sonucunda ödüle hak kazanlar gerçek isimleri ile çağırıldı ...

• quote:

..turnuvanın diğer bir süpriz yanı turnuvaya yedek olarak katılıp ancak gelmeyen diğer bir katılımcının yerine ,yarışmaya katılan arkadaş yarı finale kadar yükseldi (bence çok büyük bir şanstı ..)

Bu arkadaş seyirciler arasındanmı seçildi.Eğer seyirci arasından seçildi ise neye göre seçildi
  • yaw video felan yok mu gidemiyen arklarımız da erak içinde yok mu video resim vs bidaha 5 sene var ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cya__

quote:

..turnuvanın diğer bir süpriz yanı turnuvaya yedek olarak katılıp ancak gelmeyen diğer bir katılımcının yerine ,yarışmaya katılan arkadaş yarı finale kadar yükseldi (bence çok büyük bir şanstı ..)

Bu arkadaş seyirciler arasındanmı seçildi.Eğer seyirci arasından seçildi ise neye göre seçildi

o olayda bir kaos vardı , yedek alınan kişinin asıl katılması gereken kişinin yerine alınması hakkındaki yorumlarda kimisi elenen kişinin sahte oylar neticesinde diskalifiye olup katılamadığını, kimiside yarışmaya gelmediğini söyledi ben dahil bir çok kişi o kısmını tam olarak anlayamadık..ama seyirci arasından değil ilk 30 kalanların haricindeki yedek yarışmacı adaylarından seçildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 11 Ekim 2008; 21:58:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

yaw video felan yok mu gidemiyen arklarımız da erak içinde yok mu video resim vs bidaha 5 sene var ....

video ve fotoğraf olayları vardı, sanırım seyirci olarak gidenler ve game sultan yetkilileri bunları bu tip forumlarda önümüzdeki günlerde paylaşacaktır..
  • http://www.gamesultan.com/Silkroad/

kısmında turnuvaya kimlerin geldiği konusunda ya da kimlerin hangi sebepten elendiği konusunda bilgi alabilirsin.

30 kişi 3 gün boyunca arandı ve geeceklerine dair teyitleşme yapıldı.
    Bir tek Raziel nickli arkadaşımız geleceğini söylemesine rağmen otel girişi yapmadığı tespit edilelerek yedeklendi. Onun da yedeği extraloob nickli arkadaş oldu. Çağrılmasına rağmen katılım göstermediği için turnuva 29 kişi arasında yapıldı. (NOT: Extraloob bir önceki gün yine bir oyuncunun gelmeyeceği bilgisi ile çağrılmış, otele giriş yapmak için gelmiştir. Ancak son saniyede katılmayacağını bildiren arkadaşımız turnuvaya iştirak etmiştir. Bu sebeple kendisini geri göndermek zorunda kaldık. Bu gelimeden sonra ise Raziel gelmeyince hemen kendisini aradık, geleceğini söylemesine rağmen turnuvaya gelmediğinden elenmiştir)

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.