Şimdi Ara

Körfez mat 2 soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, mat 2 de femi kullanıyordum ama yapamadıklarım oluyor hocalara falan çözdüreyim derken çok fazla zamanım gidiyor (soru çözümleri çok kalabalık dershanede) bu yüzden sadece video çözümlü olmasından dolayı körfezin soru bankasını almayı düşünüyorum sizce soru kalitesi nasıldır ?

• Korfez iyidir senin durumun nasil ille seçici soru ariosan karekok al fem lys al korfez bu ucunu coz +40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FalluJah kullanıcısına yanıt
    mf3 ten tecih yapacağım için mat 2 ile daha doğrusu soru bankasıyla pek uğraşmak istemiyorum mat 2 den bir soru bankası bitirip direk denemelere geçip ardından F-K-B için 2 soru bankasını beraber götüyorum
  • eğer üst düzey sorular olmasını bekliyorsan hiç alma körfezi(bence orta seviye sorular içeriyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

eğer üst düzey sorular olmasını bekliyorsan hiç alma körfezi(bence orta seviye sorular içeriyor)

Açıklamada belirttiğim gibi sadece video çözümlü olmasından dolayı tercihim körfez yoksa elimde fem soru bankasıda var. Bildiğin video çözümlü yayın varsa söyleyebilirsin
  • final lys mavi mat2 s.b var. korfezin bir tık üstü. Çözümler kitap üstünde baya kalın bir kitap 808 sf
  • bende senin gibi çözümlü diye aldım körfez basit geldi şimdi köşede boş duruyor . çözmeyi düşünmüyorum
  • alma çok basit vakit kaybı. ama temelin yoksa iyi gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.