Şimdi Ara

Körfez Matematik Dvd Sorunu Videolar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Körfez yayınlarının matematik 1 kitabını aldım buradan çözemediğim soruları kontrol etmek istiyorum ama kendisine ait bir video oynatıcısı var yani dvdyi takınca sanal video oynatıcı çıkıyor buradan seçiyorsun ama sadece ilk testleri gösteriyor devamı yok. Aslında tüm soruların videoları dvd'de kayıtlı sadece çıkmıyor. Bunları bilgisayara atıp izlemeye çalıştım ama olmadı hata veriyorlar sanırım bunun için özel bir uzantı yaptılar veya sadece kendi oynatıcılarına uyarladılar ben videolar Mp4 olarak görebiliyorum ama açılmıyor dediğim gibi bunu çözmenin bir yolu varmı. Kendi sanal oynatıcı üzerinden değilde ben direk kendi bilgisayarımdan seyretmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

• güncel codecleri indirip kur.
  • Klite MEdia Codec Pack İndir Orjinal Web Sitesinden Sorunsuz Açılacakdır Eğer Flash tabanlı İse Adobe Air ı Kur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapsodiaN

Merhaba

Körfez yayınlarının matematik 1 kitabını aldım buradan çözemediğim soruları kontrol etmek istiyorum ama kendisine ait bir video oynatıcısı var yani dvdyi takınca sanal video oynatıcı çıkıyor buradan seçiyorsun ama sadece ilk testleri gösteriyor devamı yok. Aslında tüm soruların videoları dvd'de kayıtlı sadece çıkmıyor. Bunları bilgisayara atıp izlemeye çalıştım ama olmadı hata veriyorlar sanırım bunun için özel bir uzantı yaptılar veya sadece kendi oynatıcılarına uyarladılar ben videolar Mp4 olarak görebiliyorum ama açılmıyor dediğim gibi bunu çözmenin bir yolu varmı. Kendi sanal oynatıcı üzerinden değilde ben direk kendi bilgisayarımdan seyretmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

K lite mega codec pack en son sürümü yükle 8.88 miydi ne. Restart tamamdir. Geçen sene ben de kullanıyordum körfezi. Dosyaları bir bütün halinde pc ye kopyalarsan açılacaktır dvd kullanmaksızın ..

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Merhaba

K lite mega codec pack en son sürümü yükle 8.88 miydi ne. Restart tamamdir. Geçen sene ben de kullanıyordum körfezi. Dosyaları bir bütün halinde pc ye kopyalarsan açılacaktır dvd kullanmaksızın ..

Kolay gelsin.

En son sürüme güncellemesini yaptım dvddekileride disk'e kopyaladım ama hala aynı videoları açamıyorum. sadece kendi sanal video oynatıcısında açılıyor. Zaten oda sorun sadece ilk testleri videoları açılıyor gerisi açılmıyor.

Ama Sorunu şu şekilde çözdüm sadece sadece 1. testleri açıyor demiştik bunun için örneğin bölme bölünebilme testinin 1.sini bitirdiniz oradan soru bakmak istediniz bu gözüküyor sonra 2. teste geçtiniz bu sorulara bakmak istiyorsunuz ama göremiyorsunuz burada yapmanız gereken şey 1. testin klasörünü silmek ve 2. test olarak gözüken klasör ismi 2 olan klasörün ismini 1 yapmanız gerekiyor bu şekilde yaparak diğer tüm testleri cevaplarınada ulaşmış olucaksınız. tabi bunun için öncelikle tüm dvdyi bilgisayarına kopyalamanız gerekmektedir. Ne zamandır kafa yoruyorum nihayet oldu yardımcı olan herkesede teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapsodiaN -- 1 Aralık 2012; 17:30:10 >

• çözümüne bayıldım doğrusu
  • quote:

Merhaba

Sorun bu başlıkta çözüldü. Körfez kendi sitesinde güncelleme yayınladı.

http://forum.donanimhaber.com/m_65953099/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 22 Aralık 2012; 11:34:49 >

• Win 8.1 kullanıcısıyım ve bazı sıkıntılar yaşıyorum . win 8.1de çalıştıramadığım körfez kimya dvdsi war xp ve 7 de çalışıyor bu yüzden sanal makine ile xp kurmak istiyorum fakat denemelerim sonucunda pekte sağlıklı bir şekilde kuramadım. ayrıca Dosyalarımı aktaramıyorum ve internet bağlantısını yapamıyorum sanal makinede. teamwiewer ile yardımcı olabilecek bilgisayar kurdu bir arkadaş varsa çok sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.