Şimdi Ara

'Kork'sun Avrupa, Sıra Geldi Hamburg'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbolda UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Galatasaray, Fransa temsilcisi Bordeaux'yu 4-3 yendi ve adını 4. tura yazdırdı.

UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Galatasaray ile Bordeaux, Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

1. dakikada Placente'nin defansın arkasına gönderdiği topa Meira müdahale edemedi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bellion, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1 9. dakikada gelişen Galatasaray atağında Hakan Balta'nın sol kanattan kaleye gönderdiği sert şut yan ağlarda kaldı. 13. dakikada Hakan Balta'nın ceza sahasına ortasında defansta Diawara'nın ters vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu önünde bulan Sabri'nin sert şutunda top defansa çarparak kornere çıktı.

15. dakikada Arda'nın ceza sahasına ortasında iyi yükselen Milan Baros'un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. 16. dakikada Arda'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Milan Baros, müsait durumdaki Lincoln'e pasını çıkardı. Rakibini güzel bir hareketle geçerek ceza sahasına giren Lincoln, defansın müdahalesiyle yerde kaldı. Galatasaraylı futbolcular penaltı beklerken, maçın hakemi devam kararı verdi.

32. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Chamakh'ın kafa vuruşunda kaleci De Santics topu çeldi. Defans topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi. 35. dakikada topla ceza sahasına giren Lincoln'ün içeriye çıkardığı topa kimse dokunamadı. Ceza sahası sağ çaprazında son çizgide topu kontrol eden Kewell'ın orta şut karışımı vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

42. dakikada sağ kanatta rakibinden güzel bir hareketle sıyrılarak ceza sahasına giren Barış'ın içeriye yerden ortasında Milan Baros topa dokunamadı. Topu önünde bulan Arda'nın sert vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1 45. dakikada Kewell'ın uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 2-1

İlk yarının son dakikalarında 2 gol birden bulan, ikinci yarıda da skoru 3-1'e taşıyan Galatasaray, turu geçme yolunda büyük bir avantaj yakalarken, üstüste yediği 2 gol adeta kabusu oldu. Oyundan giderek düşen ve atak gücü azalan Bordeaux'da, Chalme'nin golü takımı yeniden ateşlerken, ardından Cavenaghi'nin golü hem skoru eşitledi, hem de tur avantajını Fransız ekibine taşıdı.

Son bölümde Galatasaray baskısını yeniden artırırken, 90. dakikada Sabri'nin attığı gol, sarı-kırmızılıları yaşama döndürdü ve 4-3'lük skorla bir üst tura çıkardı. Maçta 3-1 geriye düşmesinin ardından oyun hakimiyetini büyük ölçüde yitiren Bordeaux'da, teknik direktör Laurent Blanc, oyuna Cavenaghi'yi sürerek hamlesini yaptı. Cavenaghi'nin oyuna girmesiyle daha rahat top çevirmeye başlayan Bordeaux, yine bu oyuncunun 1'er asist golüyle skoru 3-3'e getirmeyi başardı. Son dakikada Sabri'nin golünü engelleyemeyen Fransız ekibi, Ali Sami Yen Stadı'ndan boynu bükük ayrılarak Avrupa kupalarına bu sezon veda etti.

50. dakikada sahasında aldığı topla çalımlar atarak Galatasaray ceza alanı önüne dek gelen Fenando'nun vuruşunda, top üstten auta gitti. 62. dakikada Sabri'nin sağdan ceza alanına gönderdiği topa Lincoln'ün altıpas çizgisi üzerinde vuruşu istediği gibi olmayınca, savunmanın da müdahale ettiği meşin yuvarlak yandan kornere gitti.

65. dakikada Arda, attığı golle skoru 3-1'e getirdi. Lincoln, ceza alanı sol çaprazında Chalme'yi çalımladıktan sonra pasını çıkarırken, ön direkte Arda'nın ayak koyduğu meşin yuvarlak ağlara gitti: 3-1. 68. dakikada ceza alanı önünde Lincoln'ün kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Rame'de kaldı. 69. dakikada ceza alanı dışından Sabri'nin yaptığı sert vuruşta, kaleci Rame köşeye giden topu tokatlayarak kornere çeldi.

73. dakikada Bordeaux, Chamakh'ın golüyle farkı 1'e indirdi. Ceza alanında Cavenaghi'nin pasıyla savunmanın arkasına sarkan Chamakh, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-2. 75. dakikada Cavenaghi skoru eşitledi. Fernando'nun yaptığı ortada Galatasaray ceza alanında kaleci De Sanctis ile Emre Aşık çarpışırlarken, seken topu Cavenaghi boş kaleye gönderdi: 3-3.

90. dakikada Sabri, attığı golle Galatasaray'ı Bordeaux karşısında 4-3 öne geçirdi ve 4. tur kapısını açtı. Lincoln'ün soldan kullandığı köşe vuruşunda Bordeaux savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topa ceza alanı önünde Sabri çok sert bir vuruş yaparken, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 4-3 . Galatasaray, 0-0'ın rövanşında Bordeaux'yu 4-3 yendi ve 4. turda Almanya'nın Hamburg SV takımıyla eşleşti.

3. turda Hollanda'dan NEC Nijmegen'i 3-0 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Hamburg ile Galatasaray arasındaki 4. tur maçları, 12 ve 18-19 Mart günlerinde yapılacak ve çeyrek finalist takım belirlenecek.

[simage]GALATASARAY-BOERDAUX MAÇINDAN NOTLAR[/simage]
    Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Korkmaz, eski teknik direktör Michael Skibbe'nin bir süredir uyguladığı 3'lü savunma kurgusunu değiştirerek, ilk maçına 4'lü savunmayla çıktı. Kocaelispor maçının formsuz isimlerinden Sabri'yi savunmanın sağında oynatan Bülent Korkmaz, ortada ise sakatlıklar nedeniyle Meira ve Emre Aşık'a şans tanıdı. Yaşadığı sakatlıklardan sonra Kayserispor maçında ısınırken sakatlanan Hakan Balta ise 4 maç sonra ilk 11'deki yerini aldı. Korkmaz, Nonda'yı yedeğe çekip, tek forvet olarak Baros'u oynatırken, sakatlıktan çıktıktan sonra istenilen form düzeyine ulaşamayan Kewell'i de Bordeaux maçında yedek bıraktı. Servet ve Emre Güngör ise sakatlıkları nedeniyle maçta yer alamadılar.

-''GALATASARAY, TÜRKİYE'DİR''- Galatasaraylı taraftarlar kapalı tribünde, yönetim kurulunun geçen haftalarda internet sitesinden yaptığı açıklamanın başlığı olan ''Galatasaray, Türkiye'dir'' cümlesini dev bir pankart olarak açtılar.

-HAMBURG'UN CASUSLARI TRİBÜNDE-
    Maç sonrasında büyük bir olasılıkla tur atlayacak ekiple eşleşecek olan Almanya'nın Hamburg SV'nin 2 temsilcisi, karşılaşmayı izledi. Hamburg SV istatistikçileri Bröcken ve Küçükoviç, karşılaşmayı izleyerek, olası rakipleri hakkında bilgi topladılar. Bu arada Sunderland'ın istatistikçisi Vic Halom da maçı izledi. Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Bülent Korkmaz'ın kardeşi Mert Korkmaz da Boerdaux maçına gelerek ağabeyini yalnız bırakmadı.

Uefa'da diğer sonuçlar:

CSKA Moskova * 2 - 0 Aston Villa
    Metalist Kharkiv * 2 - 0 Sampdoria
    Hamburg * 1 - 0 NEC Nijmegen
    Twente 0 - 1 Marseille *
    Wolfsburg 1 - 3 Paris S.G. *
    Galatasaray * 4 - 3 Bordeaux
    AC Milan 2 - 2 Werder Bremen *
    Ajax * 1 - 1 Fiorentina
    Manchester City * 2 - 1 FC Copenhagen
    Standard Liege 1 - 1 Braga *
    Stuttgart 1 - 2 Zenit *
    Udinese * 2 - 1 Lech Poznan
    Saint-Etienne * 2 - 1 Olympiakos
    Deportivo La 1 - 3 Aalborg *
    Tottenham H. 1 - 1 Shakhtar Donetsk *
    Valencia 2 - 2 Dinamo Kiev *

'*' işareti turu geçen takımı belli ediyor.

Ve eşleşmeler:
    Hamburg - Galatasaray
    Werder Bremen - St. Etienne
    CSKA Moskova - Shakhtar Donetsk
    PSG - Braga
    Manchester City - Aalborg
    Udinese - Zenit St. Petersburg
    Marsilya - Ajax
    Dinamo Kiev - Metalist Kharkiv

• hamburg işi zor,dün akşamki gibi hatalar yaparsanız acımaz elin almanı.
    bu arada rus ve benzeri takımları birbirine kırdırmışlar.ya da eşleşme sonucu öneceden belli olduğu için böyle bir durum oluşmuş...
  • Kalan takımlara bakıyorum da 1. sınıf bir takım yok.Hatta Galatasaray kadro olarak ilk 3'e girer.Ama bu kupayı alır anlamına gelmiyor tabiki.
    Basit hatalar yapmaz bu istekle oynarsa takım finali zorlar.
  • hamburg zor bir kura ama bence rus veya o bölge takımı gelmesindense hamburgun gelmesi daha iyi onları oyun stili bize ters ama alman ekolü daha tanıdık ve ben bu turu gecersek finale gidicegimizi düsünüorum ama dıs sahada iyi oynamamıza ragmen icerde güvenemiyorum takıma bunuda cözersek bu isin sonu kadıköy...
  • gs li arkadaşlar beni yanlış anlamasın ama dünkü oyunlar biraz zor final bordo dan ii takımlar var biliyorsunuzki uefada umud ediyorum ki final oynar inşallah alırda kupayı ama dünkü oyunla zor
  • fransızlarıN şarabını içtik,şimdi almanların hamburgerini yeme zamanı. yolunuz açık olsun ASLANLAR
  • Fazla uçmamak lazım henüz korksun bizden avrupa diyecek kıvamda değiliz.
    geçen senede öyle diyorduk 5 yiyip geldik.
    temkinli olmak yararadır.
    defans sorunumuzu mutlaka çözmeliyiz ama mutlaka!
  • eğer saçma sapan hatalar yapmassak hamburguda geçebiliriz nihayetinde hamburg çok çok iyi bir takım değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

gs li arkadaşlar beni yanlış anlamasın ama dünkü oyunlar biraz zor final bordo dan ii takımlar var biliyorsunuzki uefada umud ediyorum ki final oynar inşallah alırda kupayı ama dünkü oyunla zor

Perşembe günkü oyunu oynayalım, yaptığımız basit hataları yapmayalım sana yemin ediyorum karşımızda ne Hamburg kalır ne Zenit.
  • Arkadaşlar bence Galatasaray Bordo karşısında bence çok iyi oynadı 5-1 -61 bile bitebilirdi maç lincolnun kaçırdığı ve rahatlıgımızdan dolayı son pasları atamamızdan dolayı 3-1 kaldı..daha sonra biri kişisel diğeri pozisyon hatası...yanı oda kişisel sayılır 2 gol daha yedik...bülentin onları hallediceğine ınanıyorum
  • Defans Açığı Kapanmalı İlk Sonra Biraz Forvet Çalısmalısı Lazım
  • kadro olarak geride kalan takımlardan hiç bir eksiği yok gs'nin.
    sadece defans bloğunun daha dikkatli olması lazım. servetin ve topal ın sakat olmasını gs nin şansı olarak niteliyorum.
    kivıl varken yedek bekletilmez. en efektif top oynayan adam.
  • milan elendi ya aslında bu beni daha da mutlu etti bi yerde bakıyorum bi tane yıldız takım veya favori yok.hepsi disiplinden kopmayan takım gibi takımlar ! iş bu noktada kopuyor demekki.eğer defanstaki saçma hataları engellersek tabi forvete nazar değmesin ve bu ruhla devam edersek bir de meira ve santicsi gönderirsek çünkü onlarla ilerleyeceğimize inanmıyorum, rahatlıkla hepsini devirecek güçte olduğumuza inanıyorum

• uefayı iplemeyen bordodan kendi evinde 3 gol yiceksin taraftarların şut çekmesin diye yalvardığı sarbi bala bi tane vuracak kazanıcaksın sonra da uefayı alıcan ha

dikkat edin hamburg ham yapmasın sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

uefayı iplemeyen bordodan kendi evinde 3 gol yiceksin taraftarların şut çekmesin diye yalvardığı sarbi bala bi tane vuracak kazanıcaksın sonra da uefayı alıcan ha

dikkat edin hamburg ham yapmasın sizi

Bundan sana ne _? yaparsa yapar takım yenii teknik direktör değiştirmiş çekememe durumu varsa digitürkte yeni kampanyalar gelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.