Şimdi Ara

Korkmaz A369 Demtez Elektrikli Çaydanlık 50 tl KARGO ÜCRETSİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
4.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girdiğiniz kampanya kodu kullanım sayısını aşmıştır.
  • kesin ihtiyacı olmayan ölücüler almıştır gene
  • Girdiğiniz kampanya kodu kullanım sayısını aşmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

Korkmaz A369 Demtez Elektrikli Çaydanlık 3 te 1 fiyatına!

Siteye girip üye olduğunuzda Kupon bölümüne : BEGEN3TE1 yazdığınızda ürüN Fiyatı 50 tl ye düşüyor kargoda ücretsiz.

http://www.evalemi.com/U729,57,korkmaz-a369-demtezelektrikli-caydanlik-cay-makinasi-korkmaz.htm

Hocam helal tam bekledigim üründü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav hangi ara girdiniz, alışveriş yaptınız kampanya kodu kullanım sayısını aşmıştır. diyor... sizi gidi ölücüler sizi.... diyordum ki sayfayı güncelleyince kodu kabul etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalkurt -- 2 Aralık 2013; 13:22:16 >
  • tam ödeme ekranındaydım ödeme yolunu seçtim ileri dedim fiyat birden arttı ben de alamadım keşke bir kişi kod kullandığında ona en az 5dk falan süre tanınsaymış da kısmet değilmiş diyelim umarım benim yerime alanın gerçekten ihtiyacı vardır güle güle kullansın sonuçta hepimiz insanız olumlu düşünmek lazım sinirlenmemek lazım.bir fırsat kaçırırız başka bir fırsat yakalarız
  • arkadaslar taksıtlı aldıhgınızda sorun oluyor tek cekım yada kapıda odeme yaparsanız ındırım gecerlı oluyor tekrar deneyın ben kapıda odeme ıle aldım
  • Bunu da mi kuruttunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

fiyat süper , n11'de 80 lira, çek+enpara ile bile o fiyata gelmez
    http://www.n11.com/korkmaz-a369-demtez-elektrikli-cay-makinesi-P15702792

Tuvnera'yı çağıralım olay yeri inceleme

• güzel söz olmuşşş
  • Sipariş maili gelen varmı?
  • ben de alabildim şimdi.

Ürününüz 24-48 saat içerisinde kargoya verilecektir.... böyle bir email geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: netten

Korkmaz A369 Demtez Elektrikli Çaydanlık 3 te 1 fiyatına!

Siteye girip üye olduğunuzda Kupon bölümüne : BEGEN3TE1 yazdığınızda ürüN Fiyatı 50 tl ye düşüyor kargoda ücretsiz.

http://www.evalemi.com/U729,57,korkmaz-a369-demtezelektrikli-caydanlik-cay-makinasi-korkmaz.htm

Hocam helal tam bekledigim üründü

Rica ederim hocam ihtiyacı olup da yararlanan arkadaşlarımız olduysa ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bitmiş , dağılın
  • kuruttunuz be : )))
  • kırmızı renk var hala yoksa seçilmezdi.ancak arada sepete ekle yazısı gidiyor arada geliyor.ufak bir sorun varmış sistemde zaten ve düzeltmeye çalışıyorlarmış.
  • adamlar 5 tane sınır koymuş, ondan bitmiştir, o kadar da değil herhalde
  • siyahta direk stok bitmiş.tekrar gelir mi dedim.gelecek ancak kampanyada olmayabilir dedi.kırmızı da ben alırken de sepete ekle çıkmıyordu 2dk arayla baktım bir an çıktı aldım.
  • spiritreader S kullanıcısına yanıt
    kırmızısında da sepete ekle çıkmıyor bende.
  • Alan Arkadaşlar Güle Güle kullansın Stok Bitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.