Şimdi Ara

Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
53
Favori
21.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acest

Bilmeyenler varsa, "Siccin" internete düşmüş.

Bir kaç gün önce ablamla beraber izledik, aniden çıkan şeyler dışında pek korkutucu değildi benim açımdan fakat başarılı bir film. Türkiye'nin çıkardığı en iyi korku filmi mi, tartışılır.

Bunlar da benden:

- Üç Harfliler: Marid
    - Musallat 1 & 2
    - Şeytan-ı Racim
    - Semum
    - Karadedeler Olayı

(Önerdiklerimin hepsi, yerli korku filmi)

semum ile siccin arasında kurgu olarak hiç fark yok hani varda işte budur diyemiyorsun siccin daha kaliteli makyaj efektler felan ama semumda iyiydi sadece o yaratık comodore 64 efektleri ile yapılmış

• Üstad nedense hiç bir türk korku filmini açıp izlemedim dahi bir kaç fragman sadece.Sahneleri hayal ettim kafamda bir anoimasyon varsa kesin pixsellerini sayarım diye.her kesimin dini sömürdüğü gibi türk korku sektörüde payını alıyor cinde cin başka birsey yok.Aynı daire icinde dönüp durmalar.Turk sinemasına karsi degilim fakat cok kötü be abi.Bizler neden yapamİyoruz bir the sihining,sapık sıfır efekt saglam senaryo ile bası cekerler.Oysa bizimkiler isin kolayinda daya seytani daya cini,arkadan beyaz duman ikide öggg oldu bitti.Sonrada dünya geneli korku filmi izlerken,dunyayı kurtaran adam filmi misali gülerek izlerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnLThLk

Üstad nedense hiç bir türk korku filmini açıp izlemedim dahi bir kaç fragman sadece.Sahneleri hayal ettim kafamda bir anoimasyon varsa kesin pixsellerini sayarım diye.her kesimin dini sömürdüğü gibi türk korku sektörüde payını alıyor cinde cin başka birsey yok.Aynı daire icinde dönüp durmalar.Turk sinemasına karsi degilim fakat cok kötü be abi.Bizler neden yapamİyoruz bir the sihining,sapık sıfır efekt saglam senaryo ile bası cekerler.Oysa bizimkiler isin kolayinda daya seytani daya cini,arkadan beyaz duman ikide öggg oldu bitti.Sonrada dünya geneli korku filmi izlerken,dunyayı kurtaran adam filmi misali gülerek izlerler.

iyide dostum batıda biz gibi devil'ı kullanıyor, hani conjuring gibi korku seansı gibi filmler hep metafizik kötü karakterlerden bahsediyor, buna boyutlar arası de yada 3 harfliler de temel yine aynı, bizim kültürde daha doğrusu islam ülkesinde yaşadığımız için ülkemizin bir çoğu bilinçsiz olduğu için dini öğeleri ön planda tutup buna temel dayanak olarak din adı altında korku çekiyorlar bunun temelinde 3 harfliler en baş unsur,hasan karacadağın en son filminden umutluyum mesela'lakin hasan karacadağ bana göre iyi bir korku film yönetmeni islam dini adı altında buna temel dayanak kullanıp işini bir hayli yapıyorki baya sağlam yapıyor hani olmaz diyemiyorsunki dine inanıyorsanki bunu bilemem ben inançlı biriyim elhamdürüllah böyle birşey olmaz demiyorsun çünkü bende bir takım buna benzer şeyler yaşadım + yaşamayanda bilmez,senin dediğin örnek :filmler evet iyi lakin korku dedinmi bana göre metafizik önde olalı abi yani kanlı vahşetli ayda seri katilli filmleri çerezlik izliyorum benim tırsmam lazım,köyde tek başıma bizim eski tahtalı evde sülale mezarlığı 100 metre ilerimde sağlam ses sistemi ile koca ekranda dışarda cırcır böcek sesinden hariç hiç bir ses duymadığım evin yanı başında olan tek bir lamba atmosferinden daha geçen gün SİCCİN tek başıma izledim maksat heyecan olsun sabaha kadar uyuyamadım eşşek kadarda adamım,korkmam diyenlerinde dini zayıftır yada dinden kasıt inanmıyor yada inanmasada gerilmediği bir koca yalandır.benim dediğim köy ortamı doğrutusunda bu kadarda iddalıyım ..

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Issız sote bölgelerde senaryoya bile gerek yok sesler saglam olsun tırsıtmaya yeter buna katılıyorum iste

• Dabbe5 düşmedi mi daha nete ?
  • Dün akşam izlediğim bir film konusu değişik izlenilebilir sıkmıyor...

• quote:

Dün akşam izlediğim bir film konusu değişik izlenilebilir sıkmıyor...

güzele benziyor fragmandan.
  • quote:

Dün akşam izlediğim bir film konusu değişik izlenilebilir sıkmıyor...

Aldım listeye eve geçince bakayım dabbe 5 düşmedi ağa

• Ayın 27sinde dabbe internete düşüyor diyorlardı noldu yaw.
  • farklı senaryoya sahip korku filmini mumla aradığımız bir gerçek. ben çok beğendim kesin izleyin bluray malum yerlerde kaçırmayın derim

Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

farklı senaryoya sahip korku filmini mumla aradığımız bir gerçek. ben çok beğendim kesin izleyin bluray malum yerlerde kaçırmayın derim

Ekledim listeye hemen,teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

farklı senaryoya sahip korku filmini mumla aradığımız bir gerçek. ben çok beğendim kesin izleyin bluray malum yerlerde kaçırmayın derim

Ekledim listeye hemen,teşekkürler

dostum kesin çök diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

1408 (Stephen King)
    Devil's Due (Şeytanın Günü)
    Devil's Pass (Şeytan Geçidi)
    Korku Seansı
    V/H/S 2 - Dehşet Kaseti(Neredeyse altıma edecektim)
    The Thing (Şey)
    İyi gerilmeler.

• Siccin aşırı basit başından sonu belli olan ani şeyler harici korku vaad etmeyen bir film.

Bir dabbe cin çarpması değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam, "Cin çarpması" farklı bir şeydi ben onu bizzat sinemada izlemiştim ve sesler olsun, kurgu olsun harikaydı.

Şu an Hasan Karacadağ'ın üzerinde çalıştığı "Magi" adlı filmi bekliyorum kadrosu yabancı oyuncularla süslenmiş fragmanı da çok iyiydi. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneygunloven -- 29 Mart 2015; 20:25:59 >
  • quote:

Orası öyle hocam, "Cin çarpması" farklı bir şeydi ben onu bizzat sinemada izlemiştim ve sesler olsun, kurgu olsun harikaydı.

Şu an Hasan Karacadağ'ın üzerinde çalıştığı "Magi" adlı filmi bekliyorum kadrosu yabancı oyuncularla süslenmiş fragmanı da çok iyiydi. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Takibim de zehri cin i takıp ederken gözüme çarptı tamami ingilizce olacakmış.

Hayirlisi ama cin çarpması bence zirve idi bundan sonra o havayi yakalar mi meçhul. Misal hocayi oynayan kişi tiyatro sanatçısı diya biliyorum aylarca yolda hocam bende cin var deyip yolunu kesmişler evine gidip yardim et demişler güzel oyunculuk yapmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Orası kötü olmuş yav, türkçe olmayacağını bilmiyordum. İnşallah çıktıktan sonra dublaj yapılır ya da alt yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneygunloven -- 29 Mart 2015; 20:55:12 >
  • quote:

Orası kötü olmuş yav, türkçe olmayacağını bilmiyordum. İnşallah çıktıktan sonra dublaj yapılır ya da alt yazı.

yapılır alt yazı falan yada dublaj. Oyunculardan biri taş devri filminde barney karakterini oynayan kişi
  • quote:

Sanırım ben bunu indirmiştim ya bilgisayara konusu Wendigo lar mıydı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.