Bildirim
Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Cehenneme Bir adım
Altı kız arkadaş mağara inişi yapacakları korkusuz bir tatil için bir araya gelmişlerdir. Beklenmedik bir kayanın düşüşü girdikleri mağarada çıkış yollarını kapatır. Labirenti andıran tünellerde çıkış yolunu ararlarken, kendilerini bir anda karanlıkta yaşamaya adapte olmuş aç ve saldırgan yaratıkların avı olarak bulurlar.
Ilk filmi sevenler ikinci filminide izleyebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
KARANTINA
bir televizyon programı için, muhabir Angela Vidal ve kameramanı Scott’a, Los Angeles itfaiyecileriyle birlikte gece vardiyasına katılma görevi verilir. Olaylı bir gecenin ardından gelen bir acil yardım çağrısı üzerine şehir merkezindeki küçük bir apartmana giderler.Ama bu apartmandan cikmak hic kolay degil.
-
hayatımda izlediğim en iyi 2 korku fimi. izlemeyenler varsa şiddetle tavsiye. -
James Wan'ın katkıda bulunduğu filmleri tavsiye ederim. -
Güzel konu takibe alalım -
Fourth Kind Signs ve Fire in the Sky gibi uzaylı gizli istilaları, deneyler ve kaçırılmaları üzerine bir film. Bu kez gizem unsurları biraz daha fazla ve bu gizemler açığa çıktıkça verilen cevaplar aklıla mantığa daha uygun. Gerilim de eklenerek ve buna o hissi veren iyi ses efektleri/müzikler dahil edilerek iyi bir şey yapılmış.
Konu uzaylılar olduğunda ben aksiyonu tercih ederim bu tür hikayeler hep sıkmıştır ama bu kez pek sıkılmadım. defalarca izlerim zati 5 kere izledim iyi bir yapımdır -
quote:
Orijinalden alıntı: sçsb
hayatımda izlediğim en iyi 2 korku fimi. izlemeyenler varsa şiddetle tavsiye.
Dabbe 3 har çarpması gerçekten iyidir tek başına evde gecenin nanköründe yüksek ses + iyi bir ses kombinasyonu ile geniştv'de insanı çileden çıkabilir ogün biraz dini kaynaklardan bunun üzerine az buçuk araştırma etmek yetiyor zati . .
-
-
Listeme aldım, teşekkürler. -
İkiside sağlam filmler -
Wolf Creek 1- 2
Hostel 1-2-3
The Texas Chainsaw Massacre serisi
Halloween serisi
sadist işkence ve cinayetleri konu alan korku filmleri -
quote:
Orijinalden alıntı: sasaell
Wolf Creek 1- 2
Hostel 1-2-3
Halloween serisi
sadist işkence ve cinayetleri konu alan korku filmleri
Wolf Creek kadar sıkıcı bir film gormedim ilk 45 dakikası zaman kaybı.bir film bu kadar mı agir ilerler.ustelik kisisel fikrim korku unsurundan eser yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sanal_tehlike
quote:
Wolf Creek 1- 2
Hostel 1-2-3
Halloween serisi
Wolf Creek kadar sıkıcı bir film gormedim ilk 45 dakikası zaman kaybı.bir film bu kadar mı agir ilerler.ustelik kisisel fikrim korku unsurundan eser yok
Yarısına kadar heh şimdi başlıyor heh şimdi diye diye izlediğim bir film ,Şimdi 2.sini izledik düzelir dedik yine aynı yine aynı, vakit ve zaman kaybı aynen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerx_16
quote:
quote:
Wolf Creek 1- 2
Hostel 1-2-3
Halloween serisi
Yarısına kadar heh şimdi başlıyor heh şimdi diye diye izlediğim bir film ,Şimdi 2.sini izledik düzelir dedik yine aynı yine aynı, vakit ve zaman kaybı aynen
Arkadasim ben bu imdb puanlarinada guvenmiyorum.
Ornegin wolf trek puani iyi ama film vasat
Ayni sekilde puani kotu olan bir filmde cok hos olabiliyor.boyle dolu ornek var benim gozlemledigim.
Bu puanlar neye gore nasil veriliyor,verirken kafalar kiyakmi merak ederim.
Vel hasil kelam imdb puan durumuna bakarak film izlemem.
Yaktim yine birtane kahretsin
-
Konudaki çoğu filmi izlemişim ama yeni keşifler için iyi oldu bu konu. Zira tam bir korku filmi bağımlısıyım. Ne zaman sinemaya gitsem korku-gerilim filmleri ilk tercihim olur. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gerx_16
quote:
quote:
Wolf Creek 1- 2
Hostel 1-2-3
Halloween serisi
Arkadasim ben bu imdb puanlarinada guvenmiyorum.
Ornegin wolf trek puani iyi ama film vasat
Ayni sekilde puani kotu olan bir filmde cok hos olabiliyor.boyle dolu ornek var benim gozlemledigim.
Bu puanlar neye gore nasil veriliyor,verirken kafalar kiyakmi merak ederim.
Vel hasil kelam imdb puan durumuna bakarak film izlemem.
Yaktim yine birtane kahretsin
çok gördüm en düşük puanlı filmleri izlerim neden vasattır diye, lakin kişiden kişiye fark var ama bende hiç olmaz ben kılişe olsada zevk aldımmı filmden 3 + 5'e bakmam çünkü korku yapımları zati bellidi rolacak olaylar yani millet kilişe tuturmuş sanırsam ınceptıon gibi korku filmi istiyorlar pehhh varsa bir zahmet çeksinler ..hem kaldıki kurt kapanı ceset bir filmdir hiç beğenmedim izledimmi evet 2.cisi eh biraz daha iyiydi ama oda kurtaramadı malesef durum bu...ha şimdi bende yaktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Kasım 2014; 20:28:44 >
-
SÜPER OLMUŞ BU KONU VEDE GÜNCEL OLSUN ARKADAŞLAR HEP
NERDEYSE TÜM KORKU FİLMLERİNİ İİ OLAN İZLEMİŞ BİRİ OLARAK
THE CONJURING İ UNUTMAYALIM ;)
http://www.imdb.com/title/tt1457767/ -
quote:
Orijinalden alıntı: imax1
SÜPER OLMUŞ BU KONU VEDE GÜNCEL OLSUN ARKADAŞLAR HEP
NERDEYSE TÜM KORKU FİLMLERİNİ İİ OLAN İZLEMİŞ BİRİ OLARAK
THE CONJURING İ UNUTMAYALIM ;)
http://www.imdb.com/title/tt1457767/
favorilere ekleyin işte + korku severler buraya
THE CONJURING: filmin başlarında anne ve kızın oynadığı bir körebe sahnesi var, onu kim düşünüp çektiyse alnından öpmek istiyorum, sırf o sahne için bile izlenir.
1) bodrumda kilitli kalan kadının arkasından gelen el çırpma (alkış) olayı
2) elbise dolabının üstünde peydahlanıp kızın üzerine atlayan ruh.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X