Bildirim
korku-gerilim önerileri bekliyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Supernatural
The Walking Dead -
quote:
Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs
Supernatural
The Walking Dead
hocam supernatural izliyorum. walking dead ise pek hoşuma gitmedi. kendimi bildim bileli zombili dizi-film sevmemişimdir. -
American Horror Story. İlk bölümünü tek izledim. Korku unsurları vardı. Adam sürekli çıplak dolaştığı için bırakmıştım. -
birazdan izleyeyim. başka tavsiye edebileceğiniz dizi var mı? -
-Prison Break (gerilimin dibine vuruyor. Izlerken bile yerinde duramıyorsun.)
-Lost (baya gerilimli ve yer yer gizemli olmasından dolayı korku olmuyor değil. Zaten şahsımca tüm zamanların en iyi dizisi, izlemeden ölme)
- Death Note (Müthiş gerilim, akıl dolu senaryo var. İzledikce izlettiriyor ama korku yok.)
-Grimm (Korku ögeleri mevcut, korku seviyorsan öneririm.) -
teşekkür ettim hocam. death note bir kaç kişi tavsiye etmişti. cumartesi günüme ekledim direkt. grimm'de yarın izleyeyim. sararsa onu da pazar günüme yazarım... -
Hannibal gerilimi ya?atyr Gerilim-korkuda verebilece?im en iyi örnek Supernatural.Onuda hali hazyrda izliyormu?sun zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X