Seed'ine kuvvet ne diyim İyi oyunlar. Cthulhu'ya selam söyle
ctuhulhu tavsiyesini ilk defa gördüm.... helal olsun size benım etkılendıgım ve hayranı oldugum oyunlardan bırıdır...:) outlastı falan dene istersen ama cthulhu kadar tat veremıyor...:D
Çok genç nesil Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth'ı bilmez. Azı bilir ve oynamaz (eski oyun ya) Genç nesil Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth'ı bilir ama 'Bu ne grafik la' der oynamaz. Diğer Genç nesil Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth'ı bilir arada oynar ve vay anam ne oyunlar vardı eskiden der yere göğe sığdıramaz..
Şimdi Outlast iyi güzel süper, Call of Cthulhu tadına yakın tat verir ama Call of Cthulhu ilk çıktığındaki oynadığımız tat damağımızda kaldığından onun yeri bizde ayrı oluyor O zamanlar öyle baba FPS bakış açılı az Korku oyunu vardı. Mesela diğer bir örnek Nosferatu
Cursed Mountain (Kesinlikle oyna)
quote:
Orijinalden alıntı: Fuusrodah
quote:
Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam
quote:
ctuhulhu tavsiyesini ilk defa gördüm.... helal olsun size benım etkılendıgım ve hayranı oldugum oyunlardan bırıdır...:) outlastı falan dene istersen ama cthulhu kadar tat veremıyor...:D
Çok genç nesil Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth'ı bilmez. Azı bilir ve oynamaz (eski oyun ya) Genç nesil Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth'ı bilir ama 'Bu ne grafik la' der oynamaz. Diğer Genç nesil Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth'ı bilir arada oynar ve vay anam ne oyunlar vardı eskiden der yere göğe sığdıramaz..
Şimdi Outlast iyi güzel süper, Call of Cthulhu tadına yakın tat verir ama Call of Cthulhu ilk çıktığındaki oynadığımız tat damağımızda kaldığından onun yeri bizde ayrı oluyor O zamanlar öyle baba FPS bakış açılı az Korku oyunu vardı. Mesela diğer bir örnek Nosferatu
dolabın şifresin,i çözüp açana kadar ..kilitli kaldıgım odadan kacarken yasadıgım azmı ve gayretı hıc bır oyunda yasamadım...:D sırf kendım ıcın oynayıp videoya cekecem...:D
tavsıye edeceğim bir oyun daha var....!
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckster1903
Arkadaşlar resimlerde görüldüğü gibi bu sisteme sahibim . Beni sıkmayacak akıcı bir oyun arıyorum . Korku oyunu olursa sevinirim . Ya da Batman tarzı gibi bir şey .
-Left 4 Dead 1 ve 2 -Outlast -Slender Man -Slender The Arrival -Batman Arkham Asylum , City , Origins -Resident Evil 1,2,3,4,5,Operation Racoon City , Revelations -Amnesia The Dark Descent ve Yeni Oyunu -Metro 2033 ve Last Light -Silent Hill Serisi
İstediğim bu oyun türleri gibi olsun . Bunları bitirdim . Yorumlarınız nedir ?
Dead Space serisi. Özellikle en zor modda Dead Space 2 Paranoyaklik ve gece uyuyamamanin zirvesine çikmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam yazınızı okumadım ama başlığa göre tahminim yeni çıkan eski de denebilir Outlast oyna bence.
quote:
quote:
teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: King Tiger96
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckster1903
Arkadaşlar resimlerde görüldüğü gibi bu sisteme sahibim . Beni sıkmayacak akıcı bir oyun arıyorum . Korku oyunu olursa sevinirim . Ya da Batman tarzı gibi bir şey .
-Left 4 Dead 1 ve 2 -Outlast -Slender Man -Slender The Arrival -Batman Arkham Asylum , City , Origins -Resident Evil 1,2,3,4,5,Operation Racoon City , Revelations -Amnesia The Dark Descent ve Yeni Oyunu -Metro 2033 ve Last Light -Silent Hill Serisi
İstediğim bu oyun türleri gibi olsun . Bunları bitirdim . Yorumlarınız nedir ?
Dead Space serisi. Özellikle en zor modda Dead Space 2 Paranoyaklik ve gece uyuyamamanin zirvesine çikmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim
Hocam Dead Space diyor arkadaşlarım . Deneyeceğim
quote:
tavsıye edeceğim bir oyun daha var....!
FEAR iyi diyorlar onu da deneyeceğim
quote:
quote:
quote:
Hocam ben de genç nesildenim ama grafiğe bakmadan Resident Evil 1-2-3-4 serilerini bitirdim hala da bitiriyorum . Yine o muhteşem tadı veriyorlar .
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen.Walkyrie
Cursed Mountain (Kesinlikle oyna)
Teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: emirfilemirfil
hocam yazınızı okumadım ama başlığa göre tahminim yeni çıkan eski de denebilir Outlast oyna bence.
Outlast'ı bitirdim yine de teşekkürler .
Üsttekilere ek:
Undying Penumbra serisi Fatal Frame serisi (PS2)
Aksiyon-gerilim:
F.E.A.R 1-2 Dead Space 1-2
quote:
Orijinalden alıntı: false shepherd
Üsttekilere ek:
Aksiyon-gerilim:
Madem eskilere gittik benden de Haunting Ground gelsin
quote:
quote:
Üsttekilere ek:
Aksiyon-gerilim:
Madem eskilere gittik benden de Haunting Ground gelsin
quote:
Üsttekilere ek:
Aksiyon-gerilim:
teşekkürler hocam
BU OYUNU OYNADIĞIN ZAMAN İNAN ÇOK ETKİLENECEKSİN...!YALNIZ HEPSINI SEYRETME SEN ÇÖZ..!
quote:
BU OYUNU OYNADIĞIN ZAMAN İNAN ÇOK ETKİLENECEKSİN...!YALNIZ HEPSINI SEYRETME SEN ÇÖZ..!
Teşekkürler hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme