Ben yıllarımı verdim korku edebiyatına :) En sevdiğim türdür. Şimdiye kadar okuduklarım arasında çok iyi olanlar da vardı çöp olanlar da. İlk aklıma gelen en iyileri yazayım size...
Stephen KING / Hayvan Mezarlığı - Mahşer - O - Medyum
William Peter BLATTY / Şeytan
Dean KOONTZ / Nöbet - Kurbalar - Kükreyen Mağara
Clive BARKER / Cehennemin Kızıl Hakikatı
Maxime CHATTAM / Leş
GRANGE / Siyah Kan
Josh MALERMAN / Kafes
Jennifer McMahon / Şeytanın Eli
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Ben yıllarımı verdim korku edebiyatına :) En sevdiğim türdür. Şimdiye kadar okuduklarım arasında çok iyi olanlar da vardı çöp olanlar da. İlk aklıma gelen en iyileri yazayım size...
Maxime CHATTAM / Leş
GRANGE / Siyah Kan
Josh MALERMAN / Kafes
Teşekkürler bir kaç yazar daha kazandım.
quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Maxime CHATTAM / Leş
GRANGE / Siyah Kan
Josh MALERMAN / Kafes
Hocam çok teşekkürler, birkaç kitap attım kenara.
King'in Mahşer'i okuduğum en epik kitaplardan olabilir, Koontz'un Nöbet'i de all-time 5'lime girer muhtemelen. (Korku romanı klasmanında değil, okuduğum tün kitapları düşünüyorum)
Bu arada Stephen King'in Oyun isimli kitabını bitirdim, muhtemelen üstadın yazdığı en sıkıcı şey. Okumayın diyeceğim tek kitabı oldu şu ana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: White Cluster
Hocam çok teşekkürler, birkaç kitap attım kenara.
King'in Mahşer'i okuduğum en epik kitaplardan olabilir, Koontz'un Nöbet'i de all-time 5'lime girer muhtemelen. (Korku romanı klasmanında değil, okuduğum tün kitapları düşünüyorum)
Bu arada Stephen King'in Oyun isimli kitabını bitirdim, muhtemelen üstadın yazdığı en sıkıcı şey. Okumayın diyeceğim tek kitabı oldu şu ana kadar.
Alıntıları Göster
Uzak durulması gereken çok kitabı var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme