Şimdi Ara

>>>Korku severler buraya!!<<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
14
Favori
10.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cezaalp

ekşide the conjuring yapılan şöyle bir yorum gördüm , " konu olarak sıradan bir konuya sahip diğer korku fimlerinin yanında yavan kalıyo" .Ula zaten en sağlam korku filmi bu diğer korku filmlerinden nasıl yavan kalır.

O tip asosyal angus'dur, kesin izlememiş'tir filmi, marjinal görünmek için yazmıştır, bir sürü işkembe yorum var orda, 95 doğumlular büyüdü abisi napalım, yani ben 32 yaşındayım ama herşeyi mantıklı değerlendiriyorum, sinema kültürünüde takip ediyorum ama bunlar zehiri zembelek

Yoruma bak :yazmışki herifçioğlunun biri :tam anlamıyla bir fiyasko! (tanımdır)

gittik kotadan 10 gb'ı bu filme ayırdık an itibariyle 7.7 ortalaması nedeniyle.. ulan 85 bin kişi bu filme nasıl bu kadar yüksek oy verir aklım almıyor. 2 saatim telef oldu, bir de 10 gb kota.. rezillik! tek bir kelime yorum yapasım gelmedi. bu girdiyi girmeme bile yazık.

Şimdi gelde eksilme bu adamı

• Abi bende 95 liyimde

Benim kardeşim (16yaşında) korku filmi izliyoruz çocuk korkunç yerlerinde gözlerini kapıyo , sonrada filmi beğenmedim diyo , aynı kafadalar
  • quote:

Abi bende 95 liyimde

Benim kardeşim (16yaşında) korku filmi izliyoruz çocuk korkunç yerlerinde gözlerini kapıyo , sonrada filmi beğenmedim diyo , aynı kafadalar

Ben mesajımda ironi ettim aslında yaş değil fikir önemli ne 95'li arkadaşlarım var bir ton hepsi ilede iyi anlaşıyrum hepsi aşmış adamlar,,ya o değil ben ekşi sözlük babında dedim,hiç bir şeye pozitif yaklaşmayanların timi oldu orası, sinema hakkında yorum yapsınlar artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Abi bende 95 liyimde

Ben mesajımda ironi ettim aslında yaş değil fikir önemli ne 95'li arkadaşlarım var bir ton hepsi ilede iyi anlaşıyrum hepsi aşmış adamlar,,ya o değil ben ekşi sözlük babında dedim,hiç bir şeye pozitif yaklaşmayanların timi oldu orası, sinema hakkında yorum yapsınlar artık

Hocam sizin yaş varmış epey ben 19 yaşındayım ama bir çok olaya objektif bakmaya calısırım herkesin tercihleri farklıdır renkler ve zevkler tartısılmaz ancak ;

Ekşide korku filmi ararken can sıkıntısından bir filme denk geldim suan ismini pek hatırlayamadım ama isterseniz az araştırıp veririm korku psikolojik türünde bir filmi biri başlık olarak açmış film hakkında süre gelen bir sürü entry var ve hepsi sanki ilk girilen entryn değiştirilmiş versiyonları bunlar zaten koyun gibi mesela biri bir şey diyor ardı sıra ona benzer ara kelimeleri değiştirilmiş başka bir entry görüyorsunuz neyse bir baktım herkes filmi satırlarca övmüş bildiğin film için neler neler yazmışlar üşenmeden , film 99 yapımı korku psikolojik türünde ve imdside 7 (eski filmlerin cogunun imdb puanı zaten yüksektikr) bu yorumlara güvendim filmi açtım filmde sürekli bişeye doğru gidiliyor bi olay meydana cıkacak bi patlama yasayıp heeee diyecez gibi sanıyorsun başta bir korkutucu vahşet içeren bir hikaye anlatıyor bir eleman sonra o hikayenin geçtiği eskiden deliler hastanesi olarak kullanılan binanın tadilat işini bu ekip alıyor işte doktorun deliye yaptığı ses kayıtlarını dinliyor çalısan bir eleman duvar deliğinde para falan buluyor falan filan ama filmle işlenen bu konun bi alaksı yok yani bişey olmuyor sonunda 2.5 saat oyle boş beleş izledim filmi filmde güzel değildi izlenmesende olur bir film niteliğinde o günden sonra ekşide ki hiç bi entrye güvenerek bi işe kalkışmam ben abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xDuMaNx

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Abi bende 95 liyimde

Hocam sizin yaş varmış epey ben 19 yaşındayım ama bir çok olaya objektif bakmaya calısırım herkesin tercihleri farklıdır renkler ve zevkler tartısılmaz ancak ;

Ekşide korku filmi ararken can sıkıntısından bir filme denk geldim suan ismini pek hatırlayamadım ama isterseniz az araştırıp veririm korku psikolojik türünde bir filmi biri başlık olarak açmış film hakkında süre gelen bir sürü entry var ve hepsi sanki ilk girilen entryn değiştirilmiş versiyonları bunlar zaten koyun gibi mesela biri bir şey diyor ardı sıra ona benzer ara kelimeleri değiştirilmiş başka bir entry görüyorsunuz neyse bir baktım herkes filmi satırlarca övmüş bildiğin film için neler neler yazmışlar üşenmeden , film 99 yapımı korku psikolojik türünde ve imdside 7 (eski filmlerin cogunun imdb puanı zaten yüksektikr) bu yorumlara güvendim filmi açtım filmde sürekli bişeye doğru gidiliyor bi olay meydana cıkacak bi patlama yasayıp heeee diyecez gibi sanıyorsun başta bir korkutucu vahşet içeren bir hikaye anlatıyor bir eleman sonra o hikayenin geçtiği eskiden deliler hastanesi olarak kullanılan binanın tadilat işini bu ekip alıyor işte doktorun deliye yaptığı ses kayıtlarını dinliyor çalısan bir eleman duvar deliğinde para falan buluyor falan filan ama filmle işlenen bu konun bi alaksı yok yani bişey olmuyor sonunda 2.5 saat oyle boş beleş izledim filmi filmde güzel değildi izlenmesende olur bir film niteliğinde o günden sonra ekşide ki hiç bi entrye güvenerek bi işe kalkışmam ben abi.

Selam bro ya sorun yaş baş değilki herkesin bir tercihi var saygı tabi duyulacak,ama oraya girenlerin sanıyormusunki filmlere, türü farketmez akıllı selam yorumlar yazılsın ? yorumu yazıyor eleman sosyal hesabına paylaşıyor daha çok beğeni almak için beğeni alanlara altın veriyorlar sanki, ben hiç görmedim

Keza adam çıkıp ne demiş biliyonmu,hiç bir .....iki beğenmeyen ekşi sözlük timi yine gelmiş,bak adam haklı ben yazdım entry giren girene çok iyi hatılıyorum sene 2001 o zaman popüler olmayan sözlük bir kaç başlıktı nesiller büyüdü tabi, herşeyden haber ama fikir çatışması var orda, bak ben ne yazdım ne popülerim ha şimdi ahahha gibi tavırlar çok, neti olan yazıyor tabi klavye beleş, iyi madem o kadar saçma sapan eleştiri olucak bizde yazalım buraya, ama burda o şans yok, çünkü ya ceza yada ban var yaparmıyım asla yapmam ,lakin ekşide takılanların hepsi sadece dışar'da tatmin edemedikleri egolarını orda yapmakta sözlü şekilde , hep sağdan soldan duyma şeyle zaten tahsilleride müsait değil bunları söylemeye ee napalım adamlar çıkmış söylemiş ağızlarına kilit vurucak halimiz yok istediklerini söylesinler..

• Freddy&Chucky filmi yakinda vizyona girecek. favorimiz bu olur.

bir de turkler "kurratulayn" isminde bi korku filmi cekeceklermis. isim de bi yerden dilim isiriyor ama neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent hill filmi efsanedir. Keşke oyunla tam bağdaşsa idi daha hoş olurdu. Yine de bu haliyle de güzel.
  • up
  • Öbürdünyadanı bugün izliyeyim , gece yorum yazarım
  • benim eskiden izlediğim bi korku filmi vardı 5 tane falan kız vardı bunlar ayin yapıyodu sonra hepsinin başından bir olay geçiyodu adını bilen varmı?
  • Öbürdünyadanı izledim korkunç değilde , konusuda fena değil , izlenebilir bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

up

Hocam konuyla alakası yok ama imzanızda dh kitap tutkunları yazıyor dikkatimi cekti ben oyle cok fazla kitap okumam ama okudummuda okurum yani ben Orta Dünya hayranıyım suan elimde Yüzüklerin efendisi 3 lemesi var metis yayınlarından onlaro 2 sene once okumustum ama biraz hızlı okudum sanırım pek randıman alamadım suan olabildiğince yavaş ve her yer ismi geçtiğiinde arkadaki haritaya dönerek nerden geçmişler ne yapmıslar bakarak okuyorum ve olayları cok daha iyi kavradığımı farkettim bunları okuduktan sonra hobbit'i ve Silmarllioun'u almak istiyorum hani belki bilirsiniz diye soruyorum hobbiti ve silmarlionu en iyi en düzgün şekilde hangi yayınevi çevirmiştir ithakimi metis mi altı kırkbeşmi ona göre alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDuMaNx

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

up

Hocam konuyla alakası yok ama imzanızda dh kitap tutkunları yazıyor dikkatimi cekti ben oyle cok fazla kitap okumam ama okudummuda okurum yani ben Orta Dünya hayranıyım suan elimde Yüzüklerin efendisi 3 lemesi var metis yayınlarından onlaro 2 sene once okumustum ama biraz hızlı okudum sanırım pek randıman alamadım suan olabildiğince yavaş ve her yer ismi geçtiğiinde arkadaki haritaya dönerek nerden geçmişler ne yapmıslar bakarak okuyorum ve olayları cok daha iyi kavradığımı farkettim bunları okuduktan sonra hobbit'i ve Silmarllioun'u almak istiyorum hani belki bilirsiniz diye soruyorum hobbiti ve silmarlionu en iyi en düzgün şekilde hangi yayınevi çevirmiştir ithakimi metis mi altı kırkbeşmi ona göre alayım.

bahsettiğin eserleri hiç okumadım ben daha çok gerilim romanları ve tarihi romanlar okuyorum o yüzden sorunuzla ilgili bilgi sahibi değilim.

• Birkaç film var henüz izlemedim,izlemek isteyen olursa ;

http://www.imdb.com/title/tt2870612/ (2014 filmi olduğundan imdb buttonu çalışmıyor sayfa boş gözüküyor link olarak koyuyorum)
  • oguz_19811981 kullanıcısına yanıt
    Gerilim romanları nasıl oluyo , hayalet filanmı bahsediliyo , öyleyse bende okuyabilirim

@-Bane The Orphanageyi izleyeli çok oldu ama güzel filmdi diye hatırlıyorum
  • quote:

Gerilim romanları nasıl oluyo , hayalet filanmı bahsediliyo , öyleyse bende okuyabilirim

@-Bane The Orphanageyi izleyeli çok oldu ama güzel filmdi diye hatırlıyorum

genelde stephen king okuyorum hayalet falan alayı var :) okumaya başlayacaksan it ve kemik torbası romanları ile başlayabilirsin bir de cep telefonu üzerine bir romanı var çok güzeldi iyi bir romanın verdiği keyif en iyi filme on basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_19811981 -- 29 Ocak 2015; 1:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Birkaç film var henüz izlemedim,izlemek isteyen olursa ;

http://www.imdb.com/title/tt2870612/ (2014 filmi olduğundan imdb buttonu çalışmıyor sayfa boş gözüküyor link olarak koyuyorum)

bu film iyidir bu piyasanın bilinen filmlerinden.
  • oguz_19811981 kullanıcısına yanıt
    Yarın araştırayım bi , şimdi çok deli uykum var özelden yazarım ben sana
  • Listede ekli the orphanege türkçe ismi yetimhane hikayesi çok güzel yani illede korkmasanız bile izlenmeli bu film çok beğenmiştim ben.
  • Nasıl olduysa atlamışım o filmi hemen listeye koydum bu arada 2.koyduğum imdb linki hakkında yorum yapmadınız o arada kaynadı sanırım

http://www.imdb.com/title/tt2870612/

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.