Şimdi Ara

Korkunçlu hikaye +18 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee geçen açılmadı mı zaten bu konu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Kalkınca bakarım.

terbiyesizlik yapma !
  • Harbi kurgu mu gerçek mi? Ben kurgu olarak düşünüyordum. Çünkü eğer öyle bişey olsa benim kuantumla zart zurtla uğraşan çok tanıdığım var ve bende bizzat yakından ilgileniyorum. Metafizik olarak baktığımızda bu şeyler pek olmaz gibi. Hatta yok böyle bişey iyi atmış.

Yada yaşadığı herşey psikolojik bu arkadaşımız şizofren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 6 Şubat 2013; 11:32:52 >
  • mağara nasıldı birader
  • Bu olay gerçek incideki arkadaş sözlüğe girmiyor ne zamandır hikayesini yarım bırakma sebebi de cinler beyler....

• Bu metafizik hedeler her din/kültür de farklı oluyolar bi de müslümanlarda cinler hristiyanlarda şeytan amerikada canavar, hayalet, zombi falan, uzakdoğuda yaratığımsı hayalet vs.
  • eger olay gerçekse adam ya şizofren yada istemeden fazla enerji üretiyor yangınlar falan cinlerin işi değil. Tamemen adamla alakalı. Ailesinin başına gelecekleri düşünüyor sıkıntıya giriyor ve yangını çıkarıyor. Bazı insanlar böyle olabiliyor yayılan enerjiyi kontrol altına alabilirsiniz. Elemanı tanimadigimdan emin konuşamam ancak bilimsel açıklaması olmayan bişey olmaz ve cinler sanıldığı gibi akıllı varlıklar değildir yine bilemem diyorum çünkü okuduklarimdan ogrendiklrimden bunları çıkardım eğer çin kafsina göre zarar verebilseydi hepimize musallat olurlardı onlar farklı biz farklı tirsmaya gerek yok bu konuları çok kafaya takmayin kötü sonuçlar doğurabilir duygusal olarak çabuk etkilenen kişiler okumasin

• Bunun oda arkadaşı atakan bi kızı seviyor ama bu çocuk bilmiyor bu çocuk kızı eve atıyor atakanda buna büyüler yapıyor cinleri musallat etmeye çalışıyor
  • quote:

Kalkınca bakarım.

o nasıl söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Kalkınca bakarım.

o nasıl söz

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Kalkınca bakarım.

o nasıl söz

O mesajı sabahın 6'sında attım, niye çünkü yatmaya hazırlanıyordum bende mesajım bulunsun maksadı ile öyle yazdım şimdi ise yer imlerin ekledim okuyacağım akşam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 6 Şubat 2013; 16:43:32 >
  • Tam okurken 7.sayfaya geldiğim anda ''kaçmaya çalışıyosun dimi'' diye bir ses çıktı pc'den ses de sondaydı,laptopun ekranın pat diye kapattım betim benzim attı böyle bir korku olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immolatıon

Tam okurken 7.sayfaya geldiğim anda ''kaçmaya çalışıyosun dimi'' diye bir ses çıktı pc'den ses de sondaydı,laptopun ekranın pat diye kapattım betim benzim attı böyle bir korku olamaz.

Yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Tam okurken 7.sayfaya geldiğim anda ''kaçmaya çalışıyosun dimi'' diye bir ses çıktı pc'den ses de sondaydı,laptopun ekranın pat diye kapattım betim benzim attı böyle bir korku olamaz.

Yok artık

İnci de takılmadığım için bilmiyorum öyle bir reklam varmı ama 2+1'e bağlıydı evin içinde nereye gidiceğimi şaşırdım bir daha giremiyorum sayfaya.Tamda böyle tırsmaya başladığım yerde çıktı köye gidip dedesi'nin anlat oğlum falan dediği yerde.Fazladan sekme falan da yoktu Dh İnci Face bu 3'ü vardı.Hala tırsıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Yok artık

ben evet diyorum.
  • ders çalışmam lazım
  • ben bunu yazın okumustum yeni yazıyodu ve öyle bi sarmıstı ki sürekli refresh yapıyodum ben de korkmam diyodum da baya etkilenmiştim aman dikkat edin
  • quote:

Hikayeyi okudukdan sonra başka konulara bakarken banada geldi o şarkı dinlerken birden bire çıktı ödüm koptu benimde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.