cidden çok kalite bi film ve romandı doğrusu.. bende tırstım valla en çok palyaçoları severdim artık bakınca tüylerim diken diken oluo
ben kitabın kapaanı bile başka bi ciltle kapattım walla
kemik torbasını da çok seviyorum bitince çok üzülmüştüm gerçekten
dimi yaniiiii
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
quote:
Orjinalden alıntı: _vanilin_
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
stephen king 'O'
O'mu O'nun yüzünden 1 hafta tek yatamadım
Ne war la.. amma ödleq insancıklarıs toplum olaraq...
dimi yaa +1 falla
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
quote:
quote:
quote:
stephen king 'O'
dimi yaa +1 falla
olabilir evet ÖDLEK İNSANCIKLARız kimsenin bişi demeye hakkı yok
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
stephen king 'O'
dimi yaa +1 falla
rahat ol kimse bişi demiyo
/>
hani keyfin yerindeydi olmadı şimdi
/>
korku edebiyatının babası edgar allan poe ve hp lovercraft'tır. clive barker yeni korku yazarlarının iyilerinden.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
stephen king 'O'
dimi yaa +1 falla
rahat ol kimse bişi demiyo
/>
hani keyfin yerindeydi olmadı şimdi
/>
Allah Allah benide meraklandırdınız şimdi.nedir bu ''O ''adlı kitabın konusu.bide gerçekten bahsettiğiniz kadar ürkütücümü??
quote:
Orjinalden alıntı: h.cagil
Allah Allah benide meraklandırdınız şimdi.nedir bu ''O ''adlı kitabın konusu.bide gerçekten bahsettiğiniz kadar ürkütücümü??
ya aslında saçma bişi bitince anlıyosun ama zaten genelde hepsi saçma oluyookumanı tavsiye ederim ama..konusunuda şimdi anlatmiim
quote:
Yok ya bence boşuna meraklanma , yukardaki yorumları yazanlar erkek olsaydı meraklanılırdı. Çünkü herşeyden korkar bunlar
(inş. dayak yemem )
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Yok ya bence boşuna meraklanma , yukardaki yorumları yazanlar erkek olsaydı meraklanılırdı. Çünkü herşeyden korkar bunlar
(inş. dayak yemem )
ne dion bakiim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
(inş. dayak yemem )
ne dion bakiim
O elindekiyle beni mi korkutacaksın
/>
neyse kitap bölümünde olduğumuzu unutmayalım
ne komikmiş bu yaw
evet tüyelim burdan
Leyleklerin Uçuşu da iyidir
kızlar hemcinclerime (yani size)güveniyorum stephen king'ten O adlı kitabı alcam kısa zamanda bişi daha sorcam size kemik torbasının yazarı kim?
quote:
quote:
ya aslında saçma bişi bitince anlıyosun ama zaten genelde hepsi saçma oluyookumanı tavsiye ederim ama..konusunuda şimdi anlatmiim
vanilin yüzüyorlar ve sende yüzeceksin.
ama okadar güzel kurgudan sonra olayi canavara baglamasi hic sarmadi bide o elemanin hala gozune astim spreyini sikmaya çalışması tam fiyaskoydu.
bide stephen king klişeleri vardir.
adam cinsel olarak gaflete düşmüşken birden o kiz olarak gördüğü korku unsuruna dönüsüverir.(bkz. o ,cinnet.....ve daha niceleri.)
süpher özetledin olayıstephen king te bizza hepsi ölür ne ölen kalır ne öldüren ne polis... onları öldüren de her neyse artık bilemiyorum
quote:
Agatha Christie de insan ölür arkasından dedktifler polisler araştırır Stephen King de ööle deil
aslına bakarsanız her ikisi de birbirine çok yakın ama ben stephen king diyorum...
korku olsun çamurdan olsun ikisine de bayılırım..
Bulmaca cozme meragin varsa Agatha Christie; yok "abi ben okuycam, okudukca korkucam" tarzi istiyorsan Stephen King'in hemen hemen butun kitaplari seni kendine cekecektir (dogaustu bir sekilde _)