Şimdi Ara

kornrulez ve Bethrezen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51027807/tm.htm

Beyler bu konuyu inceleyip bir karar vermemiz gerekiyor. Karşılıklı hakaretler var fakat kornrulez pm'den bize epey bi giydirmiş.

Benim önerim yönetici arkadaşa uyarı puanı yada 4 gün, diğerine ise sınırsız.

Ne diyorsunuz?

• Yöneticiye neden 4 gün uygun gördün Erdalım anlayamadım. Diğer durum için yorum yapamıcam sadece Bethrezen'in mesajlarını okudum.
  • Erken boşalma sorunun var herhalde demiş üyeye, o an öyle düşündüm hatta gürkan 7 gün bile dedi ama şakaydı tabi.

Bu mevzuyu konuşup çözmemiz lazım yoksa bu kornrulez hep tepemize çıkacak hem de bize giydirecek.

"
    Kimden:kornrulez

Sana msn den konusalım dedim böyle ortalıga dokulmiyecekti konu ama ok yaydan çikti bikere..
    ben alınmam ndn dersen benim komplexim yok karım ergen olmadıgımı iyi bilir!ok?baska birine birsey ispatlamam gerekmez!
    ayrıca ard arda derken bana da arda arda hatalı karar verildi!ne oldu giydirebiliyozmu admine?garrote banlandı yanlışlıkla giydirebiliyozmu???
    admin hala admin tarafsızlıgından ve adalet anlayışından şüphe ettigim bir admine gerile gerile giydirmek isterim!!!hemde çırılçıplakken tepeden tırnaga tamamen giydirmek isterim!!! "
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mesaja gellll

quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

@rds bende başvurmak istiyorum mümkün mü?ceza almamıs olmak diyor yalnız ben aynı admin tarafından 2kez haksız yere ceza aldım.nedensiz yere aldıgım ceza puanları ve silinmesi gereken kuraldışı imza ceza puanlarım yûzünden banlandım 4gün daha sonra yapilan hata anlaşıldı ancak ne hikmetse ard arda yanlış karar veren admine ve bu cezayı onaylıyan üst kuruldaki adminlere bisey olmadı?bumudur aradıgınız adminlerdeki özellik?hani demişsiniz ya tarafsızdavranmayan admin üyelikten olur diye,laf olsun diyemi söyleniyor bunlar?eger degilse öyle gizliden falan degil alenen bana 'şu seçimler bitsede rahatlasak' msjıma 2puan 'bebe besik' msjıma 3puan veren adminin adaletsiz davrandıgını düşünüyorum!!!
    4günlük banım 2günde kalkıyorsa bunların hata oldugunu kabulleniyosunuz demektir ve halen bu kişi adminlik yapıyorsa ben admin olmak istemiyorum vazgeçtim..
    çünki ben bu admin hakkında geregini yaparım ve bu düzen burda yok sanırım???
    iyi geceler..adminler ve admin olmak isteyenler..

• Abi bunlarla ben ancak akşam ilgilenebilirim mesaideyiz yeni komtan geldi yoğunum. Ara ara girip bakabiliyorum ama bunlar çizgiyi çoktan geçtiler eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
  • PS3+30 larla ilgili mesajları yazdım:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51042512
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51045756

Başkanları ile görüşecem 2 gün sonra, öyle diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Erken boşalma sorunun var herhalde demiş üyeye, o an öyle düşündüm hatta gürkan 7 gün bile dedi ama şakaydı tabi.

Bu mevzuyu konuşup çözmemiz lazım yoksa bu kornrulez hep tepemize çıkacak hem de bize giydirecek.

"
    Kimden:kornrulez

Sana msn den konusalım dedim böyle ortalıga dokulmiyecekti konu ama ok yaydan çikti bikere..
    ben alınmam ndn dersen benim komplexim yok karım ergen olmadıgımı iyi bilir!ok?baska birine birsey ispatlamam gerekmez!
    ayrıca ard arda derken bana da arda arda hatalı karar verildi!ne oldu giydirebiliyozmu admine?garrote banlandı yanlışlıkla giydirebiliyozmu???
    admin hala admin tarafsızlıgından ve adalet anlayışından şüphe ettigim bir admine gerile gerile giydirmek isterim!!!hemde çırılçıplakken tepeden tırnaga tamamen giydirmek isterim!!! "

hacı o giydirdikçe biz uzaklaştırırız sorun yok niye bu kadar dert ediyosun :)

7 - 14 - 21 .... diye gider sınırsıza kadar yolu var. :gro

• Ziya sağdan say.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Ziya sağdan say.

hacu ben saymayı şubat 28 de bıraktım aha:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.