Şimdi Ara

Koronavirüs salgını sonrasında Skype kullanımı tavan yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şirketler, COVID-19 pandemisi nedeniyle evden çalışma sistemine geçmek zorunda kaldıkları için, Microsoft'un Koronavirüs krizinden ilginç bir şekilde fayda sağladığını söyleyebiliriz.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A9 (2018), Android 10 güncellemesine kavuştu

Microsoft hizmetleri yükselişe geçti

Microsoft Team ve Azure kullanımında büyük bir artışın olduğu haberlerimize konu olmuştu. Şimdi ise şirkete ait olan görüntülü konuşma platformu Skype'ın kulllanımında büyük bir artış meydana geldi. Şirket günlük 40 milyon aktif kullanıcıyla birlikte, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre kullanıcı sayısını yüzde 70 artırmış durumda.

Bu da Skype'tan Skype'a yapılan çağrıların dakikalarında, aylık bazda yüzde 220 artış olduğu anlamı taşıyor. Şirket COVID-19 pandemisinde Skype'ın kullanımını kolaylaştırmak için üç tıklamada video konferans oluşturmaya olanak sağladı. Meet Now adlı bu özellikle birlikte istediğiniz kişileri görüşmeye davet edebilir ve doğrudan web üzerinden görüntülü konferans oluşturabilirsiniz.

• herkes evde çalışma sistemine geçti ee mecbur skype'den görüşüyorlar
  • Microsoft'un saçma bir şekilde MSN'i öldürürüp sonra yerine getirip mahvettiği eskinin güzel programı Skype.

• Ben eskıden Skype i sevmezdim ben windows live messanger sevenlerdendim o donemde tum arkadaslarımla saatler suren sohbetlerımız falan olurdu. Oldukcada guzel ve kullnıslıydı sonra skype ye gecınce bırden herkes yok oldu mıllet facebooka gıttı sankı alternatıfmıs gıbı sonrada herkes whatsapp gıbı mobıle platformlara kactı gerci skype nınde mobılı var ama kımse kullanmıyor cunku bır cokkısı maıl sıfresını bıle unutmus durumda herkes gmail kullnıyor androıdden dolayı kaldıkı skypenın gmaıl entegrasyonuda vart ama kımse ugrasıp kullanmıyor :D ama kım nederse desın windows lıve messangerın son surumu bugun kullandıgımız whatsapp ten ustundu. Resmen gerıye gıttık ama ınsanların garıp bır yenılık olsunda ne olursa olsun ısteklerı var. Bır sey en ıyı halıne geldıkten sonra bıle daha kotude olsa degısıklık ıstıyor.

• MicroFOSSS satın aldığından beri Skype ÇÖP. Google Duo kime tavsiye ettiysem çok daha iyi dedi...

• evde çalışanlar için skype en iyisi şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.