bir film almıstım ismi lazım degil calısmadı hatta yanıktı icine birsey cekmeye calısmıslar yanmıs neyse
ben - abi bu cd yanık cdci - abi o cd yanık degil ben izledim ben - abi burda 50 tane aynısından var hepsinimi izledin cdci - ver bakayım suna cdyi alır gunese tutar ve yok kardesim kesinlikle calısıyor bu nerde denedin ben - pc de cdci - eee soylesene bu kalın cdlerden bunu pc okumaz bunlar kalın oluyolar cdromda donemiyo ben - system eror
colin mcrae rally dirt varmı diye sormuştum. yok abi daha gelmedi colin mcrae rally 3 var demişti
Noxco bilmiyorum sen nerden aldın ama bende almıştım 1 yıl önce yabancı cd cıktı ayrıca cdnin birisi farklı diğeri farklı çok üzülmüştüm 1 milyon tezgah yerde bir sürü organize işler cdsi 1 tl di aldım pişman oldum :D
quote:
-abi gripin geldi mi? -biz ilaç satmıyoruz. -abi ben müzik albümü olarak şey ettiydim. -ben yabancı albüm satmıyorum. -peki abi...
hehehehe hepsi süperdi teşekkürler
bi arkadas anlattı.
ark:abi p.rno var mı? satıcı:ohoo sen daha çocuksun sana çocuk p.rnosu verelim.
arkadas arkasına bakmadan uzaklasmış..ne kadar doğru bilemem.ama baya gülmüştüm
quote:
Orjinalden alıntı: CCaaNN
bi arkadas anlattı.
ark:abi p.rno var mı? satıcı:ohoo sen daha çocuksun sana çocuk p.rnosu verelim.
arkadas arkasına bakmadan uzaklasmış..ne kadar doğru bilemem.ama baya gülmüştüm
bende baya güldüm ....
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Harika ya... :D
Geçen gün, hayatımda ilk defa alayım dedim, çünkü çok ucuzdu
bi millon bi millon.... Organize işler varmı. Var abi.
Aldık geldik, içinden belgesel çıktı
Belgesel derken ?
quote:
Orjinalden alıntı: lord of chaos
olay direk başımdan geçmiştir tunalıda bi cafedeyim bi hatunla baya kesiştik, telefon çaldı bi arkadaş çaardı neyse diip kalktım kasada parayı ödedim bi baktım hatun arkada, çıktım cafeden bi baktım sağda hemen vcd tezgahı ee hatunu beklemek lazım bütün sinyaller olumlu yönde, o sıralar cine 5 de lolita oynuyo bi türlü denk getirip izleyemedim filmi böle cd lere bakıyom abi lolita varmı dedim tam o sırada kız cafeden çıkıp vcd tezgahınadoru geliyo ve adam alttan zenci çıplak bir erkeğin üstünde küçük çıplak bi kız olan bi kapağa sahip bi film uzattı kız tezgahta durdu bi bana bi cd ye baktı ve yoluna devam etti
offf çok kötü be xD banada böle bişi olmuştu arkla geziioz sahilde yandanda kızlar geçio birisini gözüme kestirdim o beni kesio ben onu işte yan yana gidioz o kız -ark-ben şeklinde tam da o sırada p.rn u sormuştu enrde tutuon die bende dvd de daa dedim sessizde kızla göz bağlantımı kemiorum az sonra yanına geçicem ark saolsun öküzlüünü konuşturdu "olum p.rn ları dvd ye koyma ya ailen felan görürse" die bi baardı kızda bende koptum orda dumur olduk