Şimdi Ara

Korsan maç yayınlarına TFF tarafından erişim engeli geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
11.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların bir eğlencesi o var. Bırakın da izlesinler. Milletin cebindeki ekmek parasına bile göz diktiniz. bizler kulüpler ve futbolculardan zengin değiliz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

100 tl ye razıyız yeterki tek platform olsun hepsi ayrı ayrı digitürk dsmart exxen tivibu hangisine para yetiştiricez? bide hepsine ayrı ayrı cihazıda cabası

• Selçuk reyis ne diyo bu duruma :)

• şu netflix ve spotify örnekleri önlerine alıp baksalar bu korsan işi komple bitmeye yüz tutar , bugün kaç kişi gidip netten leş gibi mp3 indirmeye çalışıyor ki alıyor yok pahasına spotify üyeliği geçiyor aynı şekilde netflix video içerik tarafında millet youtube üyeliği bile alıyor özellikle kampanyaları takip edince cidden beleşten biraz pahalı fiyata alabiliyorsun bu hizmetleri

• Klasik Türk kafası . 100 liraya 100 kişiye satana kadar 50 lira yap 500 kişiye satarsın belki de . Tamam anlıyorum giderler artıyor masraflı bir sektör ama insanları zorla korsan yayıncılığa itiyorsunuz . Bunun dışında şu Süper Lig'in marka değerini arttıracağız hikayesini de artık gerçek hale getirin . Hâlâ lige özel bir maç topu , intro , kaliteli reklamlar , saçma forma kuralı iptali vs gelişme yok Anadolu'da patates tarlasında halı saha ligi oynatıyorsunuz .

• SPHAR3X kullanıcısına yanıt

maç yayınını yapan qatarlı ama tipik arak kafası diyecektin...

• Bu kalitesiz ligi izlemek için ayda maks 20 TL verilir. Fazlası olursa korsan izlenir.

• Türkiye Futbol Süper Liginin "kalite"sine bakıp da bir de buna para veren kerizdir. 200 TL ne lan? Sanırsın İspanya İngiltere ligi izliyorlar.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Bence bu bir sorun değil. Asıl sorun Premier League, La Liga gibi ligler varken bu saçma ligi izlemektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize İNAT Yeter Bugün güncelleme de geldi.

• emirhaenf E kullanıcısına yanıt

isim vermeyin arkadaşım, olanı da elimizden almasınlar

• artemes A kullanıcısına yanıt
    doatum bilmiyorlar mı sanıyorsun selcuk piyadada herkesin bildiği yer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emirhaenf E kullanıcısına yanıt

Biliyorum bildiklerini. Zaten bilmeyen de kalmamıştır. Espri mahiyetinde söylemiştim :)

• süper lig 10 tl olsa bile almam. bedava olunca öylesine açarım. çünkü maçlar o kadar kalitesiz ki verdiğin zamana yazık. maç sırasında iptv yanını kısmak nedir? belki başka kanal izliyorum.

• Bunlara para kazandıracağıma hiç izlemem daha iyi. Şu millette boykot kültürü bir oluşamadı gitti arkadaş. Neyse.

Haberin sonunda aynı anda başka platformlarda da yayınlaanbilecek onlara satılabilecek denmiş. Netflix ve Amazon Prime'a gelirse ve ekstra bir ücret istenmezse futbolseverler için güzel. Veya ekstra istenen ücret önemsiz bir fiyatla paket yükseltmesi olursa belki o da kabul olabilir.

• Sanki la liga, sanki İngiltere premier lig.
    İzlesen ne olacak izlemesen ne olacak, kavga dövüş, hakem denen düdükler rezil, ekran başında sinir krizi geçirmek için bir de üstüne para vermeye gerek yok, engellerlerse de engellesinler çok da lili.

• İptv ler bile yayın yapabiliyorlar. Bence sizin pek haberiniz yok. Hatta google youtube için bizden para almıyor mesela. Yalnızca reklam izletiyor.

• Domain degistirmek ne kadar kolay haberleri yok heralde :)

• Eskiden dört büyükler dediğin zaman yıldızlar olurdu şimdi dövizin de etkisiyle Avrupa'nın dev kulüplerinin yedeğinin yedeği topçularla dolu.

Yerli çoğu oyuncularımız da starlıktan uzak.

Bir de topçuyu Avrupa'ya yolluyorsun dev takımlarda ilk 11 oynayabiliyor ama buradayken çöp diyorlar. Türkiye'de bir cenabetlik var.

Ülke sistem düşmanı, herkesin egolarnın sivrildiği ve kolektif futbol kültürünün yok edildiği bir bataklık gibi.

Yıllar önce Tivibu sayesinde ŞL izledim ve bir daha da yerli maç izleyemez oldum. Bu lige para verip izleyenleri anlamak mümkün değil, hayatlarında

başka hiç bir hobileri yok anlaşılan çöplükte inci arıyorlar.

Bu lige aylık bir paket sigara parasından fazla versem bana çok koyar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.