oh diyeceğim kusura bakmayın be n5 ytl'ye aldım sen nereden aldın oyunu kardeşim 15ytl vay anasını yav daha neler göreceğiz bakalım
insanın aklı başka yerlere kayıyor walla
ya forumlarda korsan oyun yasak değilmi buarayı nie kitlemiyorlar modlarrr nerdesiniz forum elden gidiyorrr
izmir bornova küçük parka yakın bi yerde ufak bi dükkan var,2 ay önce cod2 ve aoe3 ü toplam 9 cd 10 ytl ye almıstım,cok ucuza verio adam,oyunlar da sağlam
quote:
Orjinalden alıntı: SoranAdam
ya forumlarda korsan oyun yasak değilmi buarayı nie kitlemiyorlar modlarrr nerdesiniz forum elden gidiyorrr
Yassak ama burda kuralsız bir şey yok alan yok satan yok tartışıyoruz
6 CD lik oyuna 20 Ytl deseler ne yaparız diye
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
La ben böyle kavga yaptım korsancı dükkanla. Fifa 2006 istedi yeğen inatla. Dedim alayım şuna oynasın makinesinde bari. Lavuk 20 demez mi, yuh dedim dayı naaptın sen orjinalini alırım daha iyi. Git oradan al diye diklendi birde labunya. Almadım kapısınıda çarptım çıktım arkamdan bıdı bıdı bişiler söyledi. Sağolsun burada maliyeci komşu var ona çıtlattım biraz, tamam ben hallederim dedi. 2 hafta sonra gittim tükkan perdeci olmuş
iyi yapmışsın kardeş böle uyuz bu tip korsan cd cilere
Uyuz Oluyorum Şu Uyuz Korsancılara yaw...
Ama İyi Olanlarda Var Yok Değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme