Şimdi Ara

KORSAN W8 KULLANIYORUM AMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 PRO tam 571 TL. Ben sistem toplarken bunu ekliyceğime ekran kartımı bi model yüksel alırım. Nitekim öylede yaptım, windows 8 32 bit korsan kuklanıyorum ve ürün anahtarınistiyen yerlerle karşılaşınca moralim bozuluyor. Acaba nasıl orjinal windows 8.1 pro elde edebilirim. Forumdan bi kişi key verse o şekilde oluyo mu ? Yada başka bi yöntemi var mı ? İlla 571 tl mi vericez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mstfaerol35512

Windows 8.1 PRO tam 571 TL. Ben sistem toplarken bunu ekliyceğime ekran kartımı bi model yüksel alırım. Nitekim öylede yaptım, windows 8 32 bit korsan kuklanıyorum ve ürün anahtarınistiyen yerlerle karşılaşınca moralim bozuluyor. Acaba nasıl orjinal windows 8.1 pro elde edebilirim. Forumdan bi kişi key verse o şekilde oluyo mu ? Yada başka bi yöntemi var mı ? İlla 571 tl mi vericez

evet var,

windows 10 çıkmasına bir hafta felan kala 9 dolarlık orjinal windows 8.1 pro key satan rus sitesinin linkini vereceğim,

9 dolara satılan ful windows 8.1 pro keyi get windows 10 programıyla tam uyumludur, bir adet (deneme amaçlı) alıp rezervasyonu yapmış bulunmaktayım,

keyin son kullanma tarihine slmgr.vbs /xpr scrip koduyla baktığımda makina kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor,

bu tarz keyleri satan bi çok satıcı var önemli olan güvenilir satıcıları bulmak, g2a güvenmeyin, ordaki sdatıcıların çoğu şerefsiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 25 Haziran 2015; 15:52:22 >

• Peki siz aynı keyi bana verseniz geçerli olur mu ? @NONAM2

• quote:

Peki siz aynı keyi bana verseniz geçerli olur mu ? @NONAM2

hayır geçerli olmaz, çünkü tek pc deskli ve ben kendi laptobumda etkinleştirdiğimden 2 pc'de aynıanda kullanılamaz,

olurda yeni key alırsanız amacı dışında kullanmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 25 Haziran 2015; 20:30:58 >
  • Dostum 9 dolara satın aldığın key,isteğe bağlı aktivasyon yapılan crackli windowslarda aktivasyon yapmadan devam edip bu anahtarı girsek orjinallik sıkıntısız mı olur?
    bir de bana da bu adresi pm atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Dostum 9 dolara satın aldığın key,isteğe bağlı aktivasyon yapılan crackli windowslarda aktivasyon yapmadan devam edip bu anahtarı girsek orjinallik sıkıntısız mı olur?
    bir de bana da bu adresi pm atar mısın?

amaç windows 10 ücretsiz terfi etmekse biçok satıcının biçok ürünü var,

mesela ucuza windows 7 dahi var,

sorumluluklar sizlere ait olmak kaydı ile linkleri windows onun(10) çıkmasına 1,2 hafta kala vereceğim, yada bilen arkadaşlarınız varsa onlardan isteyebilirsiniz,

fiyatlar an itibari ile aşağıdaki gibidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 26 Haziran 2015; 20:13:28 >

• Ben cracklı korsan windows7 ye burdan aldığım ürün anahtarını girdiğim zaman artık prjinal windowsum mu oluyor ? @NONAM2

• quote:

Ben cracklı korsan windows7 ye burdan aldığım ürün anahtarını girdiğim zaman artık prjinal windowsum mu oluyor ? @NONAM2

büyük ihtimal olmaz neden olmaz derseniz birçok nedeni var,

1 - aldığınız key retail ise siz vl windows kullanıyorsanız olmaz, retail windows isosu bulup kullanmanız lazım,

2 - aldığınız key w8.1pro olsa dahi, sizin kullandığınız with update ise yine olmayabilir, updateler de sorun çıkarabiliyor,

aklıma gelmeyen bir çok neden olabilir, bunun dışında olascağı varsa da kreklenmiş olmasından dolayı da olmayabilir,

peki ne yapacaksınız bu durumda, olurda key alırsanız, yapacağınız ilk iş microsoftun sitesinden keyinize uygun (retail, vl) .iso'yu indirmek ve format atarak kurmak olmalı,

keylerin satıldığı linkleri verirsem basit bir rehber hazırlayabilirim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 27 Haziran 2015; 1:31:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Windows 8.1 PRO tam 571 TL. Ben sistem toplarken bunu ekliyceğime ekran kartımı bi model yüksel alırım. Nitekim öylede yaptım, windows 8 32 bit korsan kuklanıyorum ve ürün anahtarınistiyen yerlerle karşılaşınca moralim bozuluyor. Acaba nasıl orjinal windows 8.1 pro elde edebilirim. Forumdan bi kişi key verse o şekilde oluyo mu ? Yada başka bi yöntemi var mı ? İlla 571 tl mi vericez

evet var,

windows 10 çıkmasına bir hafta felan kala 9 dolarlık orjinal windows 8.1 pro key satan rus sitesinin linkini vereceğim,

9 dolara satılan ful windows 8.1 pro keyi get windows 10 programıyla tam uyumludur, bir adet (deneme amaçlı) alıp rezervasyonu yapmış bulunmaktayım,

keyin son kullanma tarihine slmgr.vbs /xpr scrip koduyla baktığımda makina kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor,

bu tarz keyleri satan bi çok satıcı var önemli olan güvenilir satıcıları bulmak, g2a güvenmeyin, ordaki sdatıcıların çoğu şerefsiz....

Güvenilir mi peki hocam bu keyler? Windows 10 yükseltmesi alacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

quote:

evet var,

keylerde sorun yok yok, keyler 500 tl satılan keyller, ama satıcının sağlam olması lazım, yani satıcı keyi 2. bir kişiye satmaması lazım, bunun için sertifikalı, çok satış yapmış ve mümkünse hiç geri iadesi olmayan satıcıları seçin,

deneme amaçlı bir w8.1pro key aldım, slmgr.vbs /xpr ile baktığımda ''makina kalıcı olarak etkinleştirildi'' yazıyor, yani sınırsız kullanımı var....

not:deneme amaçlı aldığım key ile kurmuş olduğum w8.1pro için w10pro rezervesi yapılmıştır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 27 Haziran 2015; 17:30:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

quote:

evet var,

keylerde sorun yok yok, keyler 500 tl satılan keyller, ama satıcının sağlam olması lazım, yani satıcı keyi 2. bir kişiye satmaması lazım, bunun için sertifikalı, çok satış yapmış ve mümkünse hiç geri iadesi olmayan satıcıları seçin,

deneme amaçlı bir w8.1pro key aldım, slmgr.vbs /xpr ile baktığımda ''makina kalıcı olarak etkinleştirildi'' yazıyor, yani sınırsız kullanımı var....

not:deneme amaçlı aldığım key ile kurmuş olduğum w8.1pro için w10pro rezervesi yapılmıştır....

Peki hocam bir konuda fikrini alayım senin. Bende şu anda win 8.1 dreamspeak kurulu. Bu sürüm win 10 yükseltmesi almıyor. Elimde win 7 lisansı var. Onu mu kurayım? Yoksa win 8.1 lisansı almaya değer mi bu vakitten sonra? Win 8.1 arayüzüne çok alıştıktan sonra Win 7 garip gelir mi ve performans kaybı yaşarmıyım diye düşünüyorum.

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben w8.1 64 bit almayı düşünüyodum fakat windows 7 alıp 10 a güncelleştirine aynı şey olur değil mi yani fazla para vermeye gerek yok @emryrgc

• quote:

Hocam ben w8.1 64 bit almayı düşünüyodum fakat windows 7 alıp 10 a güncelleştirine aynı şey olur değil mi yani fazla para vermeye gerek yok @emryrgc

Bu saatten sonra yeni lisans alınacaksa win 7 değil de win 8.1 almak daha mantıklı hocam. Tabi bu tercih meselesi biraz da. Win 7 veya Win 8.1'de alsan yine Win 10'a yükseltme yapacaksın. Değişen bir şey olmayacak.
  • quote:

bencede en mantıklısı 8.1 olur ki pek bir fiyat farkı yok,

evet karar verdim 2 gün için de linkleri vereceğim, 1 ay boyunca enine boyuna düşünüp alıp almamaya karar verirsiniz,

alım yöntemi olarak paypalı öneriyorum,

kredi kartıylada alabilirsiniz, size kalmış, kredikartıyla alımlarda bankaya kayıtlı telefona ödeme için şifre geliyor, bilginize....

ben kendi almış olduğum satıcının (paypal ödeme kabul ediyor) linkini vereceğim, onun dışında w7 veya ofis almak isterseniz (sitenin genel adresinide vereceğim) iyi inceleyin araştırın öyle alın derim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 27 Haziran 2015; 18:57:07 >

• Hocam internet cafeye sordum bugün , 40 tl ye Windows8.1 pro 64bit etkinleştirilmiş bi şekilfr vereceğini söyledi. Tüm masalara etkinleştirilmiş olduğunu görünce sordum @NONAM2

• quote:

Hocam internet cafeye sordum bugün , 40 tl ye Windows8.1 pro 64bit etkinleştirilmiş bi şekilfr vereceğini söyledi. Tüm masalara etkinleştirilmiş olduğunu görünce sordum @NONAM2

etkinleştirilmiş windows isteme, orjinal retail kullanılmamış key iste verebiliyorsa neala, veremiyorsa uzak dur derim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 27 Haziran 2015; 23:08:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.