Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim bir husus var, o da şu: "Korsan" Windows 7 kullananlar Microsoftun sitesinden "orijinal" Windows 8'i satın alıp indirebilir mi, bu mümkün mü? Sahte Windows 7 kullananlar da indirebilir kurabilir mi Windows 8'i kısaca? Orijinal key olmadığı için 29 TL'lik seçenek kullanılamıyor; 75 TL'lik seçenek kullanılabilir mi peki? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Şuan durum ne bilmiyorum ancak bende korsan Windows 7 kullanıyordum.29 TL'ye açık kapanmadan alıp download ettim.Flash diske yükledim ve sıfırdan kurulum yaptım.Şuana kadarda sorunsuz şekilde kullanıyorum.Eğer 75 TL'lik alım devam ediyorsa sende bu şekilde yapabilirsin yani sıkıntı olmaz.
korsan win7 64 bit'in üzerine 75 tl ile aldığım win8 64 bit pro' yu aldım. Sıkıntı yok. acaib memnunum asla win7'ye bakmıyorum... :D
illegal win 7 üzerinden açık sayesinde (ki bu açık konuşulur bu bence microsoft'un orijinal kullanımı yaygınlaştırmak ve biraz olsun win 8 satışını arttırmak için yaptığı bir taktiktir.) satın aldım. 29 TL fiyata aldım ve sıfır kurulum yaptım şuan hiçbir sorun yok gayet iyi kullanıyorum. fakat şuan sadece 79 TL'ye satın alabilirsin
şuan korsan olarak sadece 75 ₺lik kampanyadan faydalanabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme