Şimdi Ara

Korsan Windows 7'ye orijinal Windows 8?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim bir husus var, o da şu: "Korsan" Windows 7 kullananlar Microsoftun sitesinden "orijinal" Windows 8'i satın alıp indirebilir mi, bu mümkün mü? Sahte Windows 7 kullananlar da indirebilir kurabilir mi Windows 8'i kısaca? Orijinal key olmadığı için 29 TL'lik seçenek kullanılamıyor; 75 TL'lik seçenek kullanılabilir mi peki? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Şuan durum ne bilmiyorum ancak bende korsan Windows 7 kullanıyordum.29 TL'ye açık kapanmadan alıp download ettim.Flash diske yükledim ve sıfırdan kurulum yaptım.Şuana kadarda sorunsuz şekilde kullanıyorum.Eğer 75 TL'lik alım devam ediyorsa sende bu şekilde yapabilirsin yani sıkıntı olmaz.
  • korsan win7 64 bit'in üzerine 75 tl ile aldığım win8 64 bit pro' yu aldım. Sıkıntı yok. acaib memnunum asla win7'ye bakmıyorum... :D
  • illegal win 7 üzerinden açık sayesinde (ki bu açık konuşulur bu bence microsoft'un orijinal kullanımı yaygınlaştırmak ve biraz olsun win 8 satışını arttırmak için yaptığı bir taktiktir.) satın aldım. 29 TL fiyata aldım ve sıfır kurulum yaptım şuan hiçbir sorun yok gayet iyi kullanıyorum. fakat şuan sadece 79 TL'ye satın alabilirsin
  • şuan korsan olarak sadece 75 ₺lik kampanyadan faydalanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.