Şimdi Ara

Koruma ve Güvenlik Görevlisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Yakında Adalet Bakanlığında kadrolu olarak göreve başlayacağım. Hali hazırda bu işi yapan var mı aramızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır henüz başlamadım. Benim 2 yıl önce güv. soruşturmasi olumsuz gelmisti. Geçen ay davayı kazandım yakinda başlatacaklar saniyorum bakalim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl oluyor devlette güvenlik görevlisi olmak?

Maaş ne kadar?

• qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Şu an bekar Lise mezunu 3300 alıyor. Temmuz maaşı 3500 olacak. Daha yeniyim ama iyi fena değil. Adalet Bak.'da iki sistem var. Gündüz sabit memur gibi h.sonu tatil ya da 12/36 çalisiyorsun. 12/36'da dönüşüm yok. Her ay gorev listesi cikiyor. O listede ne isen ay boyunca oylesin.Bir gun git bir gun gitme sekkinde. Yani aylarca gecede ya da gunduzde olabilirsin ama 36 saat istirahat avantaji iyi. Gece yemek yok. Gunduzde var. Vardiyalarda servis yok.(110tl yukluyolar). Memur tipi calismada servis de var.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hhocam .Güvenlik belgesini normal kurs olarak mı aldınız yoksa üniversitesi ne mi gidiliyor?

Silahlı olmak zorunda mı?

Kpss puanınız ne kadardı?

• qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Kurs ya da diploma farketmiyor. Benimki kurs sertifikası idi. Puanım 79.28'di ve 74 ortalama ile son sıralardan kazanmıştım. Yeni öğreniyorum ki sağlam torpil dönüyormuş ben biraz da şansa kazandım. Silahlı olmak zorunda değil ama komisyon tarafından tercih sebebi olabilir çünkü çok silah var ve taşıyabilir adaylar bir adım önde olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.