Merhaba arkadaşlar boyum 1.70 kilom 85.Benim size sormak istediğim şey tempolu koşarken 5. dk dan sonra bırakmak istiyorum iyice üstüne gidiyorum 1-2 dk sonra dalaklanma oluyor böbrek bölgesi ağrıyor ve bırakmak zorunda kalıyorum 2-3 gündür 4-4 setlerle 8km koşuyorum çok yavaş tempoda . Kiloma rağmen çok hızlıyım maç yaparken falan tutamıyor kimse kiloyu verirsem daha iyi olacağını düşünüyorum ama koşarak kilo vermeyi planlıyorum ve bir süre sonrada dalak şişmesi oluyor bırakıyorum düzenli besleniyorum 1 haftadır 1k bile gitmemiş yıkıldım gene 85i görünce ...Neyse benim sorunum uzun mesafe koşamıyorum 20dk durmadan koşsam benim için çok iyi olacak 8km koşmayı planlıyorum cevaplar için teşekkkürler şimdiden...
koşudan önce yemek tüketmemen gerektigini bilirsin.hatta su bile en fazla 1 su bardagı kadar içmelisin.ne kadar zamandır koşuyorsun bilmiyorum ama kondüsyon kazanmalısın.bnde ilk basladııgım zamanda parkurda 2 yi zor tamamlardım şimdi aralıksız 15 e kadar cıktım.sadece düzenli yapmak ve motivasyon
Usta 2 günde 1 cardio yapacaksın şöyle olcak ; ilk haftalar 30 dk civarı ağır tempo koşu ertesi gün dinlenme sonra tekrar bir iki hafta sonra kendinde bir gelişme olduğunu hissedersin zaten koşarken nefes darlığı falan çekmezsin temponun arttığını görürsün o zaman da dakikayı ve tempoyu çok olmamak şartıyla yukarı çek kendini çok fazla zorlama ama yine az da olsa zorlama olsun .
O zaman senin dediğin gibi yapacağım.Ama merak ettiğim şey 4km kaç dk ağır tempo koşuyla biter ?
Valla ben koşuyla ilgilenmediğim için onu bilemem ama tenis oynuyorum orda hocalar öyle diyor kondisyon için illa 4km koşman mı gerekiyor senin
Yok farketmez usta :D
O zmana hayırlı işler dostum 1gün koşup 1 gün dinlenirsen programlı hergün daha da iyiye gittiğini göreceksin başarılar
koşu yerine eliptik deneyebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme