Şimdi Ara

Kosgeb Hibesi Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Charm

quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

quote:

Hocam ben Bakırköy'de başvuru yaptım Ocak ayını bulabilir dedi. Muhtemelen 2017'den önce olmaz.

Aynen öyle 2017 önce çok zor da işsiz işsiz o kadar beklenir mi çünkü bu kursa sadece işsizler başvurabiliyor benim bildiğim.

Aynı durumdayım hocam iş bekliyor orada, ben kursu bekliyorum . Ama yapacak bir şey de yok..

http://fidanconsulting.com/kosgeb adresindeki formu doldurabilirseniz, eğitim konusunda size yardımcı olabiliriz.

başarılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fidanconsulting

KOSGEB mevzuatında desteklenen sektörler sadece destekten yararlanabilir. yapacağınız işi bildirirseniz veyahttp://fidanconsulting.com/kosgeb adresindeki formu doldurabilirseniz yardımcı olabiliriz.
    150.000 TL'ye ulaşmak mümkün...
    girişimci erkek ise %50, kadın/özürlü/şehit yakını ise %80 destek alınabilir.

Hocam inşaat sektörü ama herhangi bir teknolojik yenilik filan üretmek gerekiyor mu? Yoksa klasik bir inşaat yaparak da alabilir miyim?

inşaat işini ticari faaliyet olarak yapacaksanız, tabiki neden olmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Bende Ankara'da başvuru yapmıştım kosgebe ama şimdi İstanbul'da yaşıyorum eğitimlere orda katılsam şirketi İstanbul'da açabilir miyim onu merak ediyorum.

eğitime Türkiye'nin herhangi bir yerinde katılabilirsiniz, İşletmenizi Türkiye'nin herhangi bir yerinde kurabilirsiniz...
    başarılar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben Bakırköy'de başvuru yaptım Ocak ayını bulabilir dedi. Muhtemelen 2017'den önce olmaz.

Aynen öyle 2017 önce çok zor da işsiz işsiz o kadar beklenir mi çünkü bu kursa sadece işsizler başvurabiliyor benim bildiğim.

Aynı durumdayım hocam iş bekliyor orada, ben kursu bekliyorum . Ama yapacak bir şey de yok..

http://fidanconsulting.com/kosgeb adresindeki formu doldurabilirseniz, eğitim konusunda size yardımcı olabiliriz.

başarılar...

Size neden güvenmeliyim? Adınızı ilk defa duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

quote:

quote:

quote:

quote:

başarılar...

o zaman siz yazmayın ofisimize buyurun yüz yüze konuşalım...
    ok?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

quote:

quote:

quote:

quote:

başarılar...

o zaman siz yazmayın ofisimize buyurun yüz yüze konuşalım...
    ok?

"ok?" yazmak yerine daha çekici cümleler kurabilirsiniz mesela.

• fidanconsulting kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Ben biraz şanslıydım sanırım, cuma sabahı kosgeb müşteri hizmetlerini arayıp izlemem gereken adımları sordum ve bana bir saat sonra Avcılar'da eğitim için bir kayıt olacağı söylendi. Zaten söylenen yer evimin hemen karşısındaydı gittim ve küçük mülakata girdim daha sonrasında ise telefonla aranıp kursa davet edildim. Yani her şey çok anlık gelişti.
  • Bu arada arkadaşlar, gittiğimde ilk olarak küçük bir bilgilendirme yaptılar ve özellikle altını çizdiler.
    KOSGEB İÇİN HİÇ BİR ARACI FİRMAYA BAŞVURMAYIN, DOLANDIRILMAYIN. Ben onların yalancısıyım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.