Şimdi Ara

Kosgeb kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar makinelerini aldigim yeni acacagim firma icin kosgebe basvuru yapacagım.bu sene universiteyi bitirdim bir yandan da kpss sansimi devam ettirecegim . kosgebi aldiktan sonra olasi bi atanma durumunda 657 tabi oluyorum buda ticareti engelliyor. Kosgebi aldiktan sonra atanmam dahilinde nasil bir yol izlenmesi gerekiyor baskasina devr edebiliyormuyum iki sene icinde yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Girisimcilik egitimi almadan satin aldigin hicbirseyin parasini alamazsin.
    Nerede yasiyorsun. Ben kosgeb istanbul anadolu yakasi mudurlugundeyim. Yardimci olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsa52 -- 22 Mart 2017; 23:8:35 >
  • fatsa52 kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi ben henuz basvyrup belge almadim yalnz isyerim hazir faal ancak vergi levhasini daha cikarmadim kosgebten yararlanip cikarmak istiyorum . ben kosgebten yararlandiktan sonra devlet memeurluguna atanmam durumunda memurluguma ne gibi bi etkisi olur malum devlet memurlarinin ticaret yapmasi yasak

• 1- 3 yıl satamaz, devredemez, kapatamazsın. Tavsiyem ailenden birileriinin üzerine açman. Memuriyeti kazanman durumunda düşük bir ihtimal devretmene izin verebilirler.
    2- Makina teçhizat aldıysan bunlara ileri dönük nasıl fatura alacaksın. Giriimcilik eğitimi nden önce alınan herhangi bir fatura kosgeb tarafınfdan desteklenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.