Şimdi Ara

Koskoca Facebook'un Rezillikleri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Biri sizi engellediğinde onun yorumları görüntülenemiyor ama en azından orada bir yorum olduğuna dair bir işaret olmalı yoksa sanki diğer arkadaşlarınız kendi kendine cevap vermiş gibi bir durumla sıkça karşılaşıyoruz.

2- En büyük rezilliklerden biri arama özelliğinin yetersizliği yıllardır bunnu geliştirmediler bilerekmi yapıyorlar anlam veremiyorum. Mesela ben birinin zaman tünelinde 6 ay önce paylaştığı paylaşımı bulamıyorum. Sene olmuş 2014 arama özelliği hala beeş para etmiyor. Zaman tünelinde birinin nasıl arama yapabilirim buna çözüm üreten varsa bana dönebilir mi.
    Bir paylaşım arıyorum aklımda o paylaşımdan birtakım kavramlar kaldı onları yazınca sıralaması lazım şu kişinin şu paylaşımlarında bu kavram geçiyor diye ama YOK LAnetolası yok işte..... :S

• Yapabilecek birseyimiz yok ki. Yani sizde bunu burda paylaşarak bir sonuca varamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce hesabımı sildim rahatım artık..
  • İşte Facebook'un rezillikleri. Ben de Facebook'u artık sadece sayfam için kullanıyorum. Sayfam olmasa hesabı da sileceğim zaten. Bence sende hesabını sil rahatlarsın.
  • Kullanma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Kullanma.

+1 bunu yazmaya geldiydjm

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Kullanma.

+1 kullanmıyorum, bir eksiklik falan da hissetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alternatifi yok malesef olsa ona geçeriz ancak çevre topluluk burda

Bu arada neden paylaşmayayım belki bir yolunu bulan vardır bu arama işinin ben biliyorum ama zahmetli adamın zaman tünelini iyice aşağı gide gide yükleyeceksin de sonra ctrl f den arama yapacaksın bu şekilde mümkün ama anlamsız yani arama kutususnun olmaması
  • Facebook kullanılacak site olmaktan çıktı artık , artı ergenler doluştu hep birde , arada arkadaşlarla sohbet için ve haber almak için giriyorum size tavsiyem sohbette etmiyorsanız hesabınızı silin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 senedir temizim 😁 hiç bir zararınıda görmedim twitterımda yok , instagram yetiyor bana...

• o zaman hemen facebook bırakmalıyız??
  • Mark a mesaj çektim hemen düzeltecekmiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.