Arkadaşlar artık kospçular cz ye de damladılar. Dün cz ye gittiğimde humnalrdan 1 okçu yanına 2 healer almış ve cz de kosp açmış..Yanına yaklaşılmıyor...Artık bu kospçulara bi dur demenin zamanı gelmedimi?
e de tutan mı var.pm at dur artik felan
beyler 2 konu acılmıs aynı konu hakkında lutfen dıkkat yoqsa gene kapancak ko topici gereksiz yere konu acmayalım
ben cypher da oynuorum arkadasım ezikti 3lüyle koxpla gitti ardream e zaten kimseyi kesemiodu gm banladı onu(biz el-moradız) dün karuslardan biri koxp kullanıodu (kovalıodum kacarken bile 5li atıodu) krala fln söledim shouttan yazdım gm hiçbişe yapmadı bu adama adam baya np kastı koxpla
Beyler ilgi neden az anlayamadım edana da oynayan arkadşlar yarın görürüm ben sizi........
Geldi. Dur (tamam çok iğrençti )
Aynısı bizde de war ya...hadi artık exp koxp a alısdık ama cz de bari yapmayın sunu....artık *** ' unu çkardılar...dün yeni sawaş yerinde tam kapıların oraya 3-5 okcu 5 li ok kurmuslar yaklasılmıo bile... oyununn tadını kaçırıolar iice ama bizi durduramadılar aldık sawaşaı :) Server : Manes
Biz de kurmuştuk normalde koxpa karışıım ama adamın teki partye aldı baktım şakır şakır np gelio sonra orc townun onune bi baktım zaten humanlarla doluydu adam orc townun onunde koxp kurmus gelini geceni wuro en sonnunda orc townun icine sokup tank yaptık bi 3k np filan kasmışızdır
ei *** yediiniz bide anlatıon ya
koxp koxpu sadece şerefsizler yapar hakkınızla kasmayı bilmiyorsunuz
Bıktım artık cz de de koxp olmaz ki...
ewet yaa bıde 5lı ok da deıl 10 ok atıolar
10 lu ok mu o 8 lidir 5 li ile 3 lüyü kaydedip atınca 8 li gibi gözüküo :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme