Digital man böyle giderse sinirinden forum açacaksın tüm dh oraya taşınacak buradada aga gb piliiiiis yazan adamlar (!) kalacak 2 gündür olanları anlayamıyorm önce yararlı topic silindi şimdide saçma sapan konuşan bir adamın açtığı saçma sapan topic savunuluyor
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
Digital man böyle giderse sinirinden forum açacaksın tüm dh oraya taşınacak buradada aga gb piliiiiis yazan adamlar (!) kalacak 2 gündür olanları anlayamıyorm önce yararlı topic silindi şimdide saçma sapan konuşan bir adamın açtığı saçma sapan topic savunuluyor
bir forumum var zaten profilden bakabilirsin
digitalman sen bırak onlarya koxp kullananlar hacklensın butun temennim bu baska bı sey ıstemıyorum. onlar sana aldırıs etmıyo senın onların yararına yaptıgın calısmarları hıce sayıyo bıde ahlaksız seyler soyluyo bence hıc kafana takma.hack i yesınler daha sonra giderler gbmı alırlar organlarınımı satarlar orasını bılmem 5 10 lwl daha fazla olmak ıcın oyunu mahfettiler.post sayıma bakarak belkı bu yenı yası kucuk diebılırsınız ama ınanın ben bu forumun en eskılerındendım... gereksız yere post kasmak ıcın cevap vermem mıllete.
quote:
Orjinalden alıntı: ZwelfDeFuleonn
digitalman sen bırak onlarya koxp kullananlar hacklensın butun temennim bu baska bı sey ıstemıyorum. onlar sana aldırıs etmıyo senın onların yararına yaptıgın calısmarları hıce sayıyo bıde ahlaksız seyler soyluyo bence hıc kafana takma.hack i yesınler daha sonra giderler gbmı alırlar organlarınımı satarlar orasını bılmem 5 10 lwl daha fazla olmak ıcın oyunu mahfettiler.post sayıma bakarak belkı bu yenı yası kucuk diebılırsınız ama ınanın ben bu forumun en eskılerındendım... gereksız yere post kasmak ıcın cevap vermem mıllete.
cok haklısın zaten artık forumda yararlı topic acmıycam hersey degerini bilene o konuları acmamdaki neden şu idi adamlar 1-2 yıldır oynuyor hic kosp kullanmamış hic hile yapmamış merak ediyorlar ve indirip kullanıyorlar ve aylarca hatta yıllarca verdikleri emekler bir anda yok oluyor işte ben bu tip meraklı adamlar zarar gormesin diye konu acıyorum ama artık dedigin gibi bende senin istediklerini hatta dahafazlasını istiyorum o tip adamlar sadece oyunda degil gercek hayattada zarar gorsunlar maddi manevi
olum forumda acayip bişeler dönüo
(a) - (q) yazdım banlandım tabi birleşik sanki koxp linki koyduk trojan attık
destekkk up
cok garip bir olay aslında...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme