Şimdi Ara

kota-Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen ni ttnet ave isbirligiyle vınn aldim ve ilk baslarda yavasligindan sikayet ettim simdidi de inanmasiniz belki bi 2 kere faece bide forum doannima girememin hesapi 1 gb kota mu online ayni gaz promoun sayaci gibi takir takir atiyor ben munun bu kadar kota yaktgigini bilmiodum eger vınnla oynayan arkadaslar warsa coıq dikkatli olsunmasalah 1600 motor gibi su gibi kota icior haberiniz ola

• Fatura ne kadar geldi?
  • ben simdiden 100 milyona raziyim :D
  • Ben dedim sana bu 3Gler baya saglam koyuyo die
  • son yemeleri olsun allah colugundan cocugunda cikara anamdan caldigim bedualari okuyacam bende:D arkadaslar yavsiyem kesinlikle ama kesinlikle almayin bide kuturlamiosunuz ustume bisey yoq kredi karti borcumda yoq 1 senedir iptal etmisim sigortamda yoq yani devlet baba benden su an da tek kurus alamaz normal yollarla 70 milyyondan 100 bin fazla gelsin giderim pasa pasa yatar 1 milyonda odemem bide iceriyide gormus oluruz ortamini beyenirsem kredi kartiylada biraz ucarim onlada biraz yatarim :D
  • ben geçen yaz turkcell vınn'la giriyordum dediğn gibi artmıyordu.kotayı aşınca astronomik rakamlar getldiği doğru ama mu oyle çok kota yemiyor.belki senden habersiz başkası girmiştir.yada vidéo seyretmişsindir.
  • EWET BENDE DUYDUM BUNU ÖZELLİKLE TURKCELL YAPIO BUNU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akk 500Gb olur mu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harold

ben geçen yaz turkcell vınn'la giriyordum dediğn gibi artmıyordu.kotayı aşınca astronomik rakamlar getldiği doğru ama mu oyle çok kota yemiyor.belki senden habersiz başkası girmiştir.yada vidéo seyretmişsindir.

yani insan en yakın dıstunu bole hemen satarmi sana teppik koyuyorum:D ya walla diyom sana su an 500 mb asmisim ben bu veri kaydindan anlamam ama masalah yeni dogan bebegin kalbi gibi gosteriyo veya yeni turk ekonomis gibi uste vuruyror ve her uste vurdusugun da benimde kalbim acior

• quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

quote:

Orijinalden alıntı: harold

ben geçen yaz turkcell vınn'la giriyordum dediğn gibi artmıyordu.kotayı aşınca astronomik rakamlar getldiği doğru ama mu oyle çok kota yemiyor.belki senden habersiz başkası girmiştir.yada vidéo seyretmişsindir.

yani insan en yakın dıstunu bole hemen satarmi sana teppik koyuyorum:D ya walla diyom sana su an 500 mb asmisim ben bu veri kaydindan anlamam ama masalah yeni dogan bebegin kalbi gibi gosteriyo veya yeni turk ekonomis gibi uste vuruyror ve her uste vurdusugun da benimde kalbim acior

Sen daha dur bak nasıl yakcaklar seni ben VodaFone kullanırken dedigim gibi 45tl dediler ama 65ten aşagı fatura gelmedi 3 ay kullandım 300tl gibi bi rakam ödücem

• ben 1 gb lık kotayı 5 gb aştım 250 tl geldi xD
  • walla benden 1 milyon fazla alsinlar burda bu forumda kenime soz veriorum hatta sizede soz veriorum 1 kurus oedemem odeetemezler ne sigrotam ne biseyim cok basif bi insanim hic bi yerle baglantim yoq
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

walla benden 1 milyon fazla alsinlar burda bu forumda kenime soz veriorum hatta sizede soz veriorum 1 kurus oedemem odeetemezler ne sigrotam ne biseyim cok basif bi insanim hic bi yerle baglantim yoq

Sonra içerde kuzu kuzu yatarsın

sen bunu alırken İMZA ATTIN MI? ATTIN o zman MECBURSUN yoksa dedigim gibi

Kuzu Kuzu yatarsın içerde...

Bu adamlar Şahısa ait işyerleri deiil biliyosundur bunlar her şeyi garantiya alıyo sonra Koyuyo
  • isyerinin ruhsatı muhsatı yoq daha ilk patronajlıgımda bole yaparlarsa zati dukkanda dukkan deel kopekler beynimi sisiriyor:D otoparkta ya ne olcaq gider 1 ay yatarim:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.