Şimdi Ara

Kotalı Kullanıcılar! İşte Kotayı Geçme Nedenimiz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eh be kardeşim ruh gibi dolaşalım internette ancak o zmn 3 gb gelir
  • en az 9 gb olmalı.fakat rekabet ortamının olmaması bizi telekoma mecbur ediyor.
  • Hepimiz Lüblanlı Kardeşlerimizi ZENGİN EDİYORUZ.
  • pardon ama kotaya nerden bakıyoduk uzun zaman oldu bakmayalı,

eee insan sınırsız kullanınca böle oluyo
  • http://www.donanimhaber.com/ ALIN BİRAZ DAHA 6,35 MB
  • Ben sürekli kotamı takip ediyorum şu ana kadar 3GB 'ı hiç aşmadım. Ve genellikle internetteyim. Fakat çok fazla müzik film indirmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hal90

http://www.donanimhaber.com/ ALIN BİRAZ DAHA 6,35 MB

Bir de eMule'den 5-10 tane full film indiriverin. Birşeycikler olmaz kotaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 22 Ekim 2006; 22:50:46 >

• elvada DH

• quote:

Orjinalden alıntı: kartalmutu

pardon ama kotaya nerden bakıyoduk uzun zaman oldu bakmayalı,

eee insan sınırsız kullanınca böle oluyo

http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp adresiyle çıkan sayfada kullanıcı adı ve şifreni giriyorsun. Sonrasında sol üstteki seçeneklerden "Kullanım Bilgileri\Aylık Transfer" yolunu izlemen gerekiyor.

• Arkadaşlar herkes TÜRKtelekoma yüklenmiş anlamadım "magnaflux" arkadaşımızın verdiği bilgi tamamen "donanımhaber" sitesinin ile ilgili... yani bu siteye girdikçe kotanız şaaak diye tavan yapıyor. bende 2gün önce farkettim. 15-20 kere açtım girdim dananımhaber formuna, ondan önceki gün kü kotam 2,55 gb ama foruma girip çıktıktan sonra ki gün kotama baktım 2,99 gb... bu sırada hiçbir şekilde video, müzik vs gibi şeyler indirmedim, yeminle. sadce foruma girip çıkmama bu artışa sebep oldu! telekomun yandaşı sanmayın beni öyle bişe yok tabiki ama arkadaşımızın verdiği bilgiyi herkes telekoma yöneltmiş. bu forma girmemiz arkadasımın dediği gibi günde 20 kere acarsanız 6,5 mb gibi bir veriye mal oluyor günde. Burdan donanımhaber yetkililerine sesleniyorum buna bir çare bulsunlar. kullanıcılar tarafında, önizlemeli sayfalara ve konulara eklenen resimlerin boyutlarına kota koysunlar ve 100-300 kb dan fazla önizlemeli resimlere izin verilmesin.!!

NOT: donanımhberi kötülemek içn demiyorum bunları yanlış anlaşılmasın. çoğu bilgi paylaşımını burdan yapıyorum nankörlük olmasın. ama yetkililer buna bi çözüm bulsunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 23 Ekim 2006; 1:30:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erenkurt

elvada DH

ehuehue
  •  Kotalı Kullanıcılar! İşte Kotayı Geçme Nedenimiz!

düşüş var
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam

opera ya da firefox kullan hem görüntü kirliğini çöz hem de kotan dolmasın site yavaş açılmasın

Firefox rules
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.