Markete ekmek almaya gidiyordum sonra daha önceden bana laf atan çocuğu gördüm yaşıtız yanına gittim ensesinden tutup yere ittim çocuk yere kapaklandı bi daha
düzgün konuş falan dedim sonra yoluma devam ediyodum ki babası elinde abartmıyorum 7-8 cm lik bir sopayla koşturarak geldi birden o sopayla pat küt pat küt bana girişti
tokat falan atmaya başladı sopayı bacağımda kırdı sopa nasıl kırıldı onu bile anlayamadım o adranelinle en ufak bir acı hissetmedim sonra hemen koşmaya başladım
normalde cesaret edemeyeceğim bir duvarın üstünden atlayıp kaçtım adam biraz koşturdu sonra bıraktı koşmayı küfretti bende aileme birşey çaktırmamak için diğer
markete gidip ekmeğimi alıp hiçbirşey yokmuş gibi eve geldim ama bacağım simsiyah olmuştu babamda çok sinirli bir insan söylesem kim bilir o adama napardı ama
söyleyemedim bana sopa çeken adam babamada silah çeker bıçak çeker diye söylemedim.O günden beri o adamı görüp dövmek için dua ediyorum.Dün bizim
dükkana o çocuk tesadüfen babasının arabasıyla geldi içimden geçirdim ağzına bir tane patlatsam diye ama kararsız kaldım sonuçta babası beni dövdü ve ben onu dövmek
istiyorum arabanın plakasını aldım yolda görürsem takip edicem gidip dövücem şimdi sorum siz olsanız o çocuğa birşey yaparmıydınız?
''çocuk yere kapaklandı'' dan sonrasını okumadım.
Babası durduk yere çocuğunu dövmüşsün sanmıştır. Ve çok haklı. Burada adamın yerinde olasaydınız ne yapardınız diye sorsaydın muhtemel cevap;
''O düz duvarada tırmanır seni sağ bırakmazdım'' olurdu.
Kusura bakma ama böyle, babasına göre haksız olan sensin.
haksız bile olsam sopayla küçücük çocuğun ayağı morarana kadar vurmak ne demek gücü bana mı yetiyor nasıl bir zihniyet bu ya her çocuk kavgasında sopayla beni dövdüğü gibi millet birbirini dövse kan çıkar gerçi ben babama söylesem o cılız adamı babam napardı bilmiyorum
bence önce babasına olayların doğrusunu anlat sonrada babana söyle , böylece adam mahçup olacağından babana silah çekmez
quote:
Orijinalden alıntı: madarfa
bence önce babasına olayların doğrusunu anlat sonrada babana söyle , böylece adam mahçup olacağından babana silah çekmez
Adam noldu diye sormadıki tam küfretti önceden dicem vuruyor ağzımı açamıyordum