Bildirim
KÖTÜ LİSEYE GİDİP OKUL BİRİNCİSİ KONTENJANINI KULLANMAK?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kotu lisede sinavlar daha kolay oldugundan senden daha yuksek okul puani olan birisi çıkması daha olası degil mi?Arastirip gitmek lazimdir herhalde.
Ha bu denilen şey 10-11.sinifta yapilip okul ort.da yuksek tutulursa mantikli bir hareket
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 6 Şubat 2020; 22:21:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam aslında lise düzeyi kötüleştikçe okul birincisinin notu daha düşük oluyor. sınavların kolaylığına zorluğuna bakmıyor pek.
ama böyle bir şey yapılırsa okul genelinde hiç hoş karşılanmaz ki etik açıdan da doğru değil fikrimce. -
Aynı olay yakın arkadaşımın başına geldi çok pis sövdük haberin olsun. Kız açık liseye geçmek zorunda kaldı gitti 3 senelik emeği. İçin rahat ediyorsa yap -
Zamanında çok düşünüp cesaret edemediğim şey okul birincisi sayılıyor tabiki -
İmkansiz çünkü onlara o da zor geliyordur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Belki müdür gıcıklık olsun diye seçmez okul birincisi olarak ama pek sanmıyorum
Neden nakil alıyorsun sorusuna ;
KUL HAKKININ UYGULAMALI GÖSTERİMİ DERSİN -
Neden kül hakkı olarak değerlendiriliyor ki
Niye küfür yesin malmısınız
Bizzat başıma gelen bir olay. 3,5 yıl okul birincisi olarak gittiğim liseme bir öğrenci özel okuldan nakille geldi ve birincilik hakkımı göz göre göre aldı. Yapacak bir şey maalesef yok, etik bir olay değil açıkçası ama yapılıyor böyle şeyler. Eğer yapmayı kesin düşünüyorsanız gideceğiniz okulun not durumlarını iyi araştırın derim. Bu arada arkanızdan duyacağınız küfürler, beddualar umarım sizin vicdanınızı rahatsız etmez. -
hocam herhangi hukuki yollara başvurmayı düşündünüz mü? çünkü gerçekten hakkınız yenmiş ve hayatınızı başlı başına değiştirebilecek bir hak. -
Hayır ben şimdi şunu anlamıyorum sanki ben yattım yattım son sene nakil olup aldım birinciliği gibi sonuçta ben de çalıştık iyi bi ortalama yaptım
Arkadaş madem yatmadın çalıştın biraz daha çalışıp kendi okulunda birinci olsaydın
Valla benim amacım nakil olup birinciliği almak değil sadece merak ettiğim için bu konuyu açmıştım 12 değilim zaten
Herhangi bir şey yapmadım hocam, birkaç kişiye sordum maalesef yapılacak bir şey olmadığını söylediler. Evet hayatımı oldukça etkiledi, istediğim bölüme giremedim ve mecburen başka bir bölüme gittim. Bu yıl okulumu dondurup tekrardan hazırlanıyorum. O kişi ise okul birinciliği sayesinde yaklaşık 30k oynattı sıralamasında.
Çalışmadınız veya çalıştınız bilemem fakat sonuçta aynı şartlarda yarışmamış oluyoruz. 4 yıl boyunca aynı şartlarda notlarımız hesaplansa kabulüm fakat 4 yıl boyunca şişirilmiş notlarıyla gelip birçok insanın hakkı yeniyor bu açık yüzünden.
Son sene geçince saymıyorlar bizim lisede öyleydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay horoz çocuğu vay
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X