Diş mi okuyorsunuuz Tıp geldiği halde diş yazanlar derneği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötü şehir kötü ünide tıp okuyanlar vs büyük şehirlerde güzel ünilerde diş okuyanlarlar (2. sayfa)
-
-
Diş okuyorum evet.
Sayılarınız durmadan çoğalsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede okuyorsunuz mutlu musunuz hocam
Elazığ'da okuyorum şükür ki mutluyum. Strese şimdiden hazır olun çünkü peşinizi hiç bırakmayacak.
Burada hiç iyi şeyler dönmüyor
tüm tıpçılara ve dişçilere özel sigara hatırlatma entry’si.. yakalım bi tane bu geceye. sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 1 Ağustos 2021; 1:27:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tıpın alacağı versus
-
Ben hep stresliyim
Bekle beni ege diş ve yeni psikolojik sorunlar hdksbfkdbf
Sizce sıralamalar geçen seneki gibi olur mu hocam benden 1.5k geriden kapatmış aynı kalsa bile geliyor kontenjan artışı falan da var dokuz eylül ve cerrahpaşada açıldı
Bunda stres yapmayın ama
Çok ciddi olaylar dönmezse sizin durumunuzu garanti görüyorum no problem
Aynen hocam cerrahpaşa dokuz eylül de ismi olan okullar ben de gelir diye düşünüyorum
Şimdiden hayırlı olsun.
Umarım çok mutlu olursunuz.
Sence bitmemesi mi gerekiyor?
Koskoca tıp alanı neden bitsin mantıklı bir tarafı varsa sen söyle.
Ne doktorlar rahat çalışabiliyor ne de hastalar verimli hizmet görüyor. Kontenjanlar artmalı ve açık kapanmalı. Sonra kontenjan makul seviyeye çekilir. Ayrıca ülkenin en parlaklarını tek bir alanın domine etmesi ayrıca bir bölümün mezunlarının tamamının koşulsuz işe alınması saçmalık.
Senin bahsettiğim şey olayın dengeye gelme hali öyle olursa tabiki daha güzel olur.
Bitmesi demek yeni mezunları kolayca istihdam edememek demek eğer tıp dakültesi öğrencisi kolayca istihdam olamıyorsa ülke adına büyük bir ayıp demek bu.
Bu dediğin şimdinin meselesi değil. Şimdi kontenjanlar artmalı acilen açık kapanmalı. Ama ne zaman doyum noktasına ulaşıldı. Kontenjan makul seviyeye çekilmeli atıyorum 5k o zaman da tıp fakültesi sayısı 200 olsa her okulda 25 kişi okur. Hem günümüzdeki gibi öğrenciler üst üste istifli halde okumazlar hem de bölüme daha yatkın kişiler gider. Kalite inanılmaz artar. Lakin açık kapanınca bu yapılır mı dersen hiç sanmıyorum. Yine de her halükarda açığın kapanması daha iyidir.
Umarım gelir hocam ya 20k yapıp ilk tercihine çoğu insan tıp yazar diye düşünüyorum
Bende forumun ankaraşanzımanlısı olacağım
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X