Şimdi Ara

kotu support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hic support oynayamiyirum beceremiyorum adcyle anlasamiyirum hep bisey oluyor ama devamli sup birakiyolar yalvariyorum sup oynayamiyorum diye en sonunda yenilince beni sucluyolar felan basit bi sup olarak ne onerirsiniz volibear olurmu mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bc ve morgana ile başlayabilirsin normal oyunda alış sonra ver elini thresh alistar naut..
  • Blitzcrank, Morgana veya Soraka işini görebilir.
  • valla şuan support oynarsam tahm kench oynarım gerisi çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Prox

bc ve morgana ile başlayabilirsin normal oyunda alış sonra ver elini thresh alistar naut..

Alistarim var fajat ne zaman alsam karsuma kite ustasi geliyo yada smurf sup geliyir yaklastirmiyolar.beceremiyorum bc ile midde iyi isler cikarabiliyirum sup denerim morgana midde cok karsima gelip sinir ettugi icin pek dusunmuyirum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

valla şuan support oynarsam tahm kench oynarım gerisi çöp

Turnuvada fark ettim bende nerde oynarsa oynasin olumsuz ama ucuz bisiyler daha iyi olabilir run diziyorum syan smurfte o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Blitzcrank, Morgana veya Soraka işini görebilir.

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    5 yıl önce açıldı
    Mac mini Mid 2011
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada sana tavsiyem support oynarken kolay şampiyondan zor olana doğru öğrenmek yerine direk zordan başla. Mesela bir Thresh yada Alistar'da kendini geliştirebilirsen iyi işler yapabilirsin.
  • support için skillshot iyiyse morgana.thresh ve bc al. değilse bulaşma. onların yerine annie, lulu, janna, alistar dörtlüsü işini görür.
  • Onceki yorumda yazmistim ne zaman alistar alsam kitelaniyorum veya sup tarafindan engelleniyorum yaklasamiyorum mobil olmadigi icin

• Janna al paso adc koru karşıyı dürtmeyip sadece takaslarda kalkan atsan bile bişeyler yaparsın veya morgana al adc ye doğru zamanda e atmayı unutma morgana supportta karşıda ap varsa q dan sonra e yoksa w fulle. İlk base dönüşte keşiftaşı ve arayıcı mercek al, keşiftaşı ile gank yiyebilceğiniz yerlere totem at mercek ile karşı takımın attığı totemleri kes. Morgana alırsan keşiftaşı mercekten sonra ap kasabilirsin (liginin yüksek olmadığını varsayıyorum). Ezilirseniz açılmayın koridoru da adcye söyle ittirmesin ve ittirmeyip ormancınızdan yardım isteyin. Ormancı gelmesine rağmen eziliyorsanız ve umutsuz gibi görünüyorsa vakit kaybetmeden mide roam at, middeki adamı kastır ve takım savaşlarında onu koru. Support oynarken en büyük görevin takımdaki kırılgan ve hasar verebilecek şampiyonları korumaktır, ikinci olarak tüm takım arkadaşlarına yardım etmelisin.

• Kesinlikle annie tavsiye ederim
    Oynamasi cok kolay, karsidaki adcyi oyundan sogutuyosun, ilk kan potansiyeli cok yuksek, skillerini surekli kullanabiliyorsun bekleme suresi cok kisa oldugu icin. (Ultisi disinda)

21-0-9 kabiliyetle gir. Speller tutustur flash. Flash olmassa olmazdir annie icin. Buyu hirsizinin marifeti al ilk item olarak sonra 2 can iksiri 1 mana iksiri
    Kesiftasi ve gezgin cizmelerinden sonra kafana gore takil. Ilk destek esyasini tamamlamani tavsiye etmiyorum, hatta oyun sonu onu satip ulularin tilsimini al. Zhonya, rylai ve rabadon guzel oluyor.

Ilk q ac. Ilk seviyede duz vurarak ve q atarak adcyi ciddi anlamla hayattan bezdiriyosun. 2.Seviyeye geldiginde w skilline ver. Yuk biriktirmeye calis pasif icin. Pasifin geldiginde q at yanindaki adam azicik biliyorsa tutusturla ilk kani alirsiniz.

Takim savaslarinda ultini pasifiyle beraber herkese tutturmaya calis. Tibbers aktifken e skillini ac daha datanklassin.

Onun disinda haritada gezebilirsin. Mide, topa git kill aldir takima

Merak ettiklerin varsa sorabilirsin:D

• Sana tavsiyem agresif oynamayıp safe kalınca iş yapabilen suplarla oynaman şimdilik. Sona ve soraka gibi. Nereleri wardlıycağını adcni nasıl koruycağını ne zaman takasa giriceğini tflerde ne yapman gerektiğini çözdükçe thresh gibi agresif oynayan ve oyun yapma kapasitesi yüksek olan şampiyonlara yönelebilirsin.

• Yalvarıyordu, sup bırakmayın diyordu. Dinlemiyordu takımı..
    Bir yerden başla support oynamaya. Tavsiyem zor olsa da Thresh oynamaya başla. Hook tutturdukça kombo yaptıkça, sınırsız mekaniğini gördükçe hoşuna gider. İyi forumlar.
  • Yalvarıyordu, sup bırakmayın diyordu. Dinlemiyordu takımı..
    Bir yerden başla support oynamaya. Tavsiyem zor olsa da Thresh oynamaya başla. Hook tutturdukça kombo yaptıkça, sınırsız mekaniğini gördükçe hoşuna gider. İyi forumlar.
  • Kesinlikle zordan başla diyenlere katılıyorum. Özellikle Thresh'te kendini geliştirebilirsen birçok supportu da kolaylıkla çözersin.

• leona al tank kas taşı
  • naut dene.
  • Hocam amacınız kombonuzu yapmak. Bunun için gerekli zamanlarda flaş bile kullanmanız lazım.

• Soraka: Alt koridordaki rakip ikili eğer Soraka'ya karşı oynamasını bilmiyorsa çok rahat ve basit bir koridor evresi geçirebilirsin. Ayrıca oyunun ortalarına doğru ambulanstan bir farkın kalmıyor. Sürekli can yenileme, sustur, ultisiyle menzil tanımaksızın can yenileme gibi çok yönlü bir destek şampiyonu.

Janna: Bana göre en iyi destek şampiyonu. ADC koruma konusunda en iyi destek şampiyonlarından biri. E yeteneği sayesinde hem ADC'nin AD değerini kısa bir süreliğine arttırıp hemde hasar emebilen bir kalkan veriyor. W yeteneği sayesinde rakibi yavaşlatıp rahatça ADC'nize kill aldırabiliyorsunuz. Q yeteneğini hem takım savaşından çıkmaya yönelik hemde takım savaşı başlatmaya yönelik kullanabilirsiniz. Q ile attığınız hortumu rakip takımdan birkaç kişiye değdirip onları havaya kaldırabilirsenize takımınızda Yasuo gibi bir şampiyon varsa çok iyi bir ikili oluyor. Ultisi ile hem takımınızın can yenilemesini sağlayabilirsiniz hemde rakip takımda Rengar gibi suikastçi bir şampiyon varsa o daha ultisini sizin ADC'nizde kullanamadan saf dışı bırakabilirsin. Çok yönlü ve takım oyunu şampiyonudur tavsiye ederim.

Leona: ADC koruması konusunda başarısız ama savaşa giriş konusunda alanında en iyi destek şampiyonudur. Yetenek atışlarını düzgün kullanabilirseniz sizden kaçmak neredeyse imkansız hale geliyor. Takım oyunu için iyi ama ADC koruması konusunda bir o kadar kötü bir şampiyondur. Bu şampiyonu seçip seçmemek senin yanındaki ADC'ye olan güvenine kalmış.

Thresh ve Blitzcrank gibi şampiyonlar saydıklarıma nazaran oynanması daha zor ve mekanik bilgisi gerektiren şampiyonlar. Normal oyunlarda kendini geliştirmeden dereceli maçlarda tercih etmemeni öneririm. Aklıma gelen bunlar dostum, umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.