Şimdi Ara

Kovirmisen ağam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bırakın kendi kendi yazmaya devam etsin. Biraz daha yazarsa konu efsane olacak.
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    o kadar yazı yazmışsın yazdıklarınla hep tersin kısaca boş konuşmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

bakın "insan hakları sözleşmesi" hangi durumşarda bu özgürlüğün sınırlandığını yazmış.
    İmzamda yazdığım genel tanımdır,
    özel durumları kafaları çalışan insanlar tahmin edebilir.

yine da yazalım öğrensinler....

Görev ve sorumluluklar da yükleyen bu özgürlüklerin kullanıl- ması, yasayla öngörülen ve demokratik bir toplumda ulusal güvenliğin, toprak bütünlüğünün veya kamu güvenliğinin korunması, kamu düze- ninin sağlanması ve suç işlenmesinin önlenmesi, sağlığın veya ahlakın, başkalarının şöhret ve haklarının korunması, gizli bilgilerin yayılması- nın önlenmesi veya yargı erkinin yetki ve tarafsızlığının güvence altına alınması için gerekli olan bazı formaliteler, koşullar, sınırlamalar veya yaptırımlara tabi tutulabilir.”

koyu yqzdığım yerleri bir daha okuyun....

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi içtihatlarına göre daha göz önünde olan insanların eleştiriye göğüs germe yükümlülüğü daha fazladır. Örneğin bana diyeceğiniz bir söz AİHM'ye göre ifade özgürlüğü kapsamına girmezken, aynı ifadeyi Aziz Yıldırım'a söylerseniz bu ifade özgürlüğü kapsamına girebilir.

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Bak diktatör nasıl olur......

FİKRETÇİĞİM AÇILIŞA GELECEĞİZ, YER VAR MI"
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son olarak 3 yıldır maçlara gelmeyip kendisini ilk maç için arayanlara verdiği cevapları açıklayınca salondan büyük alkış aldı. Orman, bu kişilere verdiği cevabı, ''Şimdi stadı bitirdik, açılışa az kaldı, beni herkes arıyor. Artık telefonum hiç susmuyor. Arıyorlar, 'Fikretçiğim açılışa geleceğiz, yer var mı' diyorlar. Ben de soruyorum, 'Sen daha önce maça geldin mi' diye, 'hayır' cevabını veriyorlar. Ben de 'Yine gelme, git evinde seyret' diyorum. Gelme, git evinde seyret. Stadın yanından geçmemişsin, Konya'ya, Ankara'ya, Olimpiyat'a, Başakşehir'e gelmemişsin, şimdi arıyorsun. Boğazın kenarına yalı yapacağız, sen gelip kahve içeceksin. İçme, git evinde iç" diye açıkladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Bak diktatör nasıl olur......

FİKRETÇİĞİM AÇILIŞA GELECEĞİZ, YER VAR MI"
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman son olarak 3 yıldır maçlara gelmeyip kendisini ilk maç için arayanlara verdiği cevapları açıklayınca salondan büyük alkış aldı. Orman, bu kişilere verdiği cevabı, ''Şimdi stadı bitirdik, açılışa az kaldı, beni herkes arıyor. Artık telefonum hiç susmuyor. Arıyorlar, 'Fikretçiğim açılışa geleceğiz, yer var mı' diyorlar. Ben de soruyorum, 'Sen daha önce maça geldin mi' diye, 'hayır' cevabını veriyorlar. Ben de 'Yine gelme, git evinde seyret' diyorum. Gelme, git evinde seyret. Stadın yanından geçmemişsin, Konya'ya, Ankara'ya, Olimpiyat'a, Başakşehir'e gelmemişsin, şimdi arıyorsun. Boğazın kenarına yalı yapacağız, sen gelip kahve içeceksin. İçme, git evinde iç" diye açıkladı.

yazdıkça rezil oluyorsun (Bende başkanın yerinde olsam aynı cevabı verirdim)

• bu mimleonu biri sakinleştirsin.
  • Kim ne kadar dalga geçerse geçsin, hakları var. Resmen oyuncak oldu.
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    gelecek sene 41.000 kişilik stadda 7.000 kişiye oynarken bunu hatırlatırım....

• mimleon neaptın hocam. Bana laf atmışsın, özgürce yorum yapan taraftara patavatsız demişsin, gidip taraftarı rencide etmişsin... Böyle bir şeye hakkın var mı? Gelip başlığımda benim aklımın yerinde olmadığını söyleyeceksin, düşüncesini aktaran Beşiktaşlıya patavatsız diyecek sin. O yine efendiliğinden ödün vermeyip olayı büyütmemiş teşekkür ederim kendisine. Ama sen devam etmişsin. Ortaokullu kavgalarını bırakın artık...
    Bana birini hatırlatıyorsun ama, uzun böyle, çatapat ingilizcesi var, çocukça üslubu var. Bildin mi?

• Lord Ersun kullanıcısına yanıt
    "Sana 1 kuruş param geçtiyse haram olsun"

Bunu yqzan bir Fenerbahçeli olabilirmi?

Ayıp ayıp
    eğer bir kuruş para harcadıysan bu Aziz Yıldırıma gitmez,
    Giderse Fb kulübüne gider,
    Bunu dahi yazman senin anca düşman olduğunu gösterir
    Bu eleştiri sınırlarında da değildir

Sanırım sen Fb kulübünü,
    diğer dolandırıcı, şarlatan, rant peşinde koşan başkanlara sahip diğer kulüplerden sandın.

• Bak benimle uğraşma, lafımı çarpıtma. En nefret ettiğim insan türüdür lafları çarpıtanlar. Aziz'e tek kuruşum dahi helal olmasın. Taraftarın kulübünü çiftliğr çevirdi. Aziz'i bu kadar savunduğuna göre sen de Azizbahçe'lisin sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.