Şimdi Ara

Koxp Vs CeeK [Koxpun Gücü] Video... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aâmet

seni yatırdığına göre kaliteli kops kullanıyo

KoxpA
  • quote:

Orjinalden alıntı: £#$½#>£½£

ceek Forumu Böldüler Ama Siz Hala buraya yazıonus

yukardaki mesajimi iyi okursan yazmıs oldugum

quote:

Edit (Video bölümüne topic actigim halde nedense genel bölümünde çıktı kusura bakmayın Mod arkadasım konuyu tasırsa cok sevinriim)

Görürdün ama senin gibiler Sadece okumadan insanları elestirmeye calisirlar:)
  • Koxp un gözü kör olsun . .
  • c3k şu videodaki şarkının adı nedir counter-strike sesleri filan varya video güzel ama
  • walla kardes bayıldım supper wıdeo
  • En basta video guzel .burası cypher dımı ? kardes msn adresını bi verır mısın
  • ceek aresin eski saglam warriorlarından melee human pesine orc en son tekrar öz yurdu humana barbar olarak döndü bir gece hacklenip ertesi gün yine full item olma özelligine sahip bunlar olunca benim cok ii dostlarım war oyunda diyen bi kardesimiz onun cok ii dostları ayrıca cok ii duperlar eski duper ceek artık legal ceekin sewdigim tek yönü lafını esirgememesi güzel wideolar cekmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce3K

quote:

Orjinalden alıntı: £#$½#>£½£

ceek Forumu Böldüler Ama Siz Hala buraya yazıonus

yukardaki mesajimi iyi okursan yazmıs oldugum

quote:

Edit (Video bölümüne topic actigim halde nedense genel bölümünde çıktı kusura bakmayın Mod arkadasım konuyu tasırsa cok sevinriim)

Görürdün ama senin gibiler Sadece okumadan insanları elestirmeye calisirlar:)

KAnka TakMa Kafana SalLa

• char güzel eminim oynamayı da biliosun ben pek warriordan anlamam ama sanki mana potuna geç basıosun haksızsam düzeltin
  • olum ce3k ben sana oyunda ulaştım pm attım cvp vermedin
    kral adayı mısın falan diye sordum
    eğer adaysan oyun sana

bu arada AGA ALLY PLS :P
  • yanlız başlangıç müziği süper (battlefield )
  • coxp yüzünden oyunu bırakacam artıq cz de townun oratasındayım adam bana vuruo ya nasıl olur bu adamı göremioz adam bana vuruo takmış bana o kdr kişi içinden bana vuruo

• thnx Guys :D bu seferde char itemleri gitti iyimi Rollback bekliyorum ama gelecek gibi degil sanırım charı satacam
  • yav en sonda çalan şarkıyı shakira söylüyo sanırım ama hangi şarkısı bilen varsa lütfen sölesin pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n4nlzl_s1Q3M -- 30 Eylül 2006; 13:56:23 >
  • shakiraya dont lie :D
  • kendi kosp videonuda koysan diorum hane aposlarda knighter ile kohack kullanarak kastığını gösteren video
  • Güzel Video Müzikte Süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

kendi kosp videonuda koysan diorum hane aposlarda knighter ile kohack kullanarak kastığını gösteren video

he tamam aga kanky item pls

aga clan plax

Agasusplx.
  • ce3k kardeşş yaw şu videondaki şarkılar çogu güzel isimlerini bir yazıwersende bulsak pls özellikle 3 dakikalık videondaki 2. şarkı we 8 dakikalık videondaki counter strike effekleri olan şarkının isimlerini bir yazıwer be.

ayrıca ellerine saglık güzel video
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.