Şimdi Ara

koxper ile aynı pt de olup ban yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende genie premium falan mevcut ban yiyen var mı bu şekilde?

• bunu bende merak ediyorum mesela paramundayız biz genieyle kasılıyoruz ipsizin biri gelip ksp açarsa o mu banlanır tüm partimi banlanır
  • Bildiğim kadarıyla tüm parti banlanıyor.
  • Sen genie ile kasıyorsan ban yiceğini sanmıyorum. Genie kullanan pc başında değildir art niyetli biri koxp açarsa genie kullanan adamın suçu ne? Haberi bile olmaz koxptan. Ama elle kasıyorsan bunların ikisi birlikte koxpla kasıyor diyerek şikayet edilebilir ban yiyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    O sacma olur hocam çünkü koxper olduğunu anlamak icin geriye dönük loglara da bakılır gerekirse eğer adam sürekli tutarsız skill atmış normal sürede koordinatları değişmiş ortalama skill kullanımı mana tüketimine denkse diger adamı da koxp dan banlayacağını sanmıyorum.Şikayet etmek yerine hileye göz yumup faydalandığı için banlayabilir ama çünkü koxperlar normal bir üye tarafindan farkedilecek kadar barizler eli kalkmadan 20mt den 5li oku isabet ettiriyor adam

• 1453'te treantta sırf bu yüzden ban yedim.Görevimi yapmak için koxp partisindeyken dc yedim sonra baktım ban yemişim.Ticketlete hep otomatik cevaplar verildi,hesap açılmadı.

• bizim clan başkanıda aynı durumdan kosp olduğunu fark ettiği bir elemanı clandan attı bütün clan zarar görür düşüncesiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7-8 sene önce arkadasım msn kxp yaptıgı için bende banlanmıştım. Kafanda genie varsa sorun olmaz gibime geliyor

edit: bug abuse den party üyeleride banlanıyormus haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duddits11 -- 11 Şubat 2016; 23:04:39 >
  • eskiden tüm parti banlanıyodu ama şuan genie var yani keşke net bi şekilde belirtseler
  • bu genie olayı nedir biri açıklayabilir mi?
  • Hf zamanında bile tüm koxpen banlanıp hf llilerin banlanmadını duymuştum. Genieli karakterler banlanmaz. İnsanlar genie almaya korkarsa nttgame pra kaybeder cünki

• dün partiye priest çağırdılar girdim.eleman dediki priest parti başakanı ben yarım saat afk yım sen yatırma milleti sabaha akdar kascaz.o an anladımki koxp parti.tamam dedim eleman afk olana kadar can bastım herkese 4 okçu 2 de biz varız
    eleman afk oldu 4 okçuyuda yatırttım.ape kasıyorlardı diğer slotları çektim.öldüler keşke banda yeseler ama ne azından bu geliyordu elimden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.