Neyse emeginle kastıgın charın hiç bir zaman gitmeyecegine we daha cok zevk alacagına inanmana sewindim.
kendini kandırıyosun hiçbi çar sonsuz değildir emekle kastığım kaç çarım gitti.... arkadaş sana gelirse ben banlanmadım pathosta ve banlama saatlerinde online idim...beni banlamıyo nedense...
Ben GM olsam 50 lvl ezik bi charla şahsen ben de uğraşmam. Biri seni şikayet etse GM seni listeye eklese kurtuluşun yok. Senin 1 ay sonra ban yemiceğin ne mağlum. AAAA, aslında çok iyi fikir. Listeye girdikten sonra sadece yaptığın vakit kaybı. Char 63-64 olunca banlarsa hiç olmazsa insanın daha çok içini acıtır. 50 lvl char insanın içine o kadar oturmaz bi daha açar bi daha kasarım gibi. Haa şimdi GMlere hak vermeye başladım. Yaptıları en mantıklısı. Helal olsun Tripps sana. En sevdiğim GM edananın eski GMi Nemesis vardı şimdi ise Tripps.
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
Orjinalden alıntı: GhosTMasteR
Artık Banlarken Notice Geçmiyorlar sanırım yada ben görmüyorum...
geçmiyolarda amaç bizlerin alt f4 çekmesini engellemek ama yinede bi yararı olmuyor
Ben seni görürüm 2 gün sonra. Charın bi 60+ olsun ve itemlerini diz de, sonra yediğin ban seni kendine getirir.
siz kendinizi kandırıyosunuz hem 65 lwl olup banlansın beni yine üzmez merak etme benim içime oturan 69 lwl emekle kastığım ama hacklenen çarımdı
Süper olmUş bence P1 baNNed herkes CEzasını CeXin Cz de adamı kesmeye calısıorum adam 5 li ok atarak light ,feet kacıo ama bAnı Yemiş
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
59 level üstelik koxp charı banlansa ne olur banlanmasa ne olur...
milletin 72+ ları banlanıyor ses çıkmıyor
nların kide aç gözlülük arkadaş 72 lwl tyona kosp kurarken banlanmış 72 olmuşun düzgün kassana
İİ olmuş sana koxp tan ban yiyenlere bir de benden İnşallah akıllanırsın
quote:
Orjinalden alıntı: metemen
quote:
Orjinalden alıntı: ilhdmr
59 level üstelik koxp charı banlansa ne olur banlanmasa ne olur...
milletin 72+ ları banlanıyor ses çıkmıyor
nların kide aç gözlülük arkadaş 72 lwl tyona kosp kurarken banlanmış 72 olmuşun düzgün kassana
bugün kanka gerçekten herkes banlanmaya başladı bende anlamadım nedendir
ARKADASLAR TAMAM PATOSDA HERYERDE Bİ TON KOXPÇU GÖRSENİZDE EN ÇOK BAN PATOSTA VAR DAHA YENİ BENİM 2 CHARIM BANLANDI
BU kıyım işlemi hangi gün olmuş acaba
Aferin gmye en doğrusunu yapmış
PAthos Out Logos in
o da bişey mi ben hiç koxp falan kullanmadım hayatım boyunca geçen ay bannlandım koxp varmış diye.. sen yine kullanmışsın benim olay pis koyuyo.. o kadar yazı yazdım kullandığımı kanıtlayın kesinlikle kullanmadım diye hiç bişey olmadı..
Ya Varya Sizde Andream da Koxp Kurmayın. Sonra EXiK Oluyonuz . aaa
Gmm toplu katliam yapmış
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Sanki seni yakından tanıyorum ama.
Neyse emeginle kastıgın charın hiç bir zaman gitmeyecegine we daha cok zevk alacagına inanmana sewindim.
kendini kandırıyosun hiçbi çar sonsuz değildir emekle kastığım kaç çarım gitti.... arkadaş sana gelirse ben banlanmadım pathosta ve banlama saatlerinde online idim...beni banlamıyo nedense...
Ben GM olsam 50 lvl ezik bi charla şahsen ben de uğraşmam. Biri seni şikayet etse GM seni listeye eklese kurtuluşun yok. Senin 1 ay sonra ban yemiceğin ne mağlum. AAAA, aslında çok iyi fikir. Listeye girdikten sonra sadece yaptığın vakit kaybı. Char 63-64 olunca banlarsa hiç olmazsa insanın daha çok içini acıtır. 50 lvl char insanın içine o kadar oturmaz bi daha açar bi daha kasarım gibi. Haa şimdi GMlere hak vermeye başladım. Yaptıları en mantıklısı. Helal olsun Tripps sana. En sevdiğim GM edananın eski GMi Nemesis vardı şimdi ise Tripps.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GhosTMasteR
Artık Banlarken Notice Geçmiyorlar sanırım yada ben görmüyorum...
geçmiyolarda amaç bizlerin alt f4 çekmesini engellemek ama yinede bi yararı olmuyor
Ben seni görürüm 2 gün sonra. Charın bi 60+ olsun ve itemlerini diz de, sonra yediğin ban seni kendine getirir.
siz kendinizi kandırıyosunuz hem 65 lwl olup banlansın beni yine üzmez merak etme benim içime oturan 69 lwl emekle kastığım ama hacklenen çarımdı
Charına deil item yapmak için harcadığın YTL ye yazık olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme