Şimdi Ara

Köy Alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gama3450gama -- 18 Mayıs 2017; 8:22:41 >

• Kafanıza yatarsa inceliyebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/th11-151-level-herolar-37-45-20-fiyat-700tl--125420184

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedatx -- 15 Nisan 2017; 14:47:3 >
  • Köyümü oyunu bıraktığım için satıyorum ve acilen para lazım içince Clash Royale de vardır.
    İlgilenenlere Sattığım Link:
    https://www.oyunfor.com/ilanlar/clash-of-clans/account/android/clash-of-clans-koy-clash-royale-de-vardir-
  • konu günceldir arkadaşlar
  • gama3450gama ; İki kişi konuna mesaj bırakmış olumlu veya olumsuz cevap ver istersen. ayrıca senin ciddi bir alıcı olmadığını düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedatx -- 16 Nisan 2017; 11:33:44 >
  • Sedatx olumsuz olduğu için mesak kirliliği olsun istemedim sen aklına geleni düşünebilirsin tabikide.
    İos üzerinde oynanmış oyun istemiyorum. Yani senin köyün bize gelmez. Kaldı ki 675 TL'ye hiç gelmez kusura bakmayın oyunda emek çok ama ederi de aşağı yukarı ortada bu oyun hesaplarının.

Diğer üstteki arkadaşın da linki bi başka siteye yönlendiriyor o yüzden cvp verme gereği görmedim.
    Şimdi iki mesajada cvp yazarak gönlünü yapabildiysem ne mutlu bana. Hayırlı pazarlar dilerim.
  • gama3450gama, cevap verdiğin için teşekkür ederim. Kimisi sadece ios ister kimi sadece gmail, kimiside ios ve gmail bu tamamen tercih meselesi. Bu şekildeki Th11 lerin ederi kaç para gerçekten çok merak ettim 200tL mi? 300tL mi? : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • estağfurullah kızmayın hocam bana inan ki değeri çok çok fazla. oyunu o hale getirmenin emeğinin karşılığı öyle 300-500 liralarla ödenmez gerçekten. İki adet th10 hesabım var birisi 9,5 diğeri full kb10 sadece bi kısım duvarı kaldı. Klan savaşlarında daha garantör olabilmek için bi hesap daha arayış içine girdim.yani oyuna verilen emeğin farkındayım ama oyun eskisi kadar sanırım prim yapmıyor o yüzden insanlar almıyor yada teklif vermiyor. Ben şahsen kıyamam elimdeki hesabı 400-500 liraya satmaya ama bakıp görüyorum ki piyasa iyice aşağıda. yanlış anlaşıldıysam afola
  • Elimde Th9 duvarlar 10 laboratuvarda gelistirilcek bisey kalmadi kral 25 kralice 27 var isim degistirme var kslerde cok iyi zaten 1073 ks yıldızı var 6kya yakında taş alan arkadas th10a basıp rahatca ilerleyebilir isteyen pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • th10 full köyüm var istersen kardeş.

ismi vb'

duvarlarım turuncu. 40 tane kadar kaldı onlar da turuncu oluyor hızlıca
    herolar 35/35
    askerler full.
    başka cihaza bağlanmadı
    andoid üzerinden oynandı
    ilgilenirsen 350 tl üzerinden konuşuruz. pazarlıksız fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.