Şimdi Ara

Köy'de Yaşadığım Garip Olaylar [+18 KORKU İÇERİR] YENi HİKAYE EKLENDİ *KAYALAR*(16.07.2013) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
89
Favori
124.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drift34

Hepsini okudum o ev hala duruyorsaa gidelim o eve

Ev yerinde duruyor lakin geçen sene tadilat yapılarak modernize edildi,elektik tesisatı su tesisatı duvar kaplamaları derken çok şirin bir ev oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

CSB gördümde bu kadarını görmedim

:) Valla yazının başına CSB değildir yazmışım ama o zaman hikayenin etkisini arttırırım diye yazdım..Aslında yaşanılanların bir kısmı gerçek,daha önce de dedim,ben anlatılanları ve yaşanılanları biraz harmanlayıp kendimden kurgu katıp yazdım,zira diğer türlü pek okunası bir yazı çıkmıyordu.

Direk bu CSB demek bana göre yanlış,her ne kadar üzerinde oynamalar eklemeler yaptıysam da ana hikayesi gerçekten alıntı.

• adam csb nin kralını yazmış helal olsun reis
  • Takipteyim hocam güzel bir anlatımınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

Takipteyim hocam güzel bir anlatımınız var.

Eyv,yakın zamanda yenisini yayınlayacağım

• Eskiden açılan konuya kimse CSB demezdi veya CSB okumayın demezdi çünkü CSB zaten okumak ve eğlenmek için yazılıyor. Yeni gelen üyelerde iyice batırdı CSB konusunu eskiden efsane CSB'ler yazılırdı. Şimdi CSB başladın mı CSB okumayın diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

Eskiden açılan konuya kimse CSB demezdi veya CSB okumayın demezdi çünkü CSB zaten okumak ve eğlenmek için yazılıyor. Yeni gelen üyelerde iyice batırdı CSB konusunu eskiden efsane CSB'ler yazılırdı. Şimdi CSB başladın mı CSB okumayın diyorlar.

Aynen biraz da bunun etkisi var,CSB denildi mi okunacaksa da okumuyorlar artık,bir de benim yazdığım gibi uzun bir yazı ise direk X e basacakları kesin :)
  • Dursun yarin okuyacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012'de yaz aylarında gece uyumaz CSB'leri okurdum şimdi okuyacak güldürecek hiç bir şey yok.
    GOGOMEZ vardı o Konu Dışını bırakmış bırakalı forum kötüye gidiyor.
  • EDİT; Değiştiridm ve diyorumki güzel saçmalamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainlovely -- 11 Mart 2015; 23:39:11 >
  • Hepsini okudum ha

• O osman agaya selamlar ben cinleri görüyorum zaten.Bunun içinde extradan bi çaba sarf etmiyorum Ama bahsettiği gibi gerçekten yanına gelince ve görünce acayip bi şekilde korkmaya başlıyorsun.Ama bazıları yardımcı olabiliyor.Aile yapıları bizimkilerle ortalama aynı, krallıkla yönetiliyorlar, ortalama ömürleri 1000 yıl, insanlara göre çok hızlı ve çok agresifler, erkek ve dişi olanları mevcut.Genelde köyde büyümüş kız çocuklarına çok musallat olurlar

Onun dışında herhangi bir soru olursa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

O osman agaya selamlar ben cinleri görüyorum zaten.Bunun içinde extradan bi çaba sarf etmiyorum Ama bahsettiği gibi gerçekten yanına gelince ve görünce acayip bi şekilde korkmaya başlıyorsun.Ama bazıları yardımcı olabiliyor.Aile yapıları bizimkilerle ortalama aynı, krallıkla yönetiliyorlar, ortalama ömürleri 1000 yıl, insanlara göre çok hızlı ve çok agresifler, erkek ve dişi olanları mevcut.Genelde köyde büyümüş kız çocuklarına çok musallat olurlar

Onun dışında herhangi bir soru olursa cevaplayabilirim

asgari ücretleri ne kadarmış sorsana bi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainlovely

EDİT; Değiştiridm ve diyorumki güzel saçmalamışsınız.

Bir dabbe flimi kadar iyi saçmalayamasam da elimden geleni yaptım :)

• Eline sağlık devamını bekliyoruz

• Korku Hikayeleri varsa ekle konuya hocam

• Güzel hikaye. Bu arada Dereli'nin neresinden? Hemşeri çıkabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disenchantment

Güzel hikaye. Bu arada Dereli'nin neresinden? Hemşeri çıkabiliriz.
    Alancık
  • Yaziyi okumadim da fenerleri gorunce bi duygulandim be

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.