Şimdi Ara

köy isminin yazı stili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''MOONDRAGON'' bu yazı stilini nasıl yapılıyor bilen varmı ?
     köy isminin yazı stili klanın etiketi kendinizde bakarsınız #UP0080R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 15 Haziran 2015; 17:28:45 >

• 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok hoşmuş gerçekten , kullandigi telefonla yapmış olabilir veya internette şekilli yazı siteleri var. Oraya istediğin ismi yazıyorsun o şekilde ismi çıkıyor , bu şekilde de yapmış olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim gitti ulan keşke nick değiştirme hakkım olsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanmamıştım bu yazıyı tesadüfen gördüm böyle yapmak istedim nasıl yapılır bilmiyorum
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    oyundaki yazı yazma boşluğuna kopyala yapıştır yapılabiliyormu? ben yapılmıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

oyundaki yazı yazma boşluğuna kopyala yapıştır yapılabiliyormu? ben yapılmıyor diye biliyorum

Beyler bluestacks de kopyala yapıstır olayı var sağ tık yapınca yıne cıkmıyo yapıstır dıye falan ama control v yapınca yapıstırıyor adam herhangı bı sıtede bu stılde yazmıştır sonra control c-v yaparak nıcke yazmıstır

• bilgisayarda herhngi bir yere yazı yazıp oyuna koplasak bile oyundaki yazı stili olarak yazar bence o yüzden başka türlü bişiy yapılıyor ama ne yapılıyor bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en güzel erkek Türk isimleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

bilgisayarda herhngi bir yere yazı yazıp oyuna koplasak bile oyundaki yazı stili olarak yazar bence o yüzden başka türlü bişiy yapılıyor ama ne yapılıyor bulamadım

Bilemiyorum yani bohta cıkabilir

• Paint terk
  • Selguzest S kullanıcısına yanıt
    ss yi paint ile yaptığımımı ima ediyorsun? klan etiketini yazdım gir bak başka bişey demek istediysende anlamadım boş yere mesaj atma lütfen
  • Klani bulamadim.

Ismi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.