Bildirim
köy isminin yazı stili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam çok hoşmuş gerçekten , kullandigi telefonla yapmış olabilir veya internette şekilli yazı siteleri var. Oraya istediğin ismi yazıyorsun o şekilde ismi çıkıyor , bu şekilde de yapmış olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İçim gitti ulan keşke nick değiştirme hakkım olsaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kullanmamıştım bu yazıyı tesadüfen gördüm böyle yapmak istedim nasıl yapılır bilmiyorum -
oyundaki yazı yazma boşluğuna kopyala yapıştır yapılabiliyormu? ben yapılmıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 45cagdas45
oyundaki yazı yazma boşluğuna kopyala yapıştır yapılabiliyormu? ben yapılmıyor diye biliyorum
Beyler bluestacks de kopyala yapıstır olayı var sağ tık yapınca yıne cıkmıyo yapıstır dıye falan ama control v yapınca yapıstırıyor adam herhangı bı sıtede bu stılde yazmıştır sonra control c-v yaparak nıcke yazmıstır
bilgisayarda herhngi bir yere yazı yazıp oyuna koplasak bile oyundaki yazı stili olarak yazar bence o yüzden başka türlü bişiy yapılıyor ama ne yapılıyor bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: 45cagdas45
bilgisayarda herhngi bir yere yazı yazıp oyuna koplasak bile oyundaki yazı stili olarak yazar bence o yüzden başka türlü bişiy yapılıyor ama ne yapılıyor bulamadım
Bilemiyorum yani bohta cıkabilir
Paint terk -
ss yi paint ile yaptığımımı ima ediyorsun? klan etiketini yazdım gir bak başka bişey demek istediysende anlamadım boş yere mesaj atma lütfen -
Klani bulamadim.
Ismi nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X