Bildirim
Köy satışı yaparken Acill
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yapma bu işlerde genelde önce para dır benim gözümde tabi karar senin sen bağlantı kodunu verince adamın gmail hesabına ihtiyacı kalmaz. Ortaklaşa kullanırsınız köyü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasiolan -- 4 Temmuz 2014; 1:58:52 > -
satışı nasıl gerçekleştireyim satacağım kişi ankarada ben denizlideyim elle vermem imkansız -
quote:
Orijinalden alıntı: omurcantamer96
satışı nasıl gerçekleştireyim satacağım kişi ankarada ben denizlideyim elle vermem imkansız
Daha önce alıp satmış birisi olarak söyleyeyim güven önemli ben önce para yatırıp aldım. Satarkende önce parayı aldım. Yani güvenmesi ve sizin güvenmeniz lazım. Tabi göreceli bir kavram. O yüzden parayı almadan hesap vermemeni tavsiye ederim. Karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esasiolan -- 4 Temmuz 2014; 2:37:33 > -
önce parayı al ama karşıdakı referansı bol bırıyse bılemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X