Şimdi Ara

Köy Takımı Sevilla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: billiejean

bi arkadaşın dediği gibi:psv'yi içerde3-0 yendik psv köy takımı oldu,aynı psv gs'yi içerde dışarda yendi psv köklü klüp oldu,geçen sene yine yendik yine köy takımı oldu,sevilla da böyle olur...

ya kadıköyde göstere göstere interi yendik dediler inter inter değildi.inter bile fenerbahçe muhteşemdi beklemiyorduk dedi.hatta sevilla maçında fenerbahçe favori diyor bunlar hala inter maçı falan filan diyorlar.
    sahamızda gol yemedik grup maçlarında edunun kendi kalesine attığı hariç hala konuşurlar edu gol yemeyiz diyince.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yazdıklarınızdan hiç öyle gözükmüyor ya neyse keyif sizin dalga geçtiklerinde de kızmayın o zaman,nacizane bir öneri...

ilker sana bişey sorcam şimdi gs uefada zor tur atladı siz gruptan sonuncu çıktınız falan..
    biz tur atladık iyi futbol oynayarak sence bu turda elensek ynede dalga geçilmeyi hakediyomuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

quote:

yazdıklarınızdan hiç öyle gözükmüyor ya neyse keyif sizin dalga geçtiklerinde de kızmayın o zaman,nacizane bir öneri...

ilker sana bişey sorcam şimdi gs uefada zor tur atladı siz gruptan sonuncu çıktınız falan..
    biz tur atladık iyi futbol oynayarak sence bu turda elensek ynede dalga geçilmeyi hakediyomuyuz?

bunun iyi oynamakla kötü oynamakla alakası yok yenilirsen rakibin dalga geçer yenersen sen böbürlenirsin sen onunla dalga geçersin,bu dünyanın her yerinde böyle insan psikolojisi.
    ama bizim insanımız herşeyi abarttığı gibi bunu da abartıyor sonucunda hoş olmayan şeyler oluyor...

• 02AN@
    11 senelik arkadaş torpili
    eksiği var fazlası yok yani
  • quote:

bi arkadaşın dediği gibi:psv'yi içerde3-0 yendik psv köy takımı oldu,aynı psv gs'yi içerde dışarda yendi psv köklü klüp oldu,geçen sene yine yendik yine köy takımı oldu,sevilla da böyle olur...

yok Svilla yı aradan ayır son iki senenin UEFA şampiyonu adamlar ve çok sağlam takımları var,bakmayın ligde iyi değiller ama bu kadar büyük takımlar için lig Avrupa çok farklı şeyler motivasyon oyun bazında...
    Sevilla yı yenerseniz baya iyi iş yapmış olacaksınız PSV CSKA yenmekle karıştırmayın...
  • quote:

yenilirsen dalga geçilecek,yenersen sen dalga geçeceksin Ozan,bu işler böyle...
    öenmli olan hayat memat meselesi yapmamak,sonucunda ne ölüm var ne de kalım,bunun için de birbimizin kalbini kırmaya gerek yok şuraya geldim geleli bende bunu anlatamadım bir türlü...sonucunda herkes görüşünü söyleyecek ufak tefek takılmalar olacak falan eğlenmemiz gerekirken birbirimizi yiyoruz halbuki normal yaşantımızda arkadaşlarımızla böyle yapmıyormuyuz burada neden düşman gibiyiz anlamış değilim şu dakikaya kadar...

Ya sorun dalga geçilmesi değil ki hocam İllaki çocuk muyuz en ufak şeye sinirlenelim. Benim sinirimi bozan, gerçek hayatta da böyledir, haksızlık yapılması. Bir takım yükseltir çıtayı, sonra onu başka biri izler. Başarı isteniyorsa elbet gelir. Önemli olan takımın emeğine saygı göstermek. Sen Psv ye içerde dışarda yenil köklü klüp olsun, Fb 3 atsın yollasın köy takımı olsun. Arada benim karakterime uymayan bi mesele var. Çifte standart var.

Forum için söylediklerine sonuna kadar katılırım. Forumda öyle adamlar varki ya ne dediğini bilmiyor yazdığından bir haber yada dalga geçiyor kendi çapında. Ama adam 30unu geçkin olunca bu 2. ihtimal bana uzak geliyor. Ben hayatta kendimden büyüğe saygısızlık etmem. Ama burada görüyosundur yanda ki 3 kırmızıyı..

Nedendir bilinmez..

• quote:

quote:

yok Svilla yı aradan ayır son iki senenin UEFA şampiyonu adamlar ve çok sağlam takımları var,bakmayın ligde iyi değiller ama bu kadar büyük takımlar için lig Avrupa çok farklı şeyler motivasyon oyun bazında...
    Sevilla yı yenerseniz baya iyi iş yapmış olacaksınız PSV CSKA yenmekle karıştırmayın...

Katılıyorum,eleme şansımızı çok düşük görüyorum,%55(hesapladım) sevilla eler diyorum ben...ama inşallah yanılırım.

• ama hoca böyledir hayat olayın ucunda karşılaştırma olunca çocuklar bile afedersin pipilerini birbirine gösterirken dalga geçerler birbiri ile...
    hayat karşılaştırma ile kıyas ile geçer dediğim gibi bizim insanımızın ve galiba Ortadoğu-Akdeniz insanının ve Latin ırkının özelliğimidir bilmem çok fazla abartıyoruz futbol olaylarını.gelişmiş ülkelerde maça bıçakla baltayla gitsen polis canına okur okumasına da bundan ziyade insanlar şaşırırlar yahu ne oluyor diye,bizde normal karşılanıyor artık bunlar küfürler kavgalar şu bu.
    elin adamı maça gidiyor seyrediyor,çıkıyor..yeniyor seviniyor yeniliyor üzülüyor,en fazla iki takılıyor rakip takımdan arkadaşına,bitti..
    bizim insanıız yenildimi bir hafta sokağa çıkamıyor,yuh bu ne ya?
  • eleanor@

elenirseniz 1 ay sevilla formasını avatarında taşıyack mısın
  • Sana sorduk mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

bknz: arsenal-real madrid-roma-Juve-Barca-Dortmund-
    vs vs.

sordukmu?
  • Arkadaslar konu bir kere tartısılmak icin acılmıs gibime geldi..Hem konuyu açan arkadas nerden biliyor ki GS liler Fenerin galibiyetinden sonra birsey diyecekler? Sevilla cok iyi bir takım.Fener yenerse helal olsun deriz.Elenirse de Fenerbahce sürpriz olmaz.Ayrıca sevillayı eleyecek güce de sahip Fenerbahce.Mac ortada.Macın kaderi ilk macta belli olacak diyorum
  • Fener gene şansa bala eler, zaten diğerlerine göre şanslı kura çekti
  • şansa bak
  • Köy takımı diyemiyor haliyle kimse ama şimdiki tebrik edemeyenlerin söylemleri de "deplasmanda böyle olmaz,şöyle yaparlar böyle ederler...."

Ben daha önce de fikrimi belirttim Sevilla'yı elememiz büyük süpriz olur,hala aynı fikirdeyim ama takımımın elinden geleni yapacağına da inanıyorum.Fakat dünkü galibiyet bile gelecek seneler için çok iyi işaret,en büyük eksikliğimiz olan güven sorununu aştık artık sanırım Avrupada.Mağlup duruma düşüp CSKAyı yendikten sonra en stresli maçta,dün de 2 kez beraberliği verip galip gelmesini bildik.
  • Eleanor niye banlandı bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleanor

.............................ammaaa yenersek köy takımı eksikleri vardı.hakem hatası.bitirici vuruşlar olmadı.sakatları vardı.top oynamadı.bu gerçek sevilla değil denilecek.biz uefa şampiyonlarını severiz.

bknz: cska-inter-psv-?

Takdiri hak etti arkadaşımız.

Sabahtan beri bakıyorumda, yazdıkları bir bir çıktı.

Alıştık artık.

Bundan böyle Dünya Karması da gelse,

Yenersek üzüleceğim,

neden mi?

Çok zayıf takımla çıktılar diye.

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Eleanor niye banlandı bilen var mı?

banlanmadı, brkypnr nickiyle geri döndü, hep burdaydı gerçi geri döndü demek olmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

Eleanor niye banlandı bilen var mı?

banlanmadı, brkypnr nickiyle geri döndü, hep burdaydı gerçi geri döndü demek olmaz :)

Tamam, anladım.
  • 1907 değilmiydi ya
    eleanor da o arkadaşmıydı, kaç defa mutasyona uğradı, kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.